Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τιτάνια ελληνική βιομηχανία.

Καφές - Σουβλάκι - Τυρόπιτες

και τα περισσότερα υπερτιμημένα ή και χάλια για να λέμε του στραβού το δίκαιο... :P

• Like 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τιτάνια ελληνική βιομηχανία.

Καφές - Σουβλάκι - Τυρόπιτες

Θεωρείς ότι κάποιος με ένα κεφάλαιο μαξ 30.000€ θα μπορούσε να ανοίξει ένα εργοστάσιο; Κάποιος που δεν έχει κληρονομιά επιχείρηση ή γη δεν μπορεί να ξεκινήσει κάτι μεγάλο γι αυτό βλέπουμε να ανοίγουν μόνο καφετέριες και φαστφουντάδικα.

• Like 2
Δημοσ.

Pro tip: Για κάθε μια καφετέρια/ σουβλακερί/ μπαρ κλπ που ανοίγει, ένα κλείνει!

Υπάρχει ένα όριο στο πόσο θα φάει/ πιει κάποιος.

Δημοσ.

Ο μηχανικός που αναφέρθηκε, για ποιο λόγο χρειάζεται; 
Δεν το γνώριζα. Θέλει αρχιτέκτονα, πολιτικό, μηχανολόγο; τι μηχανικό ακριβώς;

Δημοσ.

Θες πολιτικο μηχανικό για τις άδειες και για να σου πει πως πρεπει να ειναι ο χωρος βασει νόμου.

• Like 1
Δημοσ.

Ο μηχανικός που αναφέρθηκε, για ποιο λόγο χρειάζεται; 

Δεν το γνώριζα. Θέλει αρχιτέκτονα, πολιτικό, μηχανολόγο; τι μηχανικό ακριβώς;

Χρειάζεται να κάνει μια κάτοψη του χώρου και να την σφραγίσει - υπογράψει.

Δημοσ.

Πολλή φιλοσοφία βλέπω και καθόλου πρακτικά πράγματα...

Φιλοσοφία ο νόμος της αγοράς και της ζήτησης; wut

Η αγορά είναι κορεσμένη, ψάξε κάτι άλλο.

Δημοσ.

Πρακτικό πράγμα ειναι να σου πει κάποιος οτι η αγορά ειναι υπερκορεσμένη σε αυτό τον τομέα...και σεις μα λες θα κάνω κατι ξεχωριστό/μοναδικο/super wow...σε ρωτάμε εσύ τι έχεις στο μυαλό σου ακριβως (έστω και σαν όνειρο) και πάλι ζητάς πληροφορίες που τις μαθαίνει κανείς με ένα απλό γκουγκλάρισμα.

Δημοσ.

Πρακτικό πράγμα ειναι να σου πει κάποιος οτι η αγορά ειναι υπερκορεσμένη σε αυτό τον τομέα...και σεις μα λες θα κάνω κατι ξεχωριστό/μοναδικο/super wow...σε ρωτάμε εσύ τι έχεις στο μυαλό σου ακριβως (έστω και σαν όνειρο) και πάλι ζητάς πληροφορίες που τις μαθαίνει κανείς με ένα απλό γκουγκλάρισμα.

Αν κάποιος έχει μια τόσο πρωτοποριακή ιδέα (ή έστω αν νομίζει ότι είναι τόσο πρωτοποριακή) δύσκολα θα την γράψει εδώ...:)

Κι εγώ είμαι πολύ περίεργος πάντως πόσο διαφορετικά μπορεί να είναι ένα τέτοιο μαγαζί!

Δημοσ.

Αν κάποιος έχει μια τόσο πρωτοποριακή ιδέα (ή έστω αν νομίζει ότι είναι τόσο πρωτοποριακή) δύσκολα θα την γράψει εδώ... :)

Κι εγώ είμαι πολύ περίεργος πάντως πόσο διαφορετικά μπορεί να είναι ένα τέτοιο μαγαζί!

Η πρωτοποριακες ιδεες πατενταρονται....  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή καφέ θα φτιάξεις..τι πρωτοποριακό θα κάνεις?Θα βάλει τα τραπέζια στο ταβάνι και μποτες με μαγνητες για να τον πινουμε αναποδα σε αεροστεγή ποτήρια?

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...