rockfm81 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ως κάτοικος Γερμανίας θα ήθελα να ρωτήσω τι μπορεί να αλλάξει στη καθημερινότητά μαςαν η Ελλάδα βγει εκτός Ε.Ε. Εγώ για παράδειγμα θέλω από Σεπτέμβρη να κάνω παράλληλα ένα master που έχει 1900€/χρόνο αν κατάγεσαι από χώρα της Ε.Ε. και 4300€ για χώρες εκτός Ε.Ε. Είναι δυνατόν να φάω τέτοια ήττα ή και άλλες αντίστοιχες αν τεθεί η Ελλάδα εκτός Ε.Ε.;
BlackDarkFlag Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μη σκέφτεσαι κάτι που δε θα γίνει, σπαταλάς φαιά ουσία 21
4saken Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 4300€ για χώρες εκτός Ε.Ε. Είναι δυνατόν να φάω τέτοια ήττα ή και άλλες αντίστοιχες αν τεθεί η Ελλάδα εκτός Ε.Ε.; Φιλε μου δεν εχω ιδεα αλλα το βραδυ θα κανω την προσευχουλα μου να μην βγουμε απο την ΕΕ ωστε να μην φας ηττες ως κατοικος Γερμανιας.... 8
nikko_ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ως κάτοικος Γερμανίας θα ήθελα να ρωτήσω τι μπορεί να αλλάξει στη καθημερινότητά μαςαν η Ελλάδα βγει εκτός Ε.Ε. Εγώ για παράδειγμα θέλω από Σεπτέμβρη να κάνω παράλληλα ένα master που έχει 1900€/χρόνο αν κατάγεσαι από χώρα της Ε.Ε. και 4300€ για χώρες εκτός Ε.Ε. Είναι δυνατόν να φάω τέτοια ήττα ή και άλλες αντίστοιχες αν τεθεί η Ελλάδα εκτός Ε.Ε.; Άλλο πράγμα η Ε.Ε. κι άλλο η ευρωζώνη. Η Αγγλία, η Τσεχία κι η Δανία π.χ. είναι στην Ε.Ε., αλλά εκτός ευρωζώνης (έχουν δικό τους νόμισμα). 3
insomnia888 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ειλικρινά δεν ξέρω. Με την έννοια ότι δεν βγαίνει κανείς από την Ε.Ε εν μια νυκτί, ούτε από το νόμισμα, θα πάρει πολλούς μήνες μια τέτοια διαδικασία αν τελικά γίνει. Εδώ θα είμαστε και θα δούμε. 2
rockfm81 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Φιλε μου δεν εχω ιδεα αλλα το βραδυ θα κανω την προσευχουλα μου να μην βγουμε απο την ΕΕ ωστε να μην φας ηττες ως κατοικος Γερμανιας.... Σε ευχαριστώ από καρδιάς,άναψε και κανένα κεράκι εκ μέρους μου αν μπορείς. Άλλο πράγμα η Ε.Ε. κι άλλο η ευρωζώνη. Η Αγγλία, η Τσεχία κι η Δανία π.χ. είναι στην Ε.Ε., αλλά εκτός ευρωζώνης (έχουν δικό τους νόμισμα). Μακάρι να είναι έτσι και ευχαριστώ όσους απαντάτε δίχως ειρωνεία,όποια κι αν είναι η γνώμη σας 3
epp Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 - Κανεις απολυτως δεν μπορει να προβλεψει τι και πως θα γινοταν σε τετοιες (ή παρομοιες) καταστασεις . Ο λογος απλος , δεν υπαρχει προηγουμενο οποτε ολοι απλα μαντευουν. Συζητήσεις επιπεδου καφενειου. -ΑΝ /ξαναλεω ΑΝ μιας και το θεωρω αυτοκτονικο να βγαιναμε απο ΕΕ/ γινοταν κατι τετοιο τα 2400 ευρω παραπάνω που θα εδινες πιστεψε με θα ηταν το μικροτερο προβλημα σου. 1
rockfm81 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 - Κανεις απολυτως δεν μπορει να προβλεψει τι και πως θα γινοταν σε τετοιες (ή παρομοιες) καταστασεις . Ο λογος απλος , δεν υπαρχει προηγουμενο οποτε ολοι απλα μαντευουν. Συζητήσεις επιπεδου καφενειου. -ΑΝ /ξαναλεω ΑΝ μιας και το θεωρω αυτοκτονικο να βγαιναμε απο ΕΕ/ γινοταν κατι τετοιο τα 2400 ευρω παραπάνω που θα εδινες πιστεψε με θα ηταν το μικροτερο προβλημα σου. Aυτό σκεφτόμουν και εγώ,απλά το πρώτο ορατό πρόβλημα ήταν αυτό με το master,αλλά φοβάμαι για χειρότερα..
NT1G Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ξανά, εκτός € θεωρητικά ΑΝ ΙΣΩΣ κ.τ.λ. ΘΑ βγει η Ελλάδα. Όχι εκτός Ε.Ε.. Εκτός και όσοι κάνουν master και είναι από Σουηδία, Δανία, Αγγλία κ.τ.λ. πληρώνουν τα υψηλά δίδακτρα. (Απίθανο)
rockfm81 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Να γράψω ότι το master αφορά την Ολλανδία και το ποσό αν δεν εκπληρώνω τα requirements είναι τελικά 4700€
Anorymous Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Αν βγουμε απο καπου τοτε θα ειναι το ευρω για να βγουμε απο ΕΕ ειναι πολυ απιθανο, αν ομως τελικα βγουμε τοτε εκτος απο τα διδακτρα που θα δωσεις παραπανω μπορει να σε διωξουν και απο την χωρα γιατι θα θες βιζα.
Expertr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Εκτος ευρω μπορει να βγουμε..αν και δεν συμφερει ουτε τους ξενους..Εκτος ε.ε δεν βγαινουμε με ΤΙΠΟΤΑ...Εχετε αναρωτηθει ποσα πλοια ξεφορτωνουν ελλαδα και ποσες νταλικες περνανε απο εδω?..Ξερετε τι ταλαιπωρια θα ηταν για ολον τον κοσμο μιας κια αποτελουμε σταυροδρομι.
rockfm81 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Αν βγουμε απο καπου τοτε θα ειναι το ευρω για να βγουμε απο ΕΕ ειναι πολυ απιθανο, αν ομως τελικα βγουμε τοτε εκτος απο τα διδακτρα που θα δωσεις παραπανω μπορει να σε διωξουν και απο την χωρα γιατι θα θες βιζα. Εύχομαι να μην φτάσω/φτάσουμε σε τέτοιο σημείο.. Εκτος ευρω μπορει να βγουμε..αν και δεν συμφερει ουτε τους ξενους..Εκτος ε.ε δεν βγαινουμε με ΤΙΠΟΤΑ...Εχετε αναρωτηθει ποσα πλοια ξεφορτωνουν ελλαδα και ποσες νταλικες περνανε απο εδω?..Ξερετε τι ταλαιπωρια θα ηταν για ολον τον κοσμο μιας κια αποτελουμε σταυροδρομι. Και εγώ αυτό θέλω να πιστεύω. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι τον τελευταίο καιρό,σαν να μην φοβάται κανείς εδώ την όποια αλυσιδωτή αντίδραση από την κατάσταση στην Ελλάδα. Υπάρχουν φωνές που λένε ξεκάθαρα ας βγει η Ελλάδα από το ευρώ,ενώ παλιά φοβούνταν να αρθρώσουν τέτοια κουβέντα. Η Γερμανία έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση(μην πω έπαρση) πως ότι κι αν γίνει,αυτη θα τα καταφέρει. Ο λαός βλέπω ότι απλά δεν ασχολείται.. Ήρθε και το καλοκαίρι,λεφτά υπάρχουν σχετικά για όλους,δεν ασχολούνται καν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα