LongTom Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Εντάξει, δεν λέμε ότι θα έχει 100% επιτυχία, ρίσκο είναι. So far, με τις δικές μου εμπειρίες έχω πέσει μέσα ευτυχώς στο πώς έχω ψυχολογησει κάποια άτομα απ'την αρχή. Και αν ο άλλος/η δεν είναι καλά εκείνη την ημέρα θα το καταλάβεις λογικά και δεν θα κρίνεις. Μερικές ερωτήσεις/φράσεις που μ'αρέσουν σε πρώτη γνωριμία (είτε για φιλικό είτε για ερωτικο επιπεδο): ~Πολύ εκνευριστικός ο Ταραντινο... (κόβεις αντιδράσεις μετά) ~Έχεις 50€. Αγοράζεις αξεσουάρ για το smartphone σου ή εισιτήριο για συναυλία των Tool; (ερώτηση κλειδι) ~Πόσο γουστάρεις την παρεμβατικότητα του κράτους σε όλους τους τομείς; ~Φράσεις από anime και video games και κόβεις αντιδράσεις πάλι π.χ. αν κοιτάει περίεργα τότε neeext. ~κλπ κλπ κλπ Έλα ρε Νένυ,αυτά δεν είναι ερωτήσεις. Δηλαδής εάν πει ΔΞ/ΔΑ σε κάτι π.χ. όπως τον Ταραντίνο τον κόβεις επειδή δεν ξέρει; Η αρνητική βαθμολογία είναι παράνομη σε πολλά πανεπιστήμια. Από εκεί και πέρα εάν πει ότι δεν έχει αξεσουάρ στο κινητό(άντριδοι έχουν αξεσουάρ στο κινητό; ) και δεν ξέρει τους Tool τι θα φτιάσεις;
*nenya* Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Έλα ρε συ, ένα δειγματακι είπα :Ρ Και εννοείται βάζω αρνητική βαθμολογια!! My test, my rules! My point is..it works! Καθένας προσαρμόζει το 'τεστακι' αναλόγως κ μετά κρίνει αν θέλει να ξαναβγεί μ'αυτό το άτομο ή να τρέξει να σωθεί. 1
LongTom Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Έλα ρε συ, ένα δειγματακι είπα :Ρ Και εννοείται βάζω αρνητική βαθμολογια!! My test, my rules! My point is..it works! Καθένας προσαρμόζει το 'τεστακι' αναλόγως κ μετά κρίνει αν θέλει να ξαναβγεί μ'αυτό το άτομο ή να τρέξει να σωθεί. Να αναρτήσεις τα SOS και τα παλιά θέματα ώστε να βοηθήσεις τους υποψήφιους για το τέστ.
MT60RS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 @Σταβι ελπίζω να μην εννοείς 3ωρα περπατηματα κάθε μέρα γιατί ούτε εγώ θα μπορούσα μαζί σου. Βρίσκω σημαντικά τα κοινά ενδιαφέροντα αλλά και να μην υπάρχουν ο άλλος με την αγάπη του για κάτι μπορεί να σε παρασύρει~ με την καλή έννοια~ να ασχοληθείς κι εσύ. Εγώ ας πούμε τη λόξα με τις μηχανές την κόλλησα από κάποια σχέση μου που ήταν πολύ ψειρας και όλο κάτι μαστορευε, εγώ ένιωθα μειονεκτικά που δεν ήξερα περί μηχανολογίας και πήρα ένα βιβλίο και διάβασα 2 βασικά πράγματα. Στο τέλος του έψαχνα εγώ ανταλλακτικά. :Ρ ασχολησου με διαγραμματα/ραμπες εκκεντροφορων. Την επομενη μερα θα ερθει με το μονοπετρο Όπως απάντησε και η nenya είναι πολύ εύκολο να σχηματίσεις άποψη για κάποιον μέσα σε 15 λεπτά. Υπάρχουν φορές που τον άλλο τον καταλαβαίνω σε λιγότερο από ένα τέταρτο ή ακόμα και σε 2-3 λεπτά. και αν δεν ξερεις οτι ο αλλος ειχε ασχημη μερα; 1
idomeneas7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Χμμμ, ναι, και αφου δεις οτι γουσταρει Ταραντινο, Τουλ και καρτουν, του κανεις κι αλλες συνεντευξεις και ειναι σουπερ απο ενδιαφεροντα, κανετε σχεση και μετα βλεπεις οτι ειναι μαμακιας ας πουμε ή βρωμιάρης στο σπιτι ή τσίπης ή τεμπέλης... Γιατι ολα δεν μπορεις να τα εχεις. Τι θυσιαζεις, ενδιαφεροντα ή στοιχεια χαρακτηρα/συμπεριφορας?
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Χμμμ, ναι, και αφου δεις οτι γουσταρει Ταραντινο, Τουλ και καρτουν, του κανεις κι αλλες συνεντευξεις και ειναι σουπερ απο ενδιαφεροντα, κανετε σχεση και μετα βλεπεις οτι ειναι μαμακιας ας πουμε ή βρωμιάρης στο σπιτι ή τσίπης ή τεμπέλης... Γιατι ολα δεν μπορεις να τα εχεις. Τι θυσιαζεις, ενδιαφεροντα ή στοιχεια χαρακτηρα/συμπεριφορας? αν δεν σηκώνει καπάκι τουαλέτας ή ροχαλίζει ή μασάει την τροφή του σαν μηρυκαστικό, έχω εξαφανιστεί....Λούις φάση
*nenya* Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Η 'συνεντευξη' είχε δόση χιουμορ που μερικοί δεν πιάσατε μάλλον it's ok, πάμε παρακάτω.<br> Και όχι, ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα καταλάβεις στην πρώτη γνωριμία αν ο άλλος κάνει και για συγκατοίκηση. Αυτά τα ανακαλύπτουμε πιο μετά. Ps: τα anime δεν τα αποκαλούμε καρτουν. Λολ. Ps2: να μισούμε και οι 2 τον Ταραντινο θα ήταν ιδανικό χεχε
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Όπως απάντησε και η nenya είναι πολύ εύκολο να σχηματίσεις άποψη για κάποιον μέσα σε 15 λεπτά. Υπάρχουν φορές που τον άλλο τον καταλαβαίνω σε λιγότερο από ένα τέταρτο ή ακόμα και σε 2-3 λεπτά. Θέλει αρκετή εξάσκηση για να μπορέσεις να κατανοήσεις κάποιον. Ένα πολύ σημαντικό hint είναι η γλώσσα του σώματος που χρησιμοποιεί ο συνομιλητής σου. Όσο και να θες να κρυφτείς από τα λόγια που θα πεις, το σώμα θα τα καταφέρει να ξεσκεπάσει τα ψέματα σου Στην πρώτη περίπτωση για να είμαι ειλικρινής, δεν ήμουν αρκετά ψύχραιμος για να της πω ότι δεν ενδιαφέρομαι. Επειδή δεν υπήρχε καθόλου επικοινωνία (ήταν σαν να κάνω μονόλογο), της είπα αρκετά θυμωμένα ότι δεν θέλω να συνεχίσουμε. Την δεύτερη περίπτωση, της είπα με ευγενικό τρόπο ότι δεν είμαι αυτό που ψάχνει. Δεν με χάλασε όμως όπως η προηγούμενη, γιατί η βραδιά κύλησε ωραία. Mπορεί κάποιος να πλάσει μια σούπερ εικόνα fake για 15', αν καταλαβαίνεις και το fake τι να πω... μήπως ξέρεις και τα νούμερα του τζόκερ;
*nenya* Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Όταν την έχεις πάθει κάποτε από fake άτομο μετά τέτοια άτομα τα αναγνωρίζεις με σχετική ευκολία. Παθαινουμε κ μαθαίνουμε. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Όταν την έχεις πάθει κάποτε από fake άτομο μετά τέτοια άτομα τα αναγνωρίζεις με σχετική ευκολία. Παθαινουμε κ μαθαίνουμε. Μετά γίνεσαι καχύποπτος με όλους όμως.
LongTom Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Η 'συνεντευξη' είχε δόση χιουμορ που μερικοί δεν πιάσατε μάλλον it's ok, πάμε παρακάτω.<br> Και όχι, ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα καταλάβεις στην πρώτη γνωριμία αν ο άλλος κάνει και για συγκατοίκηση. Αυτά τα ανακαλύπτουμε πιο μετά. Ps: τα anime δεν τα αποκαλούμε καρτουν. Λολ. Ps2: να μισούμε και οι 2 τον Ταραντινο θα ήταν ιδανικό χεχε Όλοι ξέρουν ότι τα λέμε μίκυ μάο. 4
*nenya* Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Όταν την έχεις πάθει κάποτε από fake άτομο μετά τέτοια άτομα τα αναγνωρίζεις με σχετική ευκολία. Παθαινουμε κ μαθαίνουμε. Μετά γίνεσαι καχύποπτος με όλους όμως. Άτομο που βλέπεις πρώτη φορά στη ζωή σου και δεν το ξέρεις καν. Εννοείται κρατάς πισινή!!! Εδώ μας βγαίνουν σκάρτα άτομα που μπορεί να γνωρίζουμε χρόνια. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ένα μεγάλο ρίσκο. Απλά με τις εμπειρίες μας σιγά σιγά επιβιώνουμε καλύτερα κ ψυχολογουμε πιο γρήγορα κάποιον.
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Άτομο που βλέπεις πρώτη φορά στη ζωή σου και δεν το ξέρεις καν. Εννοείται κρατάς πισινή!!! Εδώ μας βγαίνουν σκάρτα άτομα που μπορεί να γνωρίζουμε χρόνια. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ένα μεγάλο ρίσκο. Απλά με τις εμπειρίες μας σιγά σιγά επιβιώνουμε καλύτερα κ ψυχολογουμε πιο γρήγορα κάποιον. Πως ψυχολογείς κάποιον αν είσαι ήδη προκατειλημμένος "καχύποπτος" ; Τέσπα, προσωπικά για μένα είναι λάθος να βγάζεις τελικό πόρισμα, "ταμπέλα" μέσα σε 15΄κάποιον/α δεν το έχω κάνει ποτέ και ούτε γουστάρω να μου το κάνουν just my opinion 1
*nenya* Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Ε δεν μπορώ να μην κρατάω πισινή. Βαρέθηκα πια να είμαι η 'αφελής' και να την πατάω. Και επειδή σου λέω so far πέφτω μέσα στο πόρισμα που βγάζω στο 15λεπτο λέω να συνεχίσω να το κάνω. Αν κάποτε πέσω έξω τότε θα σταματήσω να το κάνω I guess. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα