Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι είναι αυτές οι κόκκινες "γραμμές" ? Ήμουν σε πισίνα σήμερα. Παρασκευή θα πάω σε Δερματολόγο βέβαια αλλά δεν ξέρω τι παίζει :/

post-302536-0-70419500-1434306408_thumb.png

[ATTACH]1037835[/ATTACH]

Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Καλύτερα κόψτε τρολλιες και λοιπά. Σε κάτι ώρες βγήκε λογικά και χωρίς κάποιο λόγο ή συμπτώματα. Χειρουργείο για αυτό ?

Δημοσ.

Καλύτερα κόψτε τρολλιες και λοιπά. Σε κάτι ώρες βγήκε λογικά και χωρίς κάποιο λόγο ή συμπτώματα. Χειρουργείο για αυτό ?

Ρε φιλε σε τεχνολογικο φορουμ εισαι και στην ενοτητα Μπλα Μπλα, δηλαδη τι περιμενεις να ακουσεις? Τεκμηριωμενες αποψεις γιατρων??

• Like 1
Δημοσ.

Ρε φιλε σε τεχνολογικο φορουμ εισαι και στην ενοτητα Μπλα Μπλα, δηλαδη τι περιμενεις να ακουσεις? Τεκμηριωμενες αποψεις γιατρων??
Όχι ρ φίλε εντάξει αλλά μην κάνουμε το τόσο τόσο. :/ btw μπορεί να είναι ξύσιμο όντως. Δεν έχω ιδέα. Η αλήθεια είναι ότι στηρίχθηκα στα χέρια αρκετάΑποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Αν περασει μονο του σε λιγες ωρες τζαμπα τα λεφτα που θα δωσεις :P

Οριστε, και γω ξυθηκα και δεν πηγα πισινα! xD

post-265521-0-79746900-1434309226_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον από το στήριγμα θα είναι γιατί έχω λίγο ίσα ίσα που φαίνεται στο ίδιο σημείο στο άλλο χέρι :/

<p>Αν περασει μονο του σε λιγες ωρες τζαμπα τα λεφτα που θα δωσεις :P</p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>* SPOILER *</p>

Έχω ραντεβού ούτως ή άλλως φίλε γιατί κάνω θεραπεία στο πρόσωπο άρα τζάμπα θα ήταν xD. Η αλήθεια είναι ότι έχει φύγει πολύ χρήμα εκεί αλλά είδα και έπαθα εκεί μέσα

• Like 1
Δημοσ.

Κατσε σε λιγο που θα παω σπιτι θα ξυστω και γω ...και θα ποσταρω. Ελπιζω να μη φαω μπαν ομως

Δημοσ.

Κατσε σε λιγο που θα παω σπιτι θα ξυστω και γω ...και θα ποσταρω. Ελπιζω να μη φαω μπαν ομως

ΣΑΤΑΝΑ! :devil:

Δημοσ.

Κάτι παρόμοιο είχα πάθει πέρισυ, πηγα σε δερματολόγο και μου ειπε οτι εχω υπερευαισθησία στο χλώριο, ίσως να έκατσες πολλές ώρες μέσα στην πισίνα.

Δημοσ.

Έλα μωρέ ξύσιμο είναι! :P πάρε παγάκια και βάλτα πάνω και θα φύγει σε λίγες ώρες.. Μην δείτε κοκκινίλα αμέσως για γιατρό! :P

Δημοσ.

Αν είναι αυτό που νομίζω, μόνο με χειρουργείο

Νομίζω πλέον μόνο σε τέτοιο ύφος θα πρέπει να απαντάμε  B)

Έλεος ρε παιδιά σε θέματα υγείας δεν αναζητουμε γνωματευσεις μέσα σε φόρουμ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...