Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Κάποτε ήταν μαλλιάδες, μετά οι ρεϊβάδες, τώρα τα τατουάζ.

Το δάχτυλο, πρέπει κάποια στιγμή να κοπεί.

η να το βαλουν στο πατο τους :)

• Απαντ. 416
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

μ'αρέσει που μερικοί εδώ λενε πως δεν τους αφορά το θέμα, ενώ έχουν πει τη γνώμη τους πολλές άλλες φορές σε πράγματα που όντως δεν τους αφορούσαν...

Πιστευετε οτι ΠΑΝΤΑ ενα τατου ειναι καλο στο σωμα;

Θα λεγατε ποτε σε καποιον οτι το τατου που εκανε δεν ειναι ωραιο, με ενδεχομενο να τον πληγωσετε, Η ΤΕΛΙΚΑ λεμε σε ολους ψεματα ???

Αν ειναι κατι που συμβολιζει καποιο σημαντικο πραγμα στη ζωη τους, why not?

Αν το τατουαζ ηταν ετσι ναι, θα του το ελεγα οτι δεν ειναι ωραιο (και σωστο στην προκειμενη)

greek-biblical-verse.jpg

Δημοσ.

Αν και μ΄αρέσουν τα τατου και σκοπεύω να κάνω, αυτά τα αμπελοφιλοσοφικά μου την δίνουν άσχημα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μ' αρέσουν καθόλου τα τατουάζ και αηδιάζω όταν βλέπω ανθρώπους με διάφορα τέτοια στο δέρμα τους π.χ τραγουδιστές και καλλιτέχνες που τα κάνουν στο χέρι και όταν πρωτοβλεπω τις μαυρίλες πάνω στο δέρμα νομίζω οτι έχουν κάποια δερματική ασθένεια ή καρκίνο στο δέρμα.

Δεν πρόκειται να ασχοληθώ καθόλου να πω την άποψή μου αν μου αρέσει το τατουάζ κάποιου ή οχι, μπορεί και να με βρίσει και να τσακωθώ κιόλας. Αν είναι φίλος - γνωστός και με ρωτήσει θα του πω οτι γενικά δεν μου αρέσουν αυτά και ας κάνει οτι νομίζει στο σώμα του..

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρέσουν και μένα, σε φάση που κρατάς κάτι που σε εκφράζει με το Α ή Β τρόπο.

Άρα

Kαταλαβαίνουμε ότι όλοι ψάχνουν να αφαιρέσουν το tribal tatoo που είχαν κάνει κάποτε ως fashion victims :P

Γιατί το tribal δε σημαίνει τίποτα για σένα, δεν το σώζεις. 

ΟΥΑΟΥ

Tribal-arm-tattoos.png

:P και πάλι.

Δημοσ.

Το καλό είναι ότι υπάρχουν tattoo σαν το παραπάνω και ξεχωρίζει η ήρα από το σιτάρι  :P

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί ρε συ ; γαμάν τα τράιμπαλ..... είχα κάνει πιτσιρικάς ένα Χένα τράιμπαλ σε διακοπές στη Ζάκυνθο σε πλανώδιο Χενοτατουατζή.... χαχα

Άλλη φορά (πάλι στη Ζάκυνθο) είχα κάνει ένα δράκο στο μπράτσο...  :-D

Πάντως κάτι τέτοια είναι γαμάτα...

post-268249-0-54441800-1434833152_thumb.jpg

Προς θεού όχι ονόματα και πρόσωπα γκόμενας/γκόμενου.... 

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα δε με ενοχλούν τα ωραία τατουάζ γενικότερα. Αυτά που με ενοχλούν είναι τα ανορθόγραφα ή τα redneck ταττού που τα έκανε ή δέχτηκε κάποιος μεθυσμένος. Επίσης αυτές οι μαλακίες τα stretching holes και τα εμφυτεύματα σιλικόνης για να μοιάζεις με τέρας. Όλα τα τελευταία τα θεωρώ (προσωπική μου γνώμη), ότι έχουν σοβαρά ψυχολογικά θέματα όποιοι τα κάνουν και απλά θέλουν να τραβάνε την προσοχή.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί ρε συ ; γαμάν τα τράιμπαλ..... είχα κάνει πιτσιρικάς ένα Χένα τράιμπαλ σε διακοπές στη Ζάκυνθο σε πλανώδιο Χενοτατουατζή.... χαχα

Άλλη φορά (πάλι στη Ζάκυνθο) είχα κάνει ένα δράκο στο μπράτσο...  :-D

Πάντως κάτι τέτοια είναι γαμάτα...

attachicon.gifawesome-full-sleeve-tattoo-for-men.jpg

Προς θεού όχι ονόματα και πρόσωπα γκόμενας/γκόμενου.... 

Εντάξει δεν τα λες και γαμάτα...:P αλλά γούστα είναι αυτά!

Δημοσ.

Κάποτε ήταν μαλλιάδες, μετά οι ρεϊβάδες, τώρα τα τατουάζ.

Το δάχτυλο, πρέπει κάποια στιγμή να κοπεί.

Οι μαλλιάδες τα έκοψαν,οι ρειβάδες έγιναν κυριλέ,Οι τατουατζήδες τι?

Ο άλλος την μυρίστηκε την δουλειά και θα χεστεί στο τάλιρο με το μαγαζί laser :P

Προσωπικά,να και αν έχεις τατού να και αν δεν έχεις.Αν είσαι ζωντόβολο δεν αλλάζει από αν έχεις 500 τατού ή όχι.Απλά ο κόσμος πάντα στοχοποιεί βάσει παραδειγμάτων και πλειοψηφίας.

• Like 1
Δημοσ.

Αδιάφορα μου φαίνονται και μένα και έτσι δεν πρόκειται να κάνω ποτέ.

Θέλω να βλέπω το σώμα μου καθαρό για πάντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...