zoranb Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Στην ταράτσα της πολυκατοικίας εξέχουν από το πάτωμά της 2 σωλήνες Φ8 και ύψους 70εκ. περίπου. Όταν ρώτησα τον κατασκευαστή για το τι είναι αυτές, μου είπε πως είναι για την ανακούφιση της αποχέτευσης! Κατά καιρούς, η μυρωδιά είναι έντονη και ενοχλεί. Τι να τις κάνω, να τις ταπώσω ή μπορεί να δημιουργήσω κάποιο θέμα;
evoracing Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Άμα κατάλαβα καλά είναι για να παίρνει αέρα η αποχέτευση. Σαν καλαμάκι ένα πράγμα. Αν κλείσεις την πάνω πλευρά δεν τρέχει τίποτα από κάτω. Όχι να μην τις ταπώσεις. Είναι σίγουρα από εκεί? αυτά συνήθως είναι μελετημένα για να μην ενοχλούν!
evoracing Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ναι σίγουρα είναι από εκεί! Νομίζω υπάρχουν κάτι φίλτρα που βάζεις που δεν αφήνουν τις οσμές να περάσουν, πήγαινε σε ένα μαγαζί (ιδιωτικό) με υδραυλικά και ρώτα! θα σε βοηθήσουν εκεί... Πάντως μην τους κλείσεις! μπορεί από το να μην τραβάει τα νερά μέχρι και να σπάσουν οι σωλήνες.... 3
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Λογικά θα είναι για να διαφεύγουν αέρια (μεθάνια κλπ) και να μην γίνει καμιά έκρηξη. Υποθέτω δηλαδή, μιας και δεν το έχω ξανασυναντήσει 2
evoracing Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Αύξησε το ύψος της σωλήνας Νομίζω υπάρχει νομοθεσία για ανώτατο όριο.. δεν είμαι σίγουρος! 1
nomisteraki Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 μονο ο τελευταιος οροφος που εχει την ταρατσα απο πανω, μπορει να καταλαβαινει καποιες μυρωδιες. υπαρχουν κατι φιλτρακια αλλα μην περιμενεις πολλα .. σε καμια περιπτωση μην τις ταπωσεις
d_gkal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 ταπα με τιποτα γιατι το μπαμ θα γινει συντομα! δοκιμασε να κανεις διαδρομη με σωληνα που να καταληγει αλλου.
Adon1s Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Και αμα γινει το μπαμ,σκεψου με τι ομορφιες και μεζεδες θα πλημμυρισει ο τοπος. 4
zoranb Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 υπαρχουν κατι φιλτρακια αλλα μην περιμενεις πολλα .. σε καμια περιπτωση μην τις ταπωσεις Που μπαίνουν τα φιλτράκια που λες;
>>Morpheus>> Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Που μπαίνουν τα φιλτράκια που λες; Σε ενα μπαρ. Που να μπαινουν βρε ανθρωπε ;; Για τη σωληνα της αποχετευσης δε μιλαμε ;; 1
MT60RS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 μπορεις να βαλεις και τζιβανα, για να μην πεταγονται εξω τα χοντρα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα