Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Το θεμα ειναι κρινεις το τατουαζ αισθητικα αν σ'αρεσει το σχεδιο ή σαν δουλεια? Δηλαδη εχω δει αρκετα σχεδια που δεν μου αρεσαν σαν σχεδια αλλα απο τεχνικης αποψης ηταν τουμπανα και να το πω και πιο κατανοητα. ΠΧ μια γυναικα bodybuilder αισθητικα για γυναικα το σωμα της δεν ειναι ωραιο για αυτο που κανεις ομως (bb) ειναι τουμπανη! Εμενα απο τατουαζ με εκνευριζουν αστερακια,ονοματα,φρασεις,ημερομηνιες,τριμπαλ και οτιδηποτε θρησκευτικο το εχω δει λαιβ αυτο το τατουαζ σε μια κοπελα..!
Gtr34 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μου είναι τελείως αδιάφορα τα τατουάζ οπότε δεν έχω γνώμη γι' αυτά. 1
zio10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Το θεμα ειναι κρινεις το τατουαζ αισθητικα αν σ'αρεσει το σχεδιο ή σαν δουλεια? Δηλαδη εχω δει αρκετα σχεδια που δεν μου αρεσαν σαν σχεδια αλλα απο τεχνικης αποψης ηταν τουμπανα και να το πω και πιο κατανοητα. ΠΧ μια γυναικα bodybuilder αισθητικα για γυναικα το σωμα της δεν ειναι ωραιο για αυτο που κανεις ομως (bb) ειναι τουμπανη! Εμενα απο τατουαζ με εκνευριζουν αστερακια,ονοματα,φρασεις,ημερομηνιες,τριμπαλ και οτιδηποτε θρησκευτικο το εχω δει λαιβ αυτο το τατουαζ σε μια κοπελα..! Νομίζω πως όσοι είμαστε "κατά" κρίνουμε το τατουάζ γενικά σαν μόνιμο σημάδι στο σώμα. Μπορεί να είναι ένα πολύ όμορφο σχέδιο αλλά επειδή είναι τατουάζ και όχι πίνακας ας πούμε δεν θα μας αρέσει...
evabb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 εγω δεν καταλαβαινω γτ πρεπει να εχουμε γνωμη για κατι που δεν μας αφορα. 17
zio10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 εγω δεν καταλαβαινω γτ πρεπει να εχουμε γνωμη για κατι που δεν μας αφορα. Μπορούμε να πούμε τη γνώμη μας έστω αισθητικά ή για όλη αυτή τη μόδα που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία κάποια χρόνια...
redhotstef Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Νομίζω πως όσοι είμαστε "κατά" κρίνουμε το τατουάζ γενικά σαν μόνιμο σημάδι στο σώμα. Μπορεί να είναι ένα πολύ όμορφο σχέδιο αλλά επειδή είναι τατουάζ και όχι πίνακας ας πούμε δεν θα μας αρέσει... εχεις ενα δικιο.. καλλιστα ομως θα μπορουσαμε να τυπωσουμε το σχεδιο σε μπλουζες και να τις φοραμε ΚΑΘΕ μερα.. εγω δεν καταλαβαινω γτ πρεπει να εχουμε γνωμη για κατι που δεν μας αφορα. Aν δε σε αφορα δεν απαντας επισης, σε οποιοδηποτε νεο θεμα δημιουργειται. Εμενα με αφορα λιγο παντως, γιατι εδω και καιρο θα ηθελα να κανω ενα σχεδιο στα μεσα του καρπου μου (το οποιο εχουν καποιοι που ακουω και με εχει σημαδεψει η μουσικη τους), ομως δεν θελω να το κανω τωρα επειδη ειναι μοδα. Δειτε στο σποιλερ τι.
Sarandis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 δεν θελω να το κανω τωρα επειδη ειναι μοδα. Πες αύριο δεν είναι. Το κάνεις. Μεθαύριο ξαναγίνεται. Τι θα κάνεις, θα πας για laser; 2
evabb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Aν δε σε αφορα δεν απαντας επισης, σε οποιοδηποτε νεο θεμα δημιουργειται. Εμενα με αφορα λιγο παντως, γιατι εδω και καιρο θα ηθελα να κανω ενα σχεδιο στα μεσα του καρπου μου (το οποιο εχουν καποιοι που ακουω και με εχει σημαδεψει η μουσικη τους), ομως δεν θελω να το κανω τωρα επειδη ειναι μοδα. Δειτε στο σποιλερ τι. οτι πιο χαζο εχω διαβασει τον τελευταιο καιρο. αν σου αρεσει το κανεις αν δεν σου αρεσει δεν το κανεις. τα τατουαζ δεν ειναι πλεον μονο για βαρυποινητες οπως καποτε. 3
Pa0ki Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Και σένα τι σε πειράζει που είναι μόδα? Μήπως είσαι και πρωτοδισκάκιας? 3
benign Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 βλεπω οτι εχει παρατραβηξει η μοδα, με ασχημα τατόυ σε διαφορα σημεια του σωματος, αγορια και κοριτσια. Σε κανα πενταρι χρονια θα γινει μοδα πιστευω η αφαιρεση τους με λεηζερ.. Πιστευετε οτι ΠΑΝΤΑ ενα τατου ειναι καλο στο σωμα; Θα λεγατε ποτε σε καποιον οτι το τατου που εκανε δεν ειναι ωραιο, με ενδεχομενο να τον πληγωσετε, Η ΤΕΛΙΚΑ λεμε σε ολους ψεματα ??? Η παραδοση του Μπλα,Μπλα, για ενδιαφεροντα θεματα,παντα βρισκει αξιους συνεχιστες. 2
kathytherion Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ρε παιδια τατουαζ ειναι. Αν αυτος που το κανει του αρεσει τοτε η γνωμη μας περισσευει.Βεβαια οταν με ρωτανε πως μου φαινεται ενα τατουαζ απανταω ειλικρινα αν μου αρεσει η οχι. Σιγουρα εχουν κανει ολοι, αλλα δεν ειναι προβλημα.Σημασια εχει τι κανεις και που το κανεις.Απλα στην Ελλαδα το τατουαζ σε εμφανς σημειο ισως σε αποτρεψει απο ενδεχομενες δουλειες.Περα απο αυτο, ενα στολιδι του σωματος ειναι, και του δινουμε μεγαλη αξια, για τα χρονια που ζουμε ως ανθρωποι.
theoritikos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εμένα με πιάνει κάτι σαν αναγουλα όταν βλέπω τατουάζ μανίκια με πολλά χρώματα. Έχω μια αντιπάθεια με τις βελονες, και με πιάνει ιδεοψυχαναγκαστικος πόνος στην θεά τέτοιων σχεδίων. Μια φορά είχα δει έναν κλαρινογαμπρο να έχει κάνει τατουαζ στα πόδια του την λέξη muay Thai. Ήταν πολύ κραυγαλεο γιατί ήταν τεράστιο ! Επίσης ξενερωνω πολύ όταν βλέπω εμφανισιμες κοπέλες που έχουν γεμίσει το μισό τους σώμα με κάθε λογής τατουαζ...
momotis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 https://www.psychologytoday.com/blog/swim-in-denial/201310/if-tattoos-could-talk
ant_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Eχει ξεφτιλιστεί πλήρως το τατουάζ σαν έννοια εδώ.Παλαιότερα κάπου στο 90 ήταν περιθωρίακο το '00 πέρασε στο ενναλακτικό και τα 2010+ στην πλήρη καγκουροποίηση μούσι +τατουάζ το 90% των "Αντρών" σε παραλία του Los angeles Να πάς δεν θα πετύχεις τόσα άτομα με τατουάζ οσά αμα πάς σε μια συνηθισμένη παραλία εδώ 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα