georgesteiros Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Γειά σας παιδιά. Είμαι από επαρχία και σε λίγες μέρες θα κατεύω Αθήνα για κάτι δουλειές. Δεν πάω συχνά εκεί και θέλω λοιπόν να σας ρωτήσω αν ξέρετε να μου προτείνετε κάποια καλά κουρεια κοντά στο κέντρο και τις τιμές τους αν γνωρίζεται. Είμαι 17 χρονών οπότε καταλαβαινετε πως θέλω μοντέρνο κούρεμα. Απλά έχω ακούσει πως υπάρχουν πολύ καλά κουρεια στην Αθήνα. Περιμένω προτάσεις! Ευχαριστώ πολύ!
d_gkal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 δεν υπαρχει καλο και κακο κουρειο. αλλα καλος και κακος κομωτης/τρια. σε οποιο και να πας θα κανουν οτι τους ζητησεις. ποσο μοντερνο θες να ειναι δηλαδηΣ?
tz3s Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 σιγουρα θα υπαρχει ενας "καλος" κομμωτης σε καθε περιοχη... απλα δες που πηγαινουν οι περισσοτεροι νεοι! Αν σε βολευει Νεο Κοσμο σου λεω αυτον π παω εγω...αλλου δν ξερω
gokuthelegend Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μια διευκρίνηση, κουρείο θέλεις ή κομμωτήριο; Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο κουρέας είναι κυρίως για άντρες και το μόνο που κάνει είναι να κουρεύει κοντά τα μαλλιά και να ξυρίζει μουστάκι - γένια. Το κομμωτήριο είναι για ποιο "εξειδικευμένα" πράγματα. Ρωτάω γιατί ρωτάς αν υπάρχει κάποιο κουρείο για να σε κουρέψει "μοντέρνα". Σε αυτή την περίπτωση σε κομμωτήριο θα πας. κουρέας κομμωτής Βλέπεις την διαφορά; 1
MT60RS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 η διαφορα τους ειναι σαν τον κομμωτη vs barista. Ο δευτερος ειναι gay 1
tz3s Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 η διαφορα τους ειναι σαν τον κομμωτη vs barista. Ο δευτερος ειναι gay τι σχεση ο barista? και γτ o barista ειναι γκει?
MT60RS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 βεβαιως θιχτηκα και το θεωρησα προσωπικη επιθεση κυριε. Ο τομεας της εργασιας μου ειναι κατι πολυ σημαντικο για εμενα και σε καμμια περιπτωση δεν θα ανεχτω προσβολες.
nomisteraki Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 εστειλα μαιλ στην microsoft hellas να επιβεβαιωσουν την υπαρξη του κου Σεβαστου 1
MT60RS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 θα μπορουσες να ειχες δει το προφιλ μου στο linkedin
tz3s Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 θα μπορουσες να ειχες δει το προφιλ μου στο linkedin αααα γεια σου!!! σημερα το εψαχνα και δεν το θυμομουν το γ@!$@νο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα