BlackDarkFlag Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Τώρα που γίνεται αυτός ο χαμός με τα οικονομικά και που όλοι ασχολούνται με την κρίση της Ελλάδας, δεν πιστεύετε ότι η οικολογία έχει μείνει πίσω; Όχι μονο στην Ελλάδα που είμαστε ήδη πάρα πολύ πίσω, αλλά γενικά. Αιθαλομίχλη, οχήματα που ρυπαίνουν περισσότερο το περιβάλλον και άλλα πολλά.. Εγώ νομίζω ότι όλοι το αγνοούν, ιδίως οι πολιτικοί λες και το πρόβλημα δε μας αφορά. Ας αφήσουμε τη γη να καταστραφεί λοιπόν όλοι μαζι.. κάπως ετσι νομίζω είναι η κατάσταση.
silverado Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Κλιματικη αλλαγη,οικονομικη κριση... ολα ειναι βελη στην φαρετρα αυτων που καθοριζουν το τι πρεπει ή οχι να μας απασχολει. Οτι γεμιζει το πορτοφολι ή το εγω αυτων των λιγων, ειναι αυτο που θα εφαρμοστει ως μονοδρομος, αφου θα αποκτησει την πραγματικη ή φανταστικη αξια που θα το κανει ευπεπτο στο ποπολο. 2
NT1G Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 ...οχήματα που ρυπαίνουν περισσότερο το περιβάλλον... Seems legit.
haris_216 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Χωρίς οικονομία δεν υπάρχει οικολογία. Ακριβώς έτσι. Και όχι μόνο στο επίπεδο των "μεγάλων" ή των συνομωσιών αλλά και στο καθημερινό δικό μας. Πολλοί άλλαξαν κλιματιστικό, αυτοκίνητο, κουφώματα, κλπ επειδή απλά είναι καλύτερα από οικολογική άποψη; Μόλις όμως σου "ρίξουν" ότι θα γλιτώσεις τόσα, τότε αλλάζεις το τροπάρι. Ακόμα και στις λάμπες νομίζω ότι κανένας δεν αγόρασε κάποιες "οικολογικές". Όλοι αγοράσαμε λάμπες "οικονομίας" (τώρα το πόσο μούφα και παραπλανητικό είναι αυτό τα έχουμε ξαναπεί.)
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Το παραμύθι της οικολογίας δεν το τρώμε πλέον. Σου λέει το κράτος κάνε το τάδε βάλε φωτοβολταϊκό πάρε αμάξι πολύ χαμηλής εκπομπής ρύπων για να έχεις κέρδος και να είσαι αφορολόγητος, μετά τα ανατρέπει όλα και τέλος τθ θέμα. Σε ολοένα και περισσότερες χώρες του κόσμου λόγω του γεγονότος οτι αυξάνονται πολύ οι ΑΠΕ και τα Φ/Β, μειώνουν τις επιδοτήσεις για να βάλει κάποιος ΑΠΕ. Στην Αγγλία ετοιμάζονται να σταματήσουν την επιδότηση για να βάλει κάποιος ανεμογεννήτριες. Το ίδιο μοτίβο και με την υγραεριοκίνηση ή με τα υβριδικά οχήματα, σου πετάνε το τυράκι οτι δεν θα πληρώσεις τέλη και μετά από 2-3 έτη σου λένε να πληρώσεις. ΧΥΤΑ και χωματερές που για να δημιουργηθούν εργοστάσια ανακύκλωσης πρέπει το δαπανηθούν χρήματα. Η Κίνα φοβάται να λάβει μέτρα κατά της ρύπανσης της ατμόσφαιρας για να μην μειωθεί το ΑΕΠ της. Για μένα μόνο ένα πράγμα πρέπει να αναρωτηθεί ο κόσμος, αν είναι διατεθειμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει παραπάνω χρήματα για να αναβαθμίσει το περιβάλλον γύρω του αρα και τις συνθήκες ζωής του. Αν αυτό δεν το επιθυμεί ο κόσμος οποιαδήποτε άλλη συζήτηση περι οικολογίας είναι καραμέλες και χαμένος χρόνος με αερολογίες.
nickarmy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 1. υπάρχουν πολλές φωνές που πιστεύουν οτι η κλιματική αλλαγή είναι απάτη ( και όχι αδικός ) , όχι βέβαια οτι δεν υπάρχουν άλλα περιβαλλοντικά προβληματα 2. αν δείτε το κόστος κατασκευής και ρύπανσης κατα την παραγωγή των φωτοβλοταικών σε σχέση με το όφελος παραγωγής ενέργειας είναι αρνητικό (γιαυτό και άλλωστε μόνο με επιδοτήσεις έγινε όλη η βαβούρα) 3. Τεράστιο πραγματικά είναι το θέμα με την σπατάλη φυσικών πόρων που γίνετε 4.οι απαίτηση για κίνηση του χρήματος αναγκάζει και δημιουργία νέων τρόπων εύρεσης αναγκών και επιβολής τους ( σε μια χώρα όπως η αφρική αν πας να τους πεις να μην ψεκάζουν επειδή μολύνουν το περιβάλλον θα σε ακούσουν ή τους νοιάζει να εχουν να φαν αύριο ) 1
Anorymous Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 εμενα αυτο που μου την σπαει στην οικολογια ειναι οτι μας το πουλανε για να τα οικονομήσουν. πχ συμφωνω στην ανακυκλωση αλλα γιατι να μην παιρνω λεφτα απο τα κερδη που εχουν οι εταιρειες ανακυκλωσεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα