redhotstef Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 βλεπω οτι εχει παρατραβηξει η μοδα, με ασχημα τατόυ σε διαφορα σημεια του σωματος, αγορια και κοριτσια. Σε κανα πενταρι χρονια θα γινει μοδα πιστευω η αφαιρεση τους με λεηζερ.. Πιστευετε οτι ΠΑΝΤΑ ενα τατου ειναι καλο στο σωμα; Θα λεγατε ποτε σε καποιον οτι το τατου που εκανε δεν ειναι ωραιο, με ενδεχομενο να τον πληγωσετε, Η ΤΕΛΙΚΑ λεμε σε ολους ψεματα ??? 2
thomasG4 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Άμα αρέσει αισθητικά σε αυτόν που το έκανε, δεν βλέπω κανένα πρόβλημα. 20
kirileman Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 “Δεν θέλετε κάμει εντομίδας εις το σώμα σας διά νεκρόν, ουδέ γράμματα στικτά θέλετε εγχαράξει επάνω σας. Εγώ είμαι ο Κύριος.” (Λευιτικόν 19:28) 22
Unabomber Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 “Δεν θέλετε κάμει εντομίδας εις το σώμα σας διά νεκρόν, ουδέ γράμματα στικτά θέλετε εγχαράξει επάνω σας. Εγώ είμαι ο Κύριος.” (Λευιτικόν 19:28) Μετα απο αυτο παω για αφαιρεση….. Ι see the light !!!! 2
mathsrule Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Θα λεγατε ποτε σε καποιον οτι το τατου που εκανε δεν ειναι ωραιο, με ενδεχομενο να τον πληγωσετε, Η ΤΕΛΙΚΑ λεμε σε ολους ψεματα ??? Εγώ σε όλους λέω πάντα την πραγματική μου άποψη. Μπορεί το σχέδιο όντως να είναι ωραίο, αλλά η όλη ιδέα (δηλαδή το βάζεις μόνιμα μια μουτζούρα στο σώμα σου) δεν μου αρέσει. 6
MikeJ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εγώ πάντως θα ανοίξω ινστιτούτο αφαίρεσης τατουάζ.... σε μερικά χρόνια θα χεστώ στο τάλιρο μιλάμε... Είναι η δουλειά του μέλλοντος... 9
Sarandis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 τι γνωμη εχετε για την καθε κουτση μαρια που κανει τατουαζ; Αν η Μαρία είναι ωραίο γκομενάκι, χαλάλι που είναι κουτσή 13
miike Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ναι, αν σημαίνει κάτι που θες να το κουβαλάς για πάντα μαζί σου. Αν το κάνεις γιατί είναι μόδα,δεν αξίζει καν τον κόπο να το συζητάμε. Δεν είναι και τόσο νέα μόδα, όσοι κάνουν ξέρουν τα υπέρ και τα κατά,δεν νομίζω να τρέχουν για λειζερ. Το πολύ πολύ να χτυπήσουν άλλο απο πάνω 2
zio10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δηλαδή μόνο οι αρτιμελείς και όσες δεν τις λένε Μαρίες μπορούν να κάνουν τατουάζ;; Πέρα από την πλάκα, προσωπικά δεν μου αρέσουν ούτε πάνω μου ούτε σε άλλους. Ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες ή σε γονείς. Όποιος θέλει κάνει βέβαια αλλά πιστεύω ότι πολλοί δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται για κάτι μόνιμο...το βλέπουν σαν να αλλάζουν κούρεμα πχ
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εμενα η αποψη μου ειναι οτι αν ειναι να κανεις τατου καλυτερα καντο καπου που να μην το βλεπεις εσυ, γιατι αν το κανεις στο χερι σου για παραδειγμα θα το βλεπεις καθε μερα, θα το βαρεθεις
Unabomber Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δηλαδή μόνο οι αρτιμελείς και όσες δεν τις λένε Μαρίες μπορούν να κάνουν τατουάζ;; Πέρα από την πλάκα, προσωπικά δεν μου αρέσουν ούτε πάνω μου ούτε σε άλλους. Ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες ή σε γονείς. Όποιος θέλει κάνει βέβαια αλλά πιστεύω ότι πολλοί δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται για κάτι μόνιμο...το βλέπουν σαν να αλλάζουν κούρεμα πχ Μας πληγωνεις, δεν εχουμε ψυχη εμεις ? 1
redhotstef Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εγω νομιζα πως καποιος που κανει τατου, η πλειοψηφια το κανει για να θυμαται καποια πραγματα που εζησε. Τωρα ολο αυτο γινεται μονο και μονο για να.. γινει. Δεν εχει να κανει με τη θρησκεια παντως. Ελπιζω μονο οσα ειδα σημερα με μια βολτα με το μετρο, σε νεα κοριτσακια, να ειναι χενα. Κριμα ειναι ..
zio10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μας πληγωνεις, δεν εχουμε ψυχη εμεις ? Εσύ είσαι μικρός.... 1
akpe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 “Δεν θέλετε κάμει εντομίδας εις το σώμα σας διά νεκρόν, ουδέ γράμματα στικτά θέλετε εγχαράξει επάνω σας. Εγώ είμαι ο Κύριος.” (Λευιτικόν 19:28) 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα