funbreaker Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Τελικά ισχύει πως είναι επικίνδυνο για δηλητηρίαση ή είναι urban legend? Ψάχνοντας βρήκα και τις 2 απόψεις και δεν έβγαλα άκρη.
zio10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Απ'όσο ξέρω ενοχλεί συγκεκριμένα στομάχια. Όχι γενικά. Πολλές συνταγές άλλωστε συνδυάζουν ψάρια ή θαλασσινά με τυριά
idomeneas7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μούφα είναι, σαν τον καφέ με γάλα, οτι το γαλα κανει βλεννη και διαφορα αλλα. Καποιοι δεν γουσταρουν καθολου τα γαλακτοκομικα... 1
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Τα Ψάρια τα γαλακτοκομικά και τα αυγά είναι από μόνα τους οι πιο επικίνδυνες τροφές για δηλητηρίαση! Συνδυάζοντας τα λοιπόν μεγαλώνουμε κατά πολύ τις πιθανότητες , αυτός είναι ο μόνος λόγος που θα πρέπει να αποφεύγονται μαζί ! Παρακαλώ να μπει αυτό το πράσινο στο πλάι που υποδηλώνει την καλύτερη απάντηση , ευχαριστώ ! 4
idomeneas7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Καλα ρε Μάους, ωμά τα τρως εσύ? Γιατι παστεριωμενα και μαγειρεμενα (και σωστα διαχειρισμενα/συντηρημενα/οχι ληγμενα για τους εξυπνακηδες) δεν σου κάνουν δηλητηριαση.
*nenya* Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Τελικά ισχύει πως είναι επικίνδυνο για δηλητηρίαση ή είναι urban legend? Ψάχνοντας βρήκα και τις 2 απόψεις και δεν έβγαλα άκρη. Δοκίμασε και βλέπεις Χρόνια τώρα πάντα δίπλα στο ψάρι μου έχω και τυρί. Το τυρί γενικά μου ταιριάζει με όλα τα φαγητά. Και δεν έχω πάθει τίποτα. Μάλλον έχουν θέμα όσοι έχουν πιο ευαίσθητα στομάχια.
margaritagr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 κι εγω παντα τρωω ψαρι με τυρι. Δε παιζει θεμα δηλητηριασης απλα ο συνδυασμος διαφορετικων πηγων πρωτεινης ισως επηρεασει ατομα με ευαισθητο πεπτικο.
Unabomber Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Mαλλον για urbania μοιαζει, αλλιως θα επρεπε να ειμαι συνεχεια για πλυσεις στομαχου. Ειδικα με τις βλακειες που τρωω σε restaurants (sushi με καραμελωμενη sauce γιαουρτιου , cod με κρουστα απο roquefort μερικα απο τα τελευταια που εχω δοκιμασει) 2
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 αν θέλουμε να εχουμε την καλύτερη αφομοίωση απο τον οργανισμό μας τότε δεν πρέπει να τρώμε μαζί διαφορετικές πηγές πρωτεΐνης , αυτός είναι ο διατροφικός λόγος που θα πρέπει να αποφεύγονται μαζι , λογος δηλητηρίασης δεν υπάρχει ! εγω εξήγησα πριν τον λόγο που δεν πρέπει να τα τρώμε μαζί , και ειναι το μόνο που ισχύει από αυτά που λέγονται ! 3
johnbond Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Εγώ για ψάρι με αυγό είχα ακούσει.. Αυτό που ίσως προκαλέσει κάποιο πρόβλημα είναι ο συνδυασμός πρωτεινών ιδιαίτερα σε μεγάλες ποσότητες και μόνο για ορισμένα άτομα. Δεν έχει να κάνει ούτε με το ψάρι ούτε με κάτι άλλο συγκεκριμένο.
Unabomber Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Πάντα συνοδεύω το ψάρι μου με κίτρινο τυρί Και με ενα μπουκαλι Chateau d’Yguem του 1811 φυσικα..... 2
deesnider Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Και με ενα μπουκαλι Chateau d’Yguem του 1811 φυσικα..... Άντε πάλι με τις πέτσινες πολυθρόνες... 3
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Και με ενα μπουκαλι Chateau d’Yguem του 1811 φυσικα..... Άσπρο πάτο 1
Mikeasdf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Εχω φαει ψαρι-αυγα με κασερι-σοκολατα την ιδια μερα (πανω απο 1-2 φορες εχει τυχει) και δεν επαθα τιποτα, οποτε μαλλον μυθος η ενοχλει συγκεκριμενα ατομα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα