JimasGR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Ξέρει κανείς τι είναι αυτές οι κόκκινες "γραμμές" ? Ήμουν σε πισίνα σήμερα. Παρασκευή θα πάω σε Δερματολόγο βέβαια αλλά δεν ξέρω τι παίζει :/ [ATTACH]1037835[/ATTACH] Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App
Mikeasdf Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μηπως ξυθηκες εκει και δεν το καταλαβες? Εμενα ετσι γινεται το δερμα μου αν ξυθω..
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Αν είναι αυτό που νομίζω, μόνο με χειρουργείο 13
JimasGR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Καλύτερα κόψτε τρολλιες και λοιπά. Σε κάτι ώρες βγήκε λογικά και χωρίς κάποιο λόγο ή συμπτώματα. Χειρουργείο για αυτό ? Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App
Mikeasdf Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Καλύτερα κόψτε τρολλιες και λοιπά. Σε κάτι ώρες βγήκε λογικά και χωρίς κάποιο λόγο ή συμπτώματα. Χειρουργείο για αυτό ? Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App Ρε φιλε σε τεχνολογικο φορουμ εισαι και στην ενοτητα Μπλα Μπλα, δηλαδη τι περιμενεις να ακουσεις? Τεκμηριωμενες αποψεις γιατρων?? 1
JimasGR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Καλύτερα κόψτε τρολλιες και λοιπά. Σε κάτι ώρες βγήκε λογικά και χωρίς κάποιο λόγο ή συμπτώματα. Χειρουργείο για αυτό ? Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App Ρε φιλε σε τεχνολογικο φορουμ εισαι και στην ενοτητα Μπλα Μπλα, δηλαδη τι περιμενεις να ακουσεις? Τεκμηριωμενες αποψεις γιατρων??Όχι ρ φίλε εντάξει αλλά μην κάνουμε το τόσο τόσο. :/ btw μπορεί να είναι ξύσιμο όντως. Δεν έχω ιδέα. Η αλήθεια είναι ότι στηρίχθηκα στα χέρια αρκετάΑποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App
Unabomber Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 ^ Αφου δεν εχουμε τρολαρει σοβαρα τοση ωρα, τυχερος εισαι….. 2
idomeneas7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Αν ήταν από το νερό της πισίνας, δεν θα είχες και αλλού?
Mikeasdf Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Αν περασει μονο του σε λιγες ωρες τζαμπα τα λεφτα που θα δωσεις Οριστε, και γω ξυθηκα και δεν πηγα πισινα! xD 1
JimasGR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μάλλον από το στήριγμα θα είναι γιατί έχω λίγο ίσα ίσα που φαίνεται στο ίδιο σημείο στο άλλο χέρι :/ Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App <p>Αν περασει μονο του σε λιγες ωρες τζαμπα τα λεφτα που θα δωσεις </p> <p> </p> <p> </p> <p>* SPOILER *</p> Έχω ραντεβού ούτως ή άλλως φίλε γιατί κάνω θεραπεία στο πρόσωπο άρα τζάμπα θα ήταν xD. Η αλήθεια είναι ότι έχει φύγει πολύ χρήμα εκεί αλλά είδα και έπαθα εκεί μέσα Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App 1
onty Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Κατσε σε λιγο που θα παω σπιτι θα ξυστω και γω ...και θα ποσταρω. Ελπιζω να μη φαω μπαν ομως
Mikeasdf Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Κατσε σε λιγο που θα παω σπιτι θα ξυστω και γω ...και θα ποσταρω. Ελπιζω να μη φαω μπαν ομως ΣΑΤΑΝΑ!
vaggelouras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Κάτι παρόμοιο είχα πάθει πέρισυ, πηγα σε δερματολόγο και μου ειπε οτι εχω υπερευαισθησία στο χλώριο, ίσως να έκατσες πολλές ώρες μέσα στην πισίνα.
evoracing Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Έλα μωρέ ξύσιμο είναι! πάρε παγάκια και βάλτα πάνω και θα φύγει σε λίγες ώρες.. Μην δείτε κοκκινίλα αμέσως για γιατρό!
arxontas71 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Αν είναι αυτό που νομίζω, μόνο με χειρουργείο Νομίζω πλέον μόνο σε τέτοιο ύφος θα πρέπει να απαντάμε Έλεος ρε παιδιά σε θέματα υγείας δεν αναζητουμε γνωματευσεις μέσα σε φόρουμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα