Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα Windows 10 για smartphones, που είναι επισήμως γνωστά με την ονομασία Windows 10 Mobile αναμένεται να διατεθούν το τρίτο τρίμηνο της χρονιάς, σύμφωνα με μία αναφορά του Neowin.Όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα που διέρρευσε από την παρουσίαση της Microsoft σε συνεργάτη της εταιρείας, οι εκδόσεις Windows Mobile αναμένεται να είναι διαθέσιμες προς το τέλος του επόμενου τρίμηνου, που σημαίνει προς το τέλος Σεπτεμβρίου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η εταιρεία θα ξεκινήσει και την διανομή του λειτουργικού συστήματος στους χρήστες, που θα πρέπει να περιμένουν αρκετό περισσότερο καιρό. Το έγγραφο αφορά σε OEMs και συνεργάτες της εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πιθανό η διανομή των νέων Windows 10 Mobile να ξεκινήσει το Φθινόπωρο (από τον ερχόμενο Οκτώβριο), το τέταρτο τρίμηνο της χρονιάς, μαζί με τις πρώτες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν με το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα out-of-the-box. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η desktop έκδοση των Windows 10 έχει ανακοινωθεί πως θα διατεθεί στις 29 Ιουλίου.

Link.png Site: Neowin

Δημοσ.

Ελπίζω με τα 10 να υπάρχει μια αληθινή ανανέωση του λειτουργικού για να υπάρχει(Κακά τα ψέμματα) ένας αληθινά τρίτος υπολογισιμος αντίπαλος

Δημοσ.

Εγώ ελπίζω να τα υποστηρίξουν κι άλλοι κατασκευαστές, για να έχουμε κι άλλες επιλογές πέρα από το design της microsoft.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ ελπίζω να τα υποστηρίξουν κι άλλοι κατασκευαστές, για να έχουμε κι άλλες επιλογές πέρα από τα τουβλάκια της microsoft.

Δεν εχει καμια σχεση το UI με τους κατασκευαστες. Αν η MS δεν επιτρεψει την παραμετροποιηση του λογισμικου παντα τουβλακια θα βλεπουμε.. Απο την αλλη, με αυτο τον τροπο γλυτωνουμε το bloatware. Απλα φαντασου το φανταστικο UI της Samsung σε Lumia 520.. Μεχρι να ανοιξει τον τηλεφωνικο καταλογο θα εχεις φτιαξει καφε και μεχρι να στειλει μηνυμα θα εχεις ανοιξει φυλο για τυροπιτα!!!

• Like 2
Δημοσ.

Κακε λυκε, το S6 δεν έχει καθόλου bloatware. Η Samsung έμαθε από τα λάθη του παρελθόντος και το καινούριο TouchWiz είναι ταχύτατο και χωρίς περιττές βλάκειες. Άρα το σχόλιο σου δεν ισχύει πια.

• Like 1
Δημοσ.

Τα WP ειναι εξαιρετικα κολαει ελαχιστα σε σχεση με android παντα..μια ανανεωση απλα σε λειτουργιες και εφαρμογες πιστευω θα ηταν αρκετη

• Like 2
Δημοσ.

...το WP 8.1 upgrade 2 απο το οποίο έχω εμπειρία, είναι ήδη καλύτερο από το android lolipop από το οποίο επίσης έχω εμπειρία...

...το android υπερτερεί σε πληθώρα & ποιότητα εφαρμογών...

• Like 1
Δημοσ.

Αντε να βγουν τα κινητά με 10αρι από την μάνα τους που θα παίρνουν και τις αναβαθμίσεις 10++ . το lumia 800 που έω αντέχει δεν αντέχει μέχρι τα Χριστούγεννα .

Δημοσ.

Κακε λυκε, το S6 δεν έχει καθόλου bloatware. Η Samsung έμαθε από τα λάθη του παρελθόντος και το καινούριο TouchWiz είναι ταχύτατο και χωρίς περιττές βλάκειες. Άρα το σχόλιο σου δεν ισχύει πια.

Το καλό με τα windows phones είναι οτι δεν εξαρτάσαι από τον κάθε κατασκευαστή πότε θα του καπνίσει να σου δώσει αναβάθμιση.

Έχω το 920 εδώ και 2 χρόνια είχε 8 πήρε 8.1 θα πάρει 10αρια όπως επίσης 10αρια θα πάρει και το low end 520.

Το μόνο που μου λείπει στα windows phones είναι οι εφαρμογές και κάποιες επιλογές που νομίζω θα προστεθούν με τα 10αρια.

• Like 1
Δημοσ.

...το WP 8.1 upgrade 2 απο το οποίο έχω εμπειρία, είναι ήδη καλύτερο από το android lolipop από το οποίο επίσης έχω εμπειρία...

...το android υπερτερεί σε πληθώρα & ποιότητα εφαρμογών...

Σε τι είναι λοιπόν καλύτερο το WP εφόσον μάλιστα λες ότι το Android υπερτερεί σε ποιότητα και πληθώρα εφαρμογών?

Δημοσ.

Σε τι είναι λοιπόν καλύτερο το WP εφόσον μάλιστα λες ότι το Android υπερτερεί σε ποιότητα και πληθώρα εφαρμογών?

Δυο βασικα πραγματα ειναι τα Updates και η ευχάριστη εμπειρία.

Ξέρεις τι ωραία που είναι να πατάς τον dialer και να μην λαγκαρει καθολου; :P

;)

• Like 5
Δημοσ.

Δεν εχει καμια σχεση το UI με τους κατασκευαστες. Αν η MS δεν επιτρεψει την παραμετροποιηση του λογισμικου παντα τουβλακια θα βλεπουμε.. Απο την αλλη, με αυτο τον τροπο γλυτωνουμε το bloatware. Απλα φαντασου το φανταστικο UI της Samsung σε Lumia 520.. Μεχρι να ανοιξει τον τηλεφωνικο καταλογο θα εχεις φτιαξει καφε και μεχρι να στειλει μηνυμα θα εχεις ανοιξει φυλο για τυροπιτα!!!

Δεν εννοώ το ui, δεν το έγραψα σωστά μάλλον. Το design εννοώ, που με τις γωνίες του προσωπικά μου θυμίζει τουβλάκια.

• Like 1
Δημοσ.

Δυο βασικα πραγματα ειναι τα Updates και η ευχάριστη εμπειρία.

Ξέρεις τι ωραία που είναι να πατάς τον dialer και να μην λαγκαρει καθολου; :P

;)

Συμφωνώ απλά αυτό λέγεται "πιο γρήγορο" όχι "καλύτερο".

Κάποιος άλλος θα μπορούσε να προτιμάει πχ την πληθώρα εφαρμογών έναντι της ταχύτητας.

Εν το μεταξύ έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλά android (και πολλά iphone) και σε κανένα δεν μου έτυχε να λαγκάρει ο dialer. Άλλα πράγματα ίσως αλλά αυτό είναι υπερβολή.

Δημοσ.

D.Luffy επειδη ο ορος "καλυτερο" ειναι σχετικα υποκειμενικος και αποτελειται απο συνολο πραγματων ετσι μπορω κι εγω να σου πω οτι το android εχει απλα περισσοτερες εφαρμογες και ποιοτηκοτερες εφαρμογες. Δεν ειναι καλυτερο απο τα wp. Απλα τα οσα λεει ο προηγουμενος ειναι δειγματα για ποιο λογο το θεωρει καλυτερο. Προσωπικα ειχα android απο την εποχη του hero. Οταν το ειχα μαλιστα δεν μπορουσα να βρω ανθρωπο με android. Η μεταβαση σε wp, που βρισκομαι τωρα, δε μου στερησε τιποτα. Ιιιισως τον file explorer που και αυτος υπηρχε σαν εφαρμογη απλα οχι απο τη microsoft. Οχι οτι τωρα που τον εχω τον χρησιμοποιω.

Δημοσ.

D.Luffy επειδη ο ορος "καλυτερο" ειναι σχετικα υποκειμενικος και αποτελειται απο συνολο πραγματων ετσι μπορω κι εγω να σου πω οτι το android εχει απλα περισσοτερες εφαρμογες και ποιοτηκοτερες εφαρμογες. Δεν ειναι καλυτερο απο τα wp. 

Μα... αυτό ακριβώς εννοούσα με αυτό αυτό που έγραψα. Δεν υποστήριξα κάπου ότι το android είναι καλύτερο από το WP.  

Ο Jazzu4ia είπε ότι τα WP είναι καλύτερα από τα Lollipop και στην ουσία είπα ακριβώς αυτό που λες με άλλα λόγια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...