Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σου πω τι θες; κονέ με ιχθυόσκαλα για φρέσκα ψάρια.

Ενα γιαπωνέζο (όχι λαθρομετανάστη απο την ομόνοια) αλλά κάποιον πραγματικό shef που θα του τα σκάσεις χοντρά για να έρθει (ή κάποιου αντίστοιχης ποιότητας σεφ) αυτός θα ειναι το No1 κόστος σου μακράν. εκεί μην τσιγκουνευτείς καθόλου δηλαδή.

Όλοι οι άλλοι 1-2 πάρτους απο οαεδ και με προιεπιρεσία σε ταβέρνες κτλ ακόμη καλύτερα και αυτοί προσωπικό κουζίνας.

και κάνε ΣΟΥΣΙ... όχι όμως τα αγιοβασιλιάτικα που έχουμε με 8€ 4 άγευστα σκατουλάκια με χάρτινες φέτες κατεψυγμένου ψαριού....

Οι μερίδες σου θα πρέπει να χορταίνουν να μην χρειάζεται ο άλλος 5 μερίδες για να πεί ότι έφαγε.

σε καλή τιμή (στόχος η κατανάλωση όχι να βγάλεις το κεφάλαιο στις 1000 παραγγελίες... )

κανένας άλλος υπάλληλος (εκτός απο καθαρίστρια) θα έχεις ενα πάγκο ρομποτικό που θα γυρνάει τα φρέσκα ποιάτα μπροστά στον πελάτι.. την κουζίνα θα πρέπει να την βλέπει ο πελάτης (βάλτην στο κέντρο του μαγαζιού)

0 γκαρσόνια κτλ μόνο ενας ταμίας που μπορεί να είσαι εσύ

γράψου σε όλα τα site με delivery κάνε και δική σου σελίδα δέξου όλους τους τρόπους πληρωμής και κάνε delivery

Θα χεστείς στο τάλιρο απο τα takeaway απο τους χιπστερς απο τα γραφεία, απο τους ξένους-τουρίστες και απο τους φοιτητές.

Άν δίνεις φρέσκο πράμα φτιαγμένο με τα κατάλληλα υλικά για να υπάρχει ποικιλία σε texture και γεύση (εξού και ο ειδικός σεφ) σε τιμή κατανάλωσης και όχι πιάτου 5άστερου εστιατορίου στην γαλλία. Την έκανες ταράτσα.

Για να μην σου πω να πάρεις ενυδρεία με τα ψάρια ζωντανά και να σφάζονται μπροστά στον πελάτη και να κουνιούνται κιόλας απο την πολύ φρεσκάδα :P

Παράλληλα σε socialmedia σε forum και στο ίδιο σου το site πληροφόρησε τον κόσμο για το καλό στην υγεία που κάνει το φρέσκο ωμό ψάρι τα θρεπτικά συστατικά το πως μπορεί να βοηθήσει στην δίαιτα στην χοληστερίνη σε πρόγραμμα γυμναστικής (καθαρή πρωτεΐνη Ω3 κτλ) επισης κάθε ψάρι κτλ έχει τα δικά του θρεπτικά στοιχεία με ανεκτίμητη αξία ανέλυσε και μετάδωσε τα αυτά όλοι οι φουσκωτοί fitnessμιτνες θα ξετρελαθούν. :P

και άσε τα μουφοσάντουιτς και τις κρέπες τα σιχαθήκαμε ειναι και μάπα τα περισσότερα.

Μικρός χώρος, ακόμη μικρότερος λογαριασμός ΔΕΗ, λιγότερος εξοπλισμός, λίγοι υπάλληλοι ουσιαστικά 0 ανταγωνισμός.

Ενδιαφέρουσα πρόταση αλλά νομίζω ότι είναι δύσκολο να συνδυάσεις τον τοπ σεφ και τα τοπ υλικά με χαμηλές τιμές...

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή το 99% των καφέ, σνακ, σάντουιτς/τυρόπιτες φάση είναι κυριολεκτικά σκουπίδια καλό είναι να φροντίσεις να έχεις όχι απλά καλές αλλά παραπάνω από άριστες πρώτες ύλες. Στα πάντα. Από τη ζάχαρη έως το αλεύρι. Όχι σαν εκείνα που χρησιμοποιείς σπίτι σου αλλά πολύ καλύτερα ;)

Σωστή επισήμανση.. αλλά θα αυξήσει υπερβολικά την τιμή πώλησης των προϊόντων και δεν ξέρω με τόσο ανταγωνισμό γύρω του αν θα το κρατήσει για πολύ. Πάντως όλο το κέρδος σε αυτά τα μαγαζιά είναι τα αναψυκτικά και τα νερά.

Δημοσ.

Πάντως όλο το κέρδος σε αυτά τα μαγαζιά είναι τα αναψυκτικά και τα νερά.

Κοίτα να δεις , η ζωή κύκλους κάνει.. :P

Δημοσ.

Εχω παει Ιαπωνια και ξερω ακριβως τι λες. Εμενα ομως δεν μου αρεσει καθολου το σουσι (σε αντιθεση με το ετερο ημισυ που τρελαινεται). Φοβαμαι λοιπον πως αμα ασχοληθω με κατι που δεν το γουσταρω, θα φαινεται και δεν θα παω καλα. Μου αρεσουν ολα τα υπολοιπα (η αισθητικη, ο τροπος λειτουργιας, τα παντα) ομως δεν αντεχω με τιποτα την ψαριλα. Στο σουπερ μαρκετ κραταω την αναπονοή μου στα 20 μετρα απο τα ψαρικα γιατι θελω να ξερασω.

• Like 1
Δημοσ.

Σιγα,υπερβολάρα

Αληθεια ρε, εδω μου βρωμανε τα διχτια στις ψαροβαρκες οταν κανω βολτα στο λιμανι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...