Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Αν εγώ χαλάω 10€ τη μέρα για φαγητό πληρώνω φπα 1,30€ Αν εσύ χαλάς 30€ τη μέρα για φαγητό πληρώνεις φπα 3,90€ αυτό εννοώ δεν ισχυει 100% γιατι εσυ πληρωνεις το φπα εγω ομως σαν μαγαζι που σου προσφερω το φαγητο τον αποδιδω στο κρατος αργοτερΑ? δηλαδη αν κοβω 20 αποδειξεις σε 30 πελατες οι 10 πελατες δεν θα εχουν αποδωσει το φπα στο κρατος αλλο που το εχουν πληρωσει καταλαβαινεις τι εννοω ε? Ενδιαφερον το thread, θα το τσεκαρω. εχω κ εγω φιλη κορμαρα με θυρεοειδη.δεν σου λεω πως η παχυσαρκια οφειλεται σε ερμονες μονο, απλα σου εξηγω με παραδειγματα οτι η υπερφαγια ειναι ενα μονο αιτιο της, και δεν ισχυει σε ολες τις περιπτωσεις. καλη η γυμναστικη, μακαρι να κανουμε ολοι τακτικα γιατι ειναι επενδυση για το σωμα, ομως θελει συνεπεια και επιμονη για να αποδωσει, γι αυτο και παραδεχομαι οσους το κανουν. Οι κοπελες που αναφερεις προσεχουν τι τρωνε και γυμναζονται και ειναι τουμπανα, και αντισοιχα υπαρχουν κοπελες που γυμναζονται κ τρωνε το ιδιο προσεγμενα χωρις να εχουν αντιστοιχα αποτελεσματα. Οσο για την εγκυμοσυνη, μετα τη γεννα που παιδιου παραμενουν καποια κιλα στο σωμα της γυναικας γιατι παρατηρειται κατακρατηση υγρων, και αυτα τα κιλα χαν7νται με λιγη προσπαθεια το πρωτο 3μηνο, οπου βοηθαει κ ο θηλασμος.πολλες φορες, και στα κανονικα κιλα της να επιστρεψει η μητερα, η κοιλια της δεν ειναι ιδια, λογω της γεννας.οποτε ολα ειναι σχετικα. ο μπος δεν ειναι κοπελα αυτο που προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις ειναι οτιδηποτε και να εχεις αν δεν τρως καθε μερα περισσοτερο απο οτι χρειαζεσαι δεν θα παχυνεις. προφανως δυο σωματα δεν αντιδρουν το ιδιο αλλα αν κανουν και οι δυο τα ιδια πραγματα θα ναι και οι δυο κορμαρες απλα η μια θα ναι λιγο παραπανω. Αυτο ομως δεν κανει την αλλη χοντρη! καταλαβαινεις το ποιντ δεν μιλαω για τετοιες περιπτωσεις νορμαλ γυναικων αλλα γυναικων που παιρνουν 20+ κιλα τα οποια δεν ειναι υγρα. ειναι μια στο γυμναστηριο η οποια ειναι στον 7?8? μηνα! αν την δεις απο πισω δεν καταλαβινεις οτι ειναι εγκυος. το αισθητικο κομματι μετα τι γεννα στην κοιλια διορθωνεται! αν οχι στο 100% σε ενα 90%
miike Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Κανεις οτι δεν καταλαβαινεις. Οτι μας γλυτωνει χρονο,αδικο κοπο,μας κανει πιο παραγωγικους,μας δινει καλυτερη ποιοτητα ζωης δεν μπορεις να το βαζεις στο ιδιο τσουβαλι με αχρειαστα πραγματα οπως τα τατου. Η παραγωγικότητα και η ποιότητα ζωής επηρεάζεται όμως άμεσα και από την ψυχολογία, και πολλοί κάνουν τα τατουάζ για να εκφράσουν ή να θυμούνται πράγματα ,κάτι δηλαδή που τους κάνει να νοιώθουν καλύτερα. Ας μην συζητήσουμε καλύτερα για το τί αγοράζουμε και κατά πόσο τελικά το έχουμε ανάγκη, μιας και καλώς ή κακώς ζούμε σε ένα σύστημα που εξ ορισμού επιβάλλεται να "πετάμε" χρήματα. 1
DhZou Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Κατάλαβα, αλλά επειδή ο μαγαζάτορας που φοροδιαφεύγει δεν διαλέγει αν θα κόβει αποδείξεις μόνο στους χοντρούς ή μόνο στους αδύνατους, αλλά τυχαία, η αξία του φπα που θα πληρώνει ο κάθε καταναλωτής θα είναι ανάλογη της ποσότητας που τρώει.
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Κατάλαβα, αλλά επειδή ο μαγαζάτορας που φοροδιαφεύγει δεν διαλέγει αν θα κόβει αποδείξεις μόνο στους χοντρούς ή μόνο στους αδύνατους, αλλά τυχαία, η αξία του φπα που θα πληρώνει ο κάθε καταναλωτής θα είναι ανάλογη της ποσότητας που τρώει. ειναι λεπτη η γραμμη γιατι απο την αλλη οταν εσυ εισαι θαμωνας σε ενα σουβλατζιδικο και σε ξερουν θα σου κοψουν πολυ λιγοτερες φορες απο μενα που θα παω μια στο τοσο. οποτε ειναι πιο περιπλοκο το θεμα. ΥΓ: η πλακα ειναι ειμαι στο μαγαζι ενος φιλου μου και ειναι μια γνωστη του να αγορασει ακτι και της λεει θες αποδειξη? και του κανει γελοντας ρωτας εφοριακο αν θελει να κοψεις αποδειξη? (δεν της εκοψε)
kathytherion Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 δεν ισχυει 100% γιατι εσυ πληρωνεις το φπα εγω ομως σαν μαγαζι που σου προσφερω το φαγητο τον αποδιδω στο κρατος αργοτερΑ? δηλαδη αν κοβω 20 αποδειξεις σε 30 πελατες οι 10 πελατες δεν θα εχουν αποδωσει το φπα στο κρατος αλλο που το εχουν πληρωσει καταλαβαινεις τι εννοω ε? ο μπος δεν ειναι κοπελα αυτο που προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις ειναι οτιδηποτε και να εχεις αν δεν τρως καθε μερα περισσοτερο απο οτι χρειαζεσαι δεν θα παχυνεις. προφανως δυο σωματα δεν αντιδρουν το ιδιο αλλα αν κανουν και οι δυο τα ιδια πραγματα θα ναι και οι δυο κορμαρες απλα η μια θα ναι λιγο παραπανω. Αυτο ομως δεν κανει την αλλη χοντρη! καταλαβαινεις το ποιντ δεν μιλαω για τετοιες περιπτωσεις νορμαλ γυναικων αλλα γυναικων που παιρνουν 20+ κιλα τα οποια δεν ειναι υγρα. ειναι μια στο γυμναστηριο η οποια ειναι στον 7?8? μηνα! αν την δεις απο πισω δεν καταλαβινεις οτι ειναι εγκυος. το αισθητικο κομματι μετα τι γεννα στην κοιλια διορθωνεται! αν οχι στο 100% σε ενα 90% Με λιγη προσπαθεια ολα γινονται, απλα θελει συνεχεια προσπαθεια, εφ ορου ζωης.Κ εγω κομπλε ημουν, μετα το ατυχημα ετρωγα μεγαλες ποσοτητες και ανθυγιεινα, τη στιγμη που ηθελα να μην παρω κιλα κιολας.Πλεον στματησα τη σαβουρα κ τα γλυκα οχι τοσο για ν αδυνατισω, αλλα γιατι δεν μου αρεσε που ημουν λαιμαργη, δεν ενιωθα εγω.και καλο ειναι οποιος μπει σε τετοια διαδικασια να αλλαξει διατροφικες συνηθειες, να το κανει για την ψυχολογια του και οχι για ενα ωραιο σωμα, και ολα τ αλλα ερχονται. Και αναρωτιομουν: τι σοι ονομα ειναι το μπος για μια κοπελα.....
MikeJ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 δεν ισχυει 100% γιατι εσυ πληρωνεις το φπα εγω ομως σαν μαγαζι που σου προσφερω το φαγητο τον αποδιδω στο κρατος αργοτερΑ? δηλαδη αν κοβω 20 αποδειξεις σε 30 πελατες οι 10 πελατες δεν θα εχουν αποδωσει το φπα στο κρατος αλλο που το εχουν πληρωσει καταλαβαινεις τι εννοω ε? Αυτό δε το κατάλαβα.... Αλλά δε χρειάζεται κιόλας αφού πιστεύω ότι και πάλι όσοι τρώνε υγιεινά ξοδεύουν περισσότερα χρήματα στο φαγητό και άρα πληρώνουν περισσότερο ΦΠΑ προς το κράτος σε σχέση με όσους τρώνε junk. Δεν ισχύει δλδ το ότι οι υπέρβαροι ξοδεύουν περισσότερα και άρα δίνουν περισσότερο ΦΠΑ μάλλον το αντίθετο ισχύει γιατί το να τρως υγιεινά κοστίζει περισσότερο. Η παχυσαρκία στην Αμερική πχ είναι προνόμιο των πιο φτωχών ( σε αντίθεση με πολύ παλιά που μόνο οι πλούσιοι ήταν υπέρβαροι γιατί οι υπόλοιποι ψωμολυσσούσαν) καθώς είναι πολύ φθηνότερο να συντηρούνται με Junk παρά να αγοράζουν φρέσκα και οργανικά προϊόντα. Βέβαια έχει ξεφύγει το θέμα από τον τίτλο... Το ζήτημα είναι όποιος γουστάρει (και η κουτσή Μαρία ) να κάνουν ότι τατουάζ θέλουν και οι υπόλοιποι να κοιτάνε τη δουλειά τους. ( και το λέω εγώ που ούτε έχω, ούτε θέλω να κάνω τατουάζ, ούτε με συγκινούν ιδιαίτερα, αλλά ταυτόχρονα δεν με ενδιαφέρει το τι κάνει ο καθένας με το σώμα και τα λεφτά του, δε μου πέφτει λόγος.)
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 ειναι το ονομα του στο φορυμ οχι το κανονικο το θεμα ειναι οτι αν γενικα τρως υγιεινη και μια στο τοσο τρως και τη σαβουρα σου και υγιεις θα εισαι, και ωραιο σωμα θα εχεις, και θα το ευχαριστιεσαι περισσοτερο
zio10 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Κάμποσα ποστ πρέπει να μεταφερθούν στο anti-fitness.... 1
zio10 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 ναι για τα τατουαζ δε λέγαμε; Τα είπαμε...τώρα εξετάζουμε πόσο συμβάλλει στο ΑΕΠ κάποιος που τρώει σαβούρες και αν τα σουβλατζίδικα κόβουν αποδείξεις και ασφαλίζουν τους ντελιβεράδες... 1
stavi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 εγώ πάντως αν έκανα τατου δεν ξέρω τι να έκανα.. .. με φρικάρει η ιδέα ότι δε θα φύγει ποτε ποτε ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
kathytherion Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 εγώ πάντως αν έκανα τατου δεν ξέρω τι να έκανα.. .. με φρικάρει η ιδέα ότι δε θα φύγει ποτε ποτε ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Κ εμενα παλια, αλλα τωρα δεν με απασχολει!και αν δεν φυγει ποτε, και τι μ αυτο?θα χω ενα τατου πανω μου.
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 ρε ! αν δεν κανετε μαλακιες για να εχετε να μετανιωσετε μετα τι νοημα εχει? 1
stavi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 ρε τι σημαίνει αυτή η μαλακία;; μου το χαν πει αλλα ξέχασα παλι; Κ εμενα παλια, αλλα τωρα δεν με απασχολει!και αν δεν φυγει ποτε, και τι μ αυτο?θα χω ενα τατου πανω μου. ε ναι μετα το παίρνεις αποφαση και δεν ασχολείσαι όπως εγώ τα σημαδια απο τα piercing
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα