Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα. Μου έδωσαν ενα λογαριασμό (καταθετικός) για ένα παιδάκι που έχει ένα πρόβλημα και θα ήθελα να βοηθήσω. Το θέμα είναι ότι εν άγνοια τους δεν μου ειπαν σε ποιά τράπεζα γίνεται μια τέτοια κατάθεση. Ξέρω όμως ότι βγαίνει από τα πρώτα ψηφία του λογαριασμού. Θα το εκτιμούσα αν είχατε την καλοσύνη να με βοηθήσετε. Θα παραθέσω τα πρώτα ψηφία του λογαριασμού:

0301408.......

Επίσης έχω και μια υποσημείωση: iBank *αριθμός λογαριασμού*

Εκτιμώ την όποια βοήθεια σας.

Δημοσ.

iBank είναι Εθνική, αλλά αυτό με τα πρώτα ψηφία δεν το ξέρω. Εγω ας πούμε εχω δύο λογαριασμούς στην Εθνική, ο ένας από 077 και ο άλλος από 199.

Επισκέπτης
Δημοσ.

iBank ή IBAN? Ξεκινάει με 2 γράμματα (GR.....) ή είναι είναι απλά νούμερο;

Γράφει iBank. Είναι νούμερα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πόσα ψηφία είναι; 11;

Όπως σου είπαν πάντως η υπηρεσία iBank είναι το ebanking της εθνικής.

Είναι 25 ψηφία.

Δημοσ.

Αυτό πρέπει να είναι IBAN και πρέπει να ξεκινάει με 2 γράμματα, αν είναι Ελλάδας ο λογαριασμός ξεκινάει με GR. 

Μπες εδώ και δες σε ποια τράπεζα σου βγάζει σωστό τον αριθμό (βάζεις GR μπροστά, δεν είναι σκέτος ο αριθμός).

Δημοσ.

Εχεις σιγουρευτει οτι ειναι οντως για παιδακι ;<br />

<br />

Επισης προσοχη με τετοιες δωρεες , πριν λιγα χρονια μαζευαν ετσι χρηματα για επεμβαση σε μωρο,μαζευτηκαν πολυ γρηγορα παραπανω απο τα απαιτουμενα και δεν τους αφηναν να τα εκταμιευσουν για το νοσοκομειο οι γονεις τους γιατι το εβγαλαν "παρανομο" επειδη τους φανηκε υποπτο .<br />

Δημοσ.

Εχεις σιγουρευτει οτι ειναι οντως για παιδακι ;<br />

<br />

Επισης προσοχη με τετοιες δωρεες , πριν λιγα χρονια μαζευαν ετσι χρηματα για επεμβαση σε μωρο,μαζευτηκαν πολυ γρηγορα παραπανω απο τα απαιτουμενα και δεν τους αφηναν να τα εκταμιευσουν για το νοσοκομειο οι γονεις τους γιατι το εβγαλαν "παρανομο" επειδη τους φανηκε υποπτο .<br />

Μια υπόθεση σε νησί του Αιγαίου ήταν αυτή αν δεν κάνω λάθος. Η οικογένεια ήταν σωστή σε όλα.. η τράπεζα τους δημιούργησε τα προβλήματα. Δεν θυμάμαι τι έγινε με το παιδί...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι ναι επειδή γνώριζα ότι θα άρχιζε κάποιο μέλος το κλασικό "Πρόσεχε μπορεί να μην είναι παιδάκι και τα λοιπά" θα παρακαλούσα πολύ να ανησυχείτε για τα δικά σας λεφτά. Ζήτησα βοήθεια, όχι συμβουλή.

Δημοσ.

Ναι ναι επειδή γνώριζα ότι θα άρχιζε κάποιο μέλος το κλασικό "Πρόσεχε μπορεί να μην είναι παιδάκι και τα λοιπά" θα παρακαλούσα πολύ να ανησυχείτε για τα δικά σας λεφτά. Ζήτησα βοήθεια, όχι συμβουλή.

Δηλαδή βάζεις και χέρι επειδή κάποιος ενδιαφέρθηκε και σπατάλησε τον πολύτιμο χρόνο του για σένα? Είσαι καλός εσύ!!!

Μην σε χάσουμε...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...