michael92 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ο θόρυβος δε σας ενοχλεί; Άσχετο, κάποτε είχα συνηθήσει τόσο πολύ τον ήχο του υπολογιστή που δεν μπορούσα να κοιμηθώ αν δεν ήταν ανοιχτός.
petaw-se-oneiro Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Καλά είστε εσείς....Εγώ βάζω ένα τέτοιο στο γραφείο (γυρω στα 50εκ απο το προσωπο μου) και ίσα που νιώθω τον "αέρα"....τουλάχιστον δεν ιδρώνω.....αλλά κάνει στα boeing 747 (ευτυχώς που κοιμάμαι με ανοιχτή την τηλεόραση τουλάχιστον)
zio10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ο θόρυβος δε σας ενοχλεί; Εμένα καθόλου! Πόσο θόρυβο να κάνει ένας ανεμιστήρας;
iordanis77 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ο θόρυβος δε σας ενοχλεί; Εμενα παρα πολυ, γιαυτο και το pc μου ειναι "ταφος" Παρατηρω οτι το αβαταρ σου ειναι σχετικο με το θεμα! Μηπως εισαι κι εσυ του dead silent?
Mikeasdf Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Χρόνια τώρα, για όσο κοιμάμαι, τον αφήνω αναμμένο και πάντα να με χτυπάει. Δεν εχω πιαστεί ποτέ (μπορεί να εχω αναπτύξει «ανοσία») και δεν εχει κάνει μπαμ (εντάξει δεν ειναι κάποιος noname). To καλοκαίρι τον χρειάζομαι για να καταφέρω να κοιμηθώ καλά, χωρίς να ξυπνάω κάθε τρεις και λιγο επειδή ειμαι ιδρωμένος ή γιατί ζεσταίνομαι. Ακριβως αυτο και γω.. 2 καλοκαιρια τωρα κοιμαμαι με ανοιχτο ανεμιστηρα να με χτυπαει στο φουλ σε αποσταση 1μιση μετρου κ δεν εχω πιαστει ποτε..ουτε εχει κανει κανα μπαμ ο ανεμιστηρας.Προχθες μονο "βουλωσε", αλλα με λιγο γρασσο στο μοτερ ειναι σαν καινουριος 1
Big Boss Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Όταν έχει ζέστη τον βάζω πάντα στο τέρμα να χτυπάει πάνω μου όλη νύχτα και δεν έχω πάθει ποτέ τίποτα. Στη πολύ ζέστη κοιμάμαι με κλιματιστικό πάνω στη πλάτη/κεφάλι ακόμα και βρεμένος και πάλι δεν έχω πάθει τίποτα. Η ψήξη είναι υπερεκτιμημένη....
haris_216 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εμένα καθόλου! Πόσο θόρυβο να κάνει ένας ανεμιστήρας; Αν και προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με θόρυβο στον ύπνο (όταν πέφτω για ύπνο...κοιμάμαι) ένας ανεμιστήρας μπορεί να κάνει ΠΟΛΥΥΥ θόρυβο. Ορισμένοι αν τους ακούσεις στη δυνατή "σκάλα" θυμίζουν ελικοφόρο αεροπλάνο να φουλάρει για απογείωση. 1
zio10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Αν και προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με θόρυβο στον ύπνο (όταν πέφτω για ύπνο...κοιμάμαι) ένας ανεμιστήρας μπορεί να κάνει ΠΟΛΥΥΥ θόρυβο. Ορισμένοι αν τους ακούσεις στη δυνατή "σκάλα" θυμίζουν ελικοφόρο αεροπλάνο να φουλάρει για απογείωση. Ευτυχώς δεν είχα την ατυχία να πέσω πάνω σε τέτοιον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα