Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν θα το ανεβαζα οπως και αν ειδες δεν εχω παρει μερος στο θρεντ γενικα απλα επειδη καποιοι πισω απο μια οθονη το παιζουνε θεοι ειπα να το κανω.

ΟΧι τιποτα καποιοι μιλανε αλλα εχουν τα @@ να δειξουν και ποιοι ειναι χωρις να κρυβονται

Ναι γιατι νομιζεις απο κοντα θα σου λεγανε ετσι την αποψη τους στην μουρη.Απο κοντα ειναι ολοι πολιτισμενοι και δημοκρατικοι

• Like 1
Δημοσ.
ΟΧι τιποτα καποιοι μιλανε αλλα εχουν τα @@ να δειξουν και ποιοι ειναι χωρις να κρυβονται

Δεν βλεπω κεφαλι στις φωτο... :P

Δημοσ.

Μπες στο φιτνες να δεις και τον σπεκτ και μενα αφου καιγεσε τοσο.

Για τις γυναίκες με νοιαζει όταν ειναι αντιαισθητικό γιατι με ξενερώνει ... οι άντρες ας κάνουν οτι θέλουν δεν με επηρεάζει το θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Δεν βλεπω κεφαλι στις φωτο... :P

στο φιτνες και στο θρεντ των μελων εχουν ανεβει αρκετες κατα καιρους

Δημοσ.

Σας προτεινω να ριξετε μια ματια εδω:

https://www.facebook.com/klarinotattoo/timeline

εγω δεν το πιστευω οτι ειναι αληθινα ολα αυτα λογικα με φωτοσοπ το κανεις ανετα.

Για τις γυναίκες με νοιαζει όταν ειναι αντιαισθητικό γιατι με ξενερώνει ... οι άντρες ας κάνουν οτι θέλουν δεν με επηρεάζει το θέμα

Αν εχεις φεισμπουκ ειναι ενα γκρουπ που εχει να κανει με τυπισες με τατου θα αλλαξεις γνωμη πιστευω :devil:.Πολλα ειναι δηλαδη αλλα δεν θυμαμαι ποιο ηταν το συγκεκριμενο

Δημοσ.

Οσον αφορα τα τατουαζ κτλ οταν παω για κανα μπανιο εδω αθηνα ειμαι σε φαση που αν βρω γκομενα χωρις τατουαζ και μπραζιλ την παντρευομαι...<br />

Ειδικα αυτες οι ηλιθιες φρασεις που κανουν κατω απο την κλειδα ...εχει παραγινει το συγκεκριμενο..:/

Δημοσ.

Οσον αφορα τα τατουαζ κτλ οταν παω για κανα μπανιο εδω αθηνα ειμαι σε φαση που αν βρω γκομενα χωρις τατουαζ και μπραζιλ την παντρευομαι...<br />

εμενα παλι θολωνει η οραση μου με τους κωλους που βλεπω τα τελευταια χρονια και δεν θυμαμαι καθολου το μαγιο.Παλια αντε να βλεπες δυο τρεις καλους.Τωρα 13 στην χειροτερη

Δημοσ.

Αν εχεις φεισμπουκ ειναι ενα γκρουπ που εχει να κανει με τυπισες με τατου θα αλλαξεις γνωμη πιστευω :devil:

Μακάρι φίλε μου αλλα ειναι deal breaker για μένα ... δεν μιλάω φυσικά για κάτι διακριτικο αλλά για κατι που να μην μου κάθεται καλα. Τι να πω μπορει να είναι μόνο εγω αλλα εχω πρόβλημα με αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...