viper2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εγώ πάντως θα ανοίξω ινστιτούτο αφαίρεσης τατουάζ.... σε μερικά χρόνια θα χεστώ στο τάλιρο μιλάμε... Είναι η δουλειά του μέλλοντος... Αν ψάχνεις για μετόχους, στείλε pm. Ισχυει. Εγω παντως οποιον ξερω με τατουαζ το ρωταω γιατι το εκανε αυτο. Πρεπει να σπάς μπάλες σε κοινά σημεία συνάντησης...
cosmos000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Αμφιβάλλει κανείς ότι κυκλοφορεί πολύ τέτοιο πράγμα?? Ωραίο ε??? (Για το τατουάζ μιλάω!!! ) 1
manzah80 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ενω αμα ελειπε το τατου δηλαδη αισθητικα ολα ειναι μια χαρα. 7
idomeneas7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Να σεβαστώ τί πράγμα??Που πχ...στην παραλία βγαίνουν όλα τα κορμιά με την κάθε βλακεία σταμπαρισμένη επάνω τους σε μεγάλα μεγέθη (μανίκια---πλάτες κτλ)κιόλας και την επιδεικνύουν ?Όχι φίλε μου ...μου χαλάνε την αισθητική...και απλά γελώ!! Τα πατσοκοίλια με το μπικινι και οι τριχωτοί με το speedo δηλαδη να υποθεσω σε κανουν να ξεκαρδιζεσαι?
cosmos000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ενω αμα ελειπε το τατου δηλαδη αισθητικα ολα ειναι μια χαρα. Φυσικά!!! Και θα σου απαντήσω με μια δική σου απάντηση: "Αρα εισαι σιγουρος οτι η κριση και γνωμη σου ειναι αντικειμενικα σωστη και δεν μπαινεις καν στο κοπο να την εξεταζεις που και που προσθετοντας νεα δεδομενα και εμπειριες" Το διασκέδασα αρκετά πάντως...να είστε καλά... Τα πατσοκοίλια με το μπικινι και οι τριχωτοί με το speedo δηλαδη να υποθεσω σε κανουν να ξεκαρδιζεσαι? Εκεί μεγάλε...τρέχοντας φεύγω!!!χαχαχαχ
idomeneas7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δεν ξερω τι λες, εγω παντως εχω γαματο τατου και σωματαρα.
manzah80 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 εγω παλι δεν εχω δει κανεναν να γελαει με το τατου μου
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) removed καποια θελουν το "σπιτι" τους ασπρο αλλοι θελουν χρωμα! Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2015 από Spect~ 3
Unabomber Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) καποια θελουν το "σπιτι" τους ασπρο αλλοι θελουν χρωμα! Ειπα και γω, δεν θα το ανεβαζε….. btw, i am speechless…… again…. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2015 από Unabomber 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 damn, τι χάλι είναι αυτό...
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ειπα και γω, δεν θα το ανεβαζε….. btw, i am speechless…… again…. δεν θα το ανεβαζα οπως και αν ειδες δεν εχω παρει μερος στο θρεντ γενικα απλα επειδη καποιοι πισω απο μια οθονη το παιζουνε θεοι ειπα να το κανω. ΟΧι τιποτα καποιοι μιλανε αλλα εχουν τα @@ να δειξουν και ποιοι ειναι χωρις να κρυβονται 2
insomnia888 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 σιχαίνομαι τα τατουάζ. τα θεωρώ εντελώς αντιαισθητικά σε οποιοδήποτε σώμα, είτε καλλίγραμμο είτε πλαδαρό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα