redhotstef Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Eναλλακτικο.. και βγαζεις και λεφτα αμα λαχει..
Miracle Worker Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Χωρίς να έχω διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες αναρωτιέμαι γιατί ΕΜΕΙΣ θα πρέπει να έχουμε γνώμη για κάτι που κάνει κάποιος ΑΛΛΟΣ; Δουλειά δεν έχουμε και ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι; Πρέπει κάποια στιγμή κάποιοι να καταλάβουν ότι όταν κάτι δεν μας αρέσει δεν σημαίνει ότι δεν είναι ωραίο αλλά εμείς το βλέπουμε έτσι βάσει της αντίληψης μας και της όποιας κοινωνικής πεποίθησης (στερεότυπα). Το να έχει κάποιος γνώμη για κάτι που κάνει κάποιος άλλος δείχνει -εκτός από κόμπλεξ- αδυναμία κατανόησης του εαυτού του (του δικού του) και αδυναμία σε συναισθηματικές παγίδες. (έτσι για να έχουμε να λέμε, να πω πως δεν έχω τατουάζ πάνω μου απλά και μόνο επειδή δεν μου αρέσουν πάνω μου. Ο καθένας όμως μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και είναι απόλυτα σεβαστές οι προτιμήσεις του) Συμφωνώ επί το πλείστον, αλλά μην ξεχνάμε ότι η εμφάνιση είναι και μία μορφή επικοινωνίας. Πολλοί χρησιμοποιούν την εμφάνιση και κυρίως τα τατουάζ για να στείλουν μηνύματα επιθετικότητας, οπότε κατά κάποιον τρόπο σου επιβάλλουν να έχεις γνώμη για κάτι που κάνουν αυτοί. 1
l337 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Γιατί ΔΕΝ θα έπρεπε να έχουμε γνώμη δεν καταλαβαίνω... Δεν ζει ο καθένας μόνος του, όλοι μαζί ζούμε, σχολιάζουμε και σχολιαζόμαστε, κρίνουμε κρινόμαστε, επηρεαζόμαστε κλπ. Δεν βλέπω το κακό να πεις αν σου αρέσει ή όχι κάτι που βλέπεις σε κάποιον άλλον Mε 4 λέξεις. Γιατί δεν μας αφορά (εμείς έχουμε την λανθασμένη πεποίθηση πως μας αφορά)
zio10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Mε 4 λέξεις. Γιατί δεν μας αφορά (εμείς έχουμε την λανθασμένη πεποίθηση πως μας αφορά) Όταν ρωτάει κάποιος τη γνώμη σου για ένα θέμα μπορείς να την πεις. Επίσης, όταν μιλάμε για εμφανή τατουάζ που κάνουν μπαμ επίσης μπορείς να πεις τη γνώμη σου κι ας μην σε ρωτήσουν
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Συμφωνώ επί το πλείστον, αλλά μην ξεχνάμε ότι η εμφάνιση είναι και μία μορφή επικοινωνίας. Πολλοί χρησιμοποιούν την εμφάνιση και κυρίως τα τατουάζ για να στείλουν μηνύματα επιθετικότητας, οπότε κατά κάποιον τρόπο σου επιβάλλουν να έχεις γνώμη για κάτι που κάνουν αυτοί. ναι οταν βλεπεις την γκομενα με το μπραζιλ και ενα τατουαζ στο κωλο το πρωτο ποθυ σκεφτεσαι!! Ωχ, αυτη ετοιμαζεται να μου επιτεθει με το κωλο της... 1
8elwADSL Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Mε 4 λέξεις. Γιατί δεν μας αφορά (εμείς έχουμε την λανθασμένη πεποίθηση πως μας αφορά) Δεν γίνετε να μην σχολιάσεις/έχεις γνώμη για κάτι αυτό γίνεται ενστικτωδώς με το που το βλέπεις είναι στην ανθρώπινη φύση.
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Όταν ρωτάει κάποιος τη γνώμη σου για ένα θέμα μπορείς να την πεις. Επίσης, όταν μιλάμε για εμφανή τατουάζ που κάνουν μπαμ επίσης μπορείς να πεις τη γνώμη σου κι ας μην σε ρωτήσουν οχι! εκτος αν η λογικη ειναι αν μου επιτεθεις θα σε χτυπησω αλλα αν εχεις μπρατσα θα σε χτυπησω και ας μην μου επιτεθεις Δεν γίνετε να μην σχολιάσεις/έχεις γνώμη για κάτι αυτό γίνεται ενστικτωδώς με το που το βλέπεις είναι στην ανθρώπινη φύση. ειναι στο ανθρωπινο κομπλεξ
zio10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 οχι! εκτος αν η λογικη ειναι αν μου επιτεθεις θα σε χτυπησω αλλα αν εχεις μπρατσα θα σε χτυπησω και ας μην μου επιτεθεις ειναι στο ανθρωπινο κομπλεξ Καμία σχέση αυτό Όπως ξαναέγραψα, η γνώμη μου είναι ότι αυτός που κάνει τέτοια τατουάζ ξέρει ότι θα ακούσει διάφορες γνώμες και το θέλει κιόλας
8elwADSL Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δεν είναι έτσι Spect όταν δεις κάτι σε κλάσματα του δευτερολέπτου έχεις σκεφτεί κάτι στο μυαλό σου εκτός και αν καταφέρει κάποιος και εκπαιδεύσει το μυαλό του να σκέφτεται το τίποτα όταν βλέπει κάτι. Δεν είμαι από τους τύπους που θα χλευάσουν κάποιον για ένα tattoo απλά εμένα μπορεί να μη μου αρέσει το συγκεκριμένο αλλά να αρέσει σε εκείνον που το έκανε,αυτό θα σκεφτώ/πω.
l337 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Όταν ρωτάει κάποιος τη γνώμη σου για ένα θέμα μπορείς να την πεις. Επίσης, όταν μιλάμε για εμφανή τατουάζ που κάνουν μπαμ επίσης μπορείς να πεις τη γνώμη σου κι ας μην σε ρωτήσουν Δεν γίνετε να μην σχολιάσεις/έχεις γνώμη για κάτι αυτό γίνεται ενστικτωδώς με το που το βλέπεις είναι στην ανθρώπινη φύση. Ίσως εγώ δεν έγινα κατανοητός πριν Από την στιγμή που ο άλλος έχει ένα εμφανές τατουάζ και άρα -θέλοντας και μη- εσύ το βλέπεις έχεις κάθε δικαιώμα (με βάση την ηθική σου) να το κρίνεις όπως νομίζεις. Είτε σε ρωτήσει είτε όχι. Κατά την άποψη μου απλά δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να το κρίνω γιατί κατά την δική μου ηθική (δεν λέω ότι είναι "καλή" ή "κακή", απλά η δική μου) δεν έχω το ηθικό δικαιώμα να κάνω κάτι τέτοιο μιας και δεν το βρίσκω υγιές να κρίνω τις επιλογές κάποιου άλλου. Επίσης ότι κάτι δεν μου αρέσει (σε μένα ή στον καθένα) δεν σημαίνει πως δεν είναι ωραίο αλλά ότι εγώ δεν το θεωρώ ωραίο (πεποίθηση). Και προσπαθώ να αποφέυγω τις πεποιθήσεις και τα στερεότυπα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Καμία σχέση αυτό Όπως ξαναέγραψα, η γνώμη μου είναι ότι αυτός που κάνει τέτοια τατουάζ ξέρει ότι θα ακούσει διάφορες γνώμες και το θέλει κιόλας και αυτος που εχει ξυρισμενο μαλλι θα ακουσει διαφορα πχ ειναι φασιστας. αρα σε βρισκω εξω με ξυρισμενο μαλλι, λεω ειναι φασιστας οποτε σε χτυπαω και αν πεις τιποτα θα σου πω "ηξερες οτι μπορει να γινοταν αρα το αξιζες" Δεν είναι έτσι Spect όταν δεις κάτι σε κλάσματα του δευτερολέπτου έχεις σκεφτεί κάτι στο μυαλό σου εκτός και αν καταφέρει κάποιος και εκπαιδεύσει το μυαλό του να σκέφτεται το τίποτα όταν βλέπει κάτι. Δεν είμαι από τους τύπους που θα χλευάσουν κάποιον για ένα tattoo απλά εμένα μπορεί να μη μου αρέσει το συγκεκριμένο αλλά να αρέσει σε εκείνον που το έκανε,αυτό θα σκεφτώ/πω. σκεψου το οσο θες. Σε μενα (και σε καθε εμενα) μην πεις τιποτα και μην σχολιασεις.
8elwADSL Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μα ποτέ δεν θα το έκανα αυτό εκτός και αν ζητούσε τη γνώμη μου ο ίδιος.
zio10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ίσως εγώ δεν έγινα κατανοητός πριν Από την στιγμή που ο άλλος έχει ένα εμφανές τατουάζ και άρα -θέλοντας και μη- εσύ το βλέπεις έχεις κάθε δικαιώμα (με βάση την ηθική σου) να το κρίνεις όπως νομίζεις. Είτε σε ρωτήσει είτε όχι. Συμφωνώ σε αυτό μαζί σου. Κατά την άποψη μου απλά (δική μου άποψη και μόνο) δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να το κρίνω (άσχετα γιατί κατά την δική μου ηθική (δεν λέω ότι είναι "καλή" ή "κακή", απλά η δική μου) δεν έχω το ηθικό δικαιώμα να κάνω κάτι τέτοιο γιατί δεν το βρίσκω υγιές να κρίνω τις επιλογές κάποιου άλλου. Επίσης ΄'οτι δεν μου αρέσει δεν σημαίνει πως δεν είναι ωραίο αλλά ότι εγώ δεν το θεωρώ ωραίο (πεποίθηση) και προσπαθώ να αποφέυγω τις πεποιθήσεις και ταν στερεότυπα. Δεν βλέπω κανένα θέμα ηθικής...μιάμε για θέμα αισθητικής καθαρά, τι αρέσει στον ένα και τι στον άλλον! και αυτος που εχει ξυρισμενο μαλλι θα ακουσει διαφορα πχ ειναι φασιστας. αρα σε βρισκω εξω με ξυρισμενο μαλλι, λεω ειναι φασιστας οποτε σε χτυπαω και αν πεις τιποτα θα σου πω "ηξερες οτι μπορει να γινοταν αρα το αξιζες" σκεψου το οσο θες. Σε μενα (και σε καθε εμενα) μην πεις τιποτα και μην σχολιασεις. Και αυτό το παράδειγμα δεν μπορώ να το συνδυάσω...
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δεν βλέπω κανένα θέμα ηθικής...μιάμε για θέμα αισθητικής καθαρά, τι αρέσει στον ένα και τι στον άλλον! Και αυτό το παράδειγμα δεν μπορώ να το συνδυάσω... και οσα και να σου πω δεν θα τα συνδυασεις γιατι δειχνει το λαθος στη λογικη σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα