Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Αδελφη μου,εχει καποιο χρεος στην Εθνικη Τραπεζα απο μια αγορα ενος υπολογιστη που ειχε παρει με δοσεις απο την expert πριν καποια χρονια. Εχει κερδισει καποιο δελτιο στον ΟΠΑΠ αυτη τη στιγμη,και θελει να παρει τα κερδη της μεσω τραπεζης (Οχι συγκεκριμενα απο την Εθνικη) Μπορει να βγαλει κανονικα την αποδειξη πληρωμης στο ονομα της ωστε να παρει να παρει τα χρηματα απο μια τραπεζα ή υπαρχει φοβος λογω του χρεους της,να παρακρατηθουν τα χρηματα?

Υ.Γ Δεν χρωσταει στην εφορια χρηματα παρα μονο στην Εθνικη Τραπεζα

Δημοσ.

να τολμήσω να ρωτησω γιατι να μην πληρωσει το χρέος της;

σε κάθε περιπτωση θα ήταν προτιμότερο να παει σε όνομα άλλου καλού κακού εφόσον καθως φαίνεται δε θελει να ξεχρεωσει για το αγαθό που αγόρασε...

(καθε 3-4 μερες ανοιγει θεμα ενας μπαταχτσης και ψαχνει τρόπους να κοροιδεψει το δημοσιο και τις τράπεζες για τα χρεη του, μονο εγω προβληματίζομαι; )

• Like 7
Δημοσ.

Το χρεος ειναι διακανονισμενο και ξεπληρωνεται με δοσεις.

Αφού είναι διακανονισμενο και ξρπληρωνεται ποιό είναι το πρόβλημα? Μόνο αν η εθνική έχει εκδώσει διαταγή πληρωμής εναντίον της αδελφής σου μπορεί να κάνει κατάσχεση της επιταγής.

Δημοσ.

αφού είναι διακανονισμένο δεν υπάρχει θέμα

παρόλα αυτά εφόσον αυτά είναι λεφτά στα οποία δεν "στηριζόταν" η αδελφή σου στη θέση της θα κοίταγα να ξεπληρώσω το χρέος όσο πιο γρήγορα γινόταν με μέρος τουλάχιστον από τα χρήματα αυτά.

Δημοσ.

Ναι,δεν ειπα το αντιθετο. Απλα λεω επειδη υπαρχει το χρεος,μηπως μου δεσμευσουν αυτα τα χρηματα που θα παω να παρω απο την τραπεζα με την αποδειξη πληρωμης του ΟΠΑΠ

Δημοσ.

Ναι,δεν ειπα το αντιθετο. Απλα λεω επειδη υπαρχει το χρεος,μηπως μου δεσμευσουν αυτα τα χρηματα που θα παω να παρω απο την τραπεζα με την αποδειξη πληρωμης του ΟΠΑΠ

Κάτι δεν μας λες καλά. Αφού ειπες πριν ότι υπάρχει διακανονισμός και ξρπληρωνεται, γιατί επιμενεις? Ριχτο πριν πάτε στο ταμείο...

Δημοσ.

Έχει δίκαιο ο insomnia888. Αν τα πράγματα είναι όπως τα λες, δεν καταλαβαίνεις σωστά τις έννοιες. Αυτό που έχει γίνει είναι ότι η αδερφή σου είχε κάποτε ένα χρέος προς την Εθνική το οποίο διακονονίστηκε. Κατ'επέκταση το παλιό χρέος δεν υπάρχει πια. Όσο η αδερφή σου πληρώνει της δώσεις κανονικά, δεν υπάρχει ληξιπρόθεσμη οφειλή, συνεπώς δεν χρωστάει.

That being said, ακόμα και να χρωστούσε, δεν μπορεί να γίνει κατάσχεση έτσι απλά σε διαφορές μεταξύ ιδιωτών.

Δημοσ.

Aπο τη στιγμη που το χρεος ειναι διακανονισμενο και εισαι συνεπης με τον διακανονισμο, το τοπικ δεν χρειαζοταν καν να ανοιξει.

Αλλα ψηφιζω κι εγω οτι δεν μας τα λες καλα.

ΥΓ. Αγορα υπολογιστη με δανειο το οποιο δεν ξεπληρωνουμε. Αθανατος Ελληνας δανειοληπτης και αθανατες ελληνικες τραπεζες που δανειζουν τον καθε τυχαρπαστο για καθε λογης αγορα. Καλη ατακτη χρεοκοπια και στις 2 πλευρες να ευχηθω (κοντος ψαλμος αλληλουια). Αλλα και παλι αμφιβαλλω αν θα βαλει μυαλο ο Ελληνας που θα ανταλλαζει το απληρωτο αμαξι του για 1 καρβελι και 1 κουτακι φαρμακα.

Δημοσ.

Παίδες, υπάρχει κόσμος που παίρνει δάνεια και έχει καλό λόγο γι' αυτό. Υπάρχει κόσμος που παίρνει δάνεια και χωρίς να υπάρχει καλός λόγος.

Αυτό δε σημαίνει ότι όποιος κακώς παίρνει δάνειο είναι και μπαταχτσής ή οτιδήποτε άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Σαφεστατα. Δανειο για μικροποσο το οποιο στη συνεχεια δεν ξεπληρωνεται και μαλιστα για ειδος που συνηθως δεν ειναι πρωτης αναγκης, παραπεμπει με καλες πιθανοτητες σε μπαταχτση που απλως ψηθηκε να παρει pc στο τσαμπε.

Αν το συνδυασεις και με τα τυχερα παιγνια στον ΟΠΑΠ (τζογο το λεμε στο χωριο μου) ενω υπαρχουν απληρωτα χρεη, οι πιθανοτητες αυξανονται γεωμετρικα.

Κι αν το συνδυασεις με το γεγονος οτι τα κερδη απο τα τυχερα παιγνια δε θες να τα διαθεσεις στην αποπληρωμη της οφειλης, οι ηδη γεωμετρικα αυξημενες πιθανοτητες τριπλασιαζονται.

Κι αν το συνδυασεις με το γεγονος οτι αναζητουνται "οδηγιες" μεσα σε φορουμς για τετοιου τυπου θεμα, οι πιθανοτητες κλειδωνουν σε τριψηφιο ακεραιο αριθμο %.

Ξερεις απο προγραμματισμο αρα ξερεις οτι 4-5 AND μαζι ειναι too much.

Δημοσ.

Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν είμαι μάντης, και ότι όταν κανείς προσπαθεί να είναι μάντης ενίοτε αποτυγχάνει παταγωδώς, και ότι στην προκειμένη περίπτωση δε χρειάζεται να προσπαθήσω να είμαι μάντης όπως θα χρειαζόταν π.χ. αν μου ζητούσαν δανεικά. YMMV.

Επίσης, αυτά που λες είναι μια πολύ διαστρεβλωμένη εκδοχή της κατάστασης. Προφανώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...