Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον είχαμε σε ενα PC φίλου windows 7 από θείο.

Kάναμε upgrade σε windows 8 (με γνήσιο κλειδί) για να κρατήσει όλα τα προγραμματα, settings κτλ. (Με upgrade σε windows 8.1 δεν υπάρχει αυτη η επιλογή, μονο για keep data)

Εως εδώ ολα καλα. Επίσης το update για τα windows 8.1 εμφανιζεται στο store, αλλά μου λέει πως πρεπει να τρεξω και κάνω install πρωτα ολα τα υπόλοιπα windows update που έχω.

Μου βγαζει σε πρωτη φάση καμια 150, τα κατεβάζω κάνω restart... αλλά μετα απο ωρα στο τελος μου λέει failure και επαναφέρει όποιες αλλαγές χωρις να εχει περάσει κανένα.

Σκοπός μου ειναι να αναβαθμιστουν σε 8.1 και μετά σε 10, μην χανοντας στο ενδιάμεσο τίποτα απο settings, software κτλ. No time for this.

Καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω με τα Updates ή άλλο τρόπο;

Δοκίμασα π.χ να τρέξω το setup από το iso του 8.1 αλλά έτσι απο 8 -> 8.1 δεν μου δινει επιλογή για keep settings, software κτλ

Επεξ/σία από guido
Επισκέπτης
Δημοσ.

καλησπερα,

μεχρι στιγμης αυτα που εχουν γραφτει ειναι οτι εφοσον εχεις γνησιο κλειδακι μπορεις να δηλωσεις συμμετοχη για να παραλαβεις απο τελος ιουλιου και μετα.. τα windows 10 σε iso οποτε παλι θα χρειαστει το πιο πιθανο να ξαναστεισεις το μηχανημα απο την αρχη...

Δημοσ.

Μου βγαζει σε πρωτη φάση καμια 150, τα κατεβάζω κάνω restart... αλλά μετα απο ωρα στο τελος μου λέει failure και επαναφέρει όποιες αλλαγές χωρις να εχει περάσει κανένα.

Θα πρέπει δυστυχώς να περάσεις λίγα λίγα update κάθε φορά να δεις που θα σκαλώσει.

Η κάνεις ένα μέγα ψαξιμο στο δίκτυο για να δεις με ποιες ενημερώσεις έχει πρόβλημα ο κόσμος.

Πολλές φορές τα update έχουν πρόβλημα με προγράμματα που αλλάζουν κεντρικά πράγματα τον windows όπως π.χ. το startisback.

τα windows 10 σε iso οποτε παλι θα χρειαστει το πιο πιθανο να ξαναστεισεις το μηχανημα απο την αρχη...

Στα ίδια τα 10 tech σου κατεβάζει τα αρχεία του iso και όχι το ίδιο το iso και κάνει update,τώρα για θέμα setting βέβαια δεν ξέρω.
Δημοσ.

Για να δηλώσεις συμμετοχή θα πρέπει να έχεις windows 8.1 που δεν μπορώ να περάσω τωρα.

Απο εκεί και πέρα υποθέτω απο 8.1 -> 10 θα μπορείς να κρατησεις settings, software κτλ οπως μπορείς απο 7 -> 8

Επισκέπτης
Δημοσ.

τοτε καθαρισε το συστημα σου αν εχεις περασει προγραμματα που αλλαζουν το βασικο μητρωο και προσπαθησε με υπομονη το τροπο που προτεινει ο the elf να δεις σε ποιο κολλαει και γιατι και μετα να βρεις λυση πως να το περασεις...

Δημοσ.

δεν έχει το pc κάποιο αντιστοιχο πρόγραμμα οπως startisback. βασικά και κλασικά πράγραμμα.

θα δοκιμάσω λίγα λίγα με χρονολογική σειρά τι να κάνω...

Δημοσ.

Άποψη μου είναι κάνε καθαρή εγκατάσταση από την αρχή. το αρχικό ISO 7 που ήταν απο σπασμένα δε ξέρεις αν δεν έχουν πειράξει κάτι και πιθανόν τα error που σου βαράει να είναι και από αυτό. Εγώ αν είχα γνήσιο κλειδί θα έκανα από την αρχή εγκατάσταση να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Error σε updates από windows 8 εγώ δε θυμάμαι να υπάρχει και να πρέπει να κάνεις κάτι για την εγκατάσταση (από λάθος της microsoft) όμως παίζει πολύ και το ενδεχόμενο που είπε παραπάνω ο THEELF. Μπορεί να φας πάρα πολύ χρόνο ψάχνοντας και τελικά να μη βρεις άκρη και όπως είπες no time for this.

Δημοσ.

Και στα δικά μου windows 8.1 που τα εχω περάσει με clean install και legit, εχω κάποια updates που τα εχω κάνει hidden καθως μου εβγαζαν πάντα πρόβλημα. Κάπου εκει τον 3/2015 ήταν

Το iso του 7 ήταν untouched, και το ειχα χρησιμοποιήσει και σε άλλα PC που γιναν μετά windows 8.0 με την προσφορά τοτε στα 15 ευρώ πόσα ηταν και δεν ειχα πρόβλημα.

Θα καθαρίσω την cache του windows updates (softwaredιstribution folder) θα τρέξω και ενα autofix της MS και θα τα βάλω 10-10 χρονολογικά μέχρι να μου επιτρέψει να περάσω τα 8.1. 

Ξέρω οτι εν τέλη θα φάω περισσότερο χρόνο από ότι με clean install, απλά οκ δεν είναι και δικό μου PC, οπότε αφού είπαμε έτσι εξ αρχής θα το συνεχίζω έτσι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...