zio10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 και οσα και να σου πω δεν θα τα συνδυασεις γιατι δειχνει το λαθος στη λογικη σου Πιθανόν! Το είπα και μόνος μου ότι μπορεί να το βλέπω λάθος το θέμα Αλλά όπως είπα δεν βλέπω θέμα ηθικής κλπ. Είναι καθαρά θέμα γούστου. Όπως με ένα ζευγάρι παπούτσια ή με ένα κούρεμα ή με κινητό κλπ. Σε άλλους αρέσουν και σε άλλους όχι. Άρα όπως σχολιάζουμε όλα τα υπόλοιπα έτσι μπορούμε να σχολιάσουμε κι αυτό Επίσης, δεν χαρακτήρισα κανέναν που έχει τατουάζ 2
l337 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δεν βλέπω κανένα θέμα ηθικής...μιάμε για θέμα αισθητικής καθαρά, τι αρέσει στον ένα και τι στον άλλον! Και αυτό το παράδειγμα δεν μπορώ να το συνδυάσω... Είναι αυτό που σου έγραψα νωρίτερα. Ότι δεν μας αρέσει δεν σημαίνει ότι δεν είναι ωραίο. Σημαίνει ότι "στα μάτια μας" δεν είναι ωραίο. Θέμα προβολής είναι. Σε καθετί που βλέπουμε προβάλλουμε τον εαυτό μας με τα όποια (εφόσον υπάρχουν) στερεότυπα έχουμε (εξού και οι "πεποιθήσεις" που σου έγραψα) Η αισθητική δεν είναι κάτι αντικειμενικό αλλά καθαρά υποκειμενικό.
zio10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Είναι αυτό που σου έγραψα νωρίτερα. Ότι δεν μας αρέσει δεν σημαίνει ότι δεν είναι ωραίο. Σημαίνει ότι "στα μάτια μας" δεν είναι ωραίο. Θέμα προβολής είναι. Σε καθετί που βλέπουμε προβάλλουμε τον εαυτό μας με τα όποια (εφόσον υπάρχουν) στερεότυπα έχουμε (εξού και οι "πεποιθήσεις" που σου έγραψα) Η αισθητική δεν είναι κάτι αντικειμενικό αλλά καθαρά υποκειμενικό. Συμφωνώ σε όλα Άρα γιατί δεν μπορούμε να πούμε μου αρέσουν τα μακριά μαλλιά ή δεν μου αρέσουν τα τατουάζ ή τα κοστούμια πχ;
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Συμφωνώ σε όλα Άρα γιατί δεν μπορούμε να πούμε μου αρέσουν τα μακριά μαλλιά ή δεν μου αρέσουν τα τατουάζ ή τα κοστούμια πχ; να το πεις αυτο σε σενα ή στο φιλο ναι να ερθεις σε μενα που δεν με ξερεις και να μου πεις " δεν μαρεσουν τα τατουαζ" ε τοτε εχεις προβλημα 2
zio10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 να το πεις αυτο σε σενα ή στο φιλο ναι να ερθεις σε μενα που δεν με ξερεις και να μου πεις " δεν μαρεσουν τα τατουαζ" ε τοτε εχεις προβλημα Όχι δεν θα το έκανα αυτό. Απλά επειδή εδώ το θέμα είναι τι γνώμη έχετε για τα τατουάζ γι'αυτό είπα τη γνώμη μου 1
silverado Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δεν ειναι αναγκη να πει κανενας τιποτα.Ο καθενας κανει οτι θελει στο σωμα του.Ομως οταν καποιος κανει υπερβολες κανενας δεν μπορει να σταματησει τους αλλους να σκεφτονται, οτι η υπερβολη απο μερους του δηλωνει καποια αρνητικα σημαδια του χαρακτηρα του.
l337 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Συμφωνώ σε όλα Άρα γιατί δεν μπορούμε να πούμε μου αρέσουν τα μακριά μαλλιά ή δεν μου αρέσουν τα τατουάζ ή τα κοστούμια πχ; Το να πούμε ότι κάτι μας αρέσει και κάτι όχι στα πλαίσια ενός διαλόγου σαφώς και μπορούμε να το κάνουμε Αρκεί να μην μειώνουμε τις επιλογές του άλλου και να μην θεωρούμε πως το ένα είναι "σωστό" και το άλλο "λάθος" μιας και μιλάμε για υποκειμενικά πράγματα. Σε τέτοιες περιπτώσεις απλά κρίνουμε με βάση την δική μας αισθητική και την "περι του δικαιόυ" ηθική και απλά σεβόμαστε την επιλογή του άλλου είτε την βρίσκουμε καλόγουστη είτε κακόγουστη. Πολλά κι εμένα δεν μου αρέσουν και μου χαλάνε την αισθητική (πχ. κουστούμια και -ειδικά- γραβάτες) αλλά σέβομαι την επιλογή του άλλου να τα φοράει και δεν μου πέφτει λόγος. Απλά αν κάποιος με ρωτήσει αν μου αρέσουν, θα του πω όχι, και θα του αναπτύξω τους λόγους που δεν αρέσουν σε μένα (να τα φοράω δηλαδή). Ο οποιοσδήποτε άλλος όμως μπορεί να φοράει και δεν θα μου χαλάει την αισθητική. Η αισθητική μου χαλάει αν φανταστώ εμένα να φοράω αυτά Αυτό εννοώ 2
ZAKKWYLDE Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Πέρα απο το συμμετρικό τατουάζ πάνω απο τα κωλομέρια που με βοηθάει να στοχεύσω, δεν είμαι και πολύ καλός στο σημάδι, τα άλλα με αφήνουν αδιάφορο..
defacer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Οκ με έπεισες ότι το κάνεις για τον εαυτό σου... Ας μη προτρέχουμε. Ας κάνουμε πρώτα μια λίστα με όλους τους λόγους για τους οποίους έχει υποχρέωση ή έστω όρεξη να σε πείσει για οτιδήποτε. Συγκεκριμένα δηλαδή: 1
manzah80 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Το να πούμε ότι κάτι μας αρέσει και κάτι όχι στα πλαίσια ενός διαλόγου σαφώς και μπορούμε να το κάνουμε Αρκεί να μην μειώνουμε τις επιλογές του άλλου και να μην θεωρούμε πως το ένα είναι "σωστό" και το άλλο "λάθος" μιας και μιλάμε για υποκειμενικά πράγματα. Σε τέτοιες περιπτώσεις απλά κρίνουμε με βάση την δική μας αισθητική και την "περι του δικαιόυ" ηθική και απλά σεβόμαστε την επιλογή του άλλου είτε την βρίσκουμε καλόγουστη είτε κακόγουστη. Πολλά κι εμένα δεν μου αρέσουν και μου χαλάνε την αισθητική (πχ. κουστούμια και -ειδικά- γραβάτες) αλλά σέβομαι την επιλογή του άλλου να τα φοράει και δεν μου πέφτει λόγος. Απλά αν κάποιος με ρωτήσει αν μου αρέσουν, θα του πω όχι, και θα του αναπτύξω τους λόγους που δεν αρέσουν σε μένα (να τα φοράω δηλαδή). Ο οποιοσδήποτε άλλος όμως μπορεί να φοράει και δεν θα μου χαλάει την αισθητική. Η αισθητική μου χαλάει αν φανταστώ εμένα να φοράω αυτά Αυτό εννοώ Η οποια αισθητικη παει περιπατο αμα δουμε κανα ξεκωλακι να φοραει η να μην φοραει τιποτα μαλλον
l337 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Η οποια αισθητικη παει περιπατο αμα δουμε κανα ξεκωλακι να φοραει η να μην φοραει τιποτα μαλλον Δεν ξέρω εκ μέρος ποιανών μιλάς αλλά -μιας και με έκανες quote- η δική μου αισθητική δεν πάει κανένα περίπατο αν δω ένα ξέκωλο.
Mau-Maus Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 μ'αρέσει που μερικοί εδώ λενε πως δεν τους αφορά το θέμα, ενώ έχουν πει τη γνώμη τους πολλές άλλες φορές σε πράγματα που όντως δεν τους αφορούσαν... Αν ειναι κατι που συμβολιζει καποιο σημαντικο πραγμα στη ζωη τους, why not? Αν το τατουαζ ηταν ετσι ναι, θα του το ελεγα οτι δεν ειναι ωραιο (και σωστο στην προκειμενη) Η τρίχα στην μασχάλη πάντως είναι απείρως χειρότερη και αντιαισθητική απο το τατουάζ !
manzah80 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δεν ξέρω εκ μέρος ποιανών μιλάς αλλά -μιας και με έκανες quote- η δική μου αισθητική δεν πάει κανένα περίπατο αν δω ένα ξέκωλο. Οχι δεν ενοω εσενα προφανως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα