Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά. Είμαι από επαρχία και σε λίγες μέρες θα κατεύω Αθήνα για κάτι δουλειές. Δεν πάω συχνά εκεί και θέλω λοιπόν να σας ρωτήσω αν ξέρετε να μου προτείνετε κάποια καλά κουρεια κοντά στο κέντρο και τις τιμές τους αν γνωρίζεται. Είμαι 17 χρονών οπότε καταλαβαινετε πως θέλω μοντέρνο κούρεμα. Απλά έχω ακούσει πως υπάρχουν πολύ καλά κουρεια στην Αθήνα. Περιμένω προτάσεις! Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

δεν υπαρχει καλο και κακο κουρειο. αλλα καλος και κακος κομωτης/τρια.

σε οποιο και να πας θα κανουν οτι τους ζητησεις. ποσο μοντερνο θες να ειναι δηλαδηΣ?

Δημοσ.

σιγουρα θα υπαρχει ενας "καλος" κομμωτης σε καθε περιοχη... απλα δες που πηγαινουν οι περισσοτεροι νεοι! Αν σε βολευει Νεο Κοσμο σου λεω αυτον π παω εγω...αλλου δν ξερω

Δημοσ.

Μια διευκρίνηση, κουρείο θέλεις ή κομμωτήριο; Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο κουρέας είναι κυρίως για άντρες και το μόνο που κάνει είναι να κουρεύει κοντά τα μαλλιά και να ξυρίζει μουστάκι - γένια. Το κομμωτήριο είναι για ποιο "εξειδικευμένα" πράγματα. Ρωτάω γιατί ρωτάς αν υπάρχει κάποιο κουρείο για να σε κουρέψει "μοντέρνα". Σε αυτή την περίπτωση σε κομμωτήριο θα πας.

κουρέας

post-208098-0-06039500-1434353917_thumb.jpg

κομμωτής

post-208098-0-33391000-1434353918_thumb.jpg

Βλέπεις την διαφορά;

• Like 1
Δημοσ.

η διαφορα τους ειναι σαν τον κομμωτη vs barista. Ο δευτερος ειναι gay

τι σχεση ο barista? και γτ o barista ειναι γκει?

Δημοσ.

βεβαιως θιχτηκα και το θεωρησα προσωπικη επιθεση κυριε. Ο τομεας της εργασιας μου ειναι κατι πολυ σημαντικο για εμενα και σε καμμια περιπτωση δεν θα ανεχτω προσβολες.

Δημοσ.

θα μπορουσες να ειχες δει το προφιλ μου στο linkedin

αααα γεια σου!!!  σημερα το εψαχνα και δεν το θυμομουν το γ@!$@νο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...