Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά ισχύει πως είναι επικίνδυνο για δηλητηρίαση ή είναι urban legend?

Ψάχνοντας βρήκα και τις 2 απόψεις και δεν έβγαλα άκρη.

Δημοσ.

Απ'όσο ξέρω ενοχλεί συγκεκριμένα στομάχια. Όχι γενικά. Πολλές συνταγές άλλωστε συνδυάζουν ψάρια ή θαλασσινά με τυριά

Δημοσ.

Μούφα είναι, σαν τον καφέ με γάλα, οτι το γαλα κανει βλεννη και διαφορα αλλα.

Καποιοι δεν γουσταρουν καθολου τα γαλακτοκομικα...

• Like 1
Δημοσ.

Τα Ψάρια τα  γαλακτοκομικά και τα αυγά είναι από μόνα τους οι πιο επικίνδυνες τροφές για δηλητηρίαση!

Συνδυάζοντας τα λοιπόν μεγαλώνουμε  κατά πολύ τις πιθανότητες  , αυτός είναι  ο μόνος λόγος που θα πρέπει να αποφεύγονται μαζί  !

Παρακαλώ να μπει αυτό το πράσινο στο πλάι που υποδηλώνει την καλύτερη απάντηση , ευχαριστώ !

• Like 4
Δημοσ.

Καλα ρε Μάους, ωμά τα τρως εσύ? Γιατι παστεριωμενα και μαγειρεμενα (και σωστα διαχειρισμενα/συντηρημενα/οχι ληγμενα για τους εξυπνακηδες) δεν σου κάνουν δηλητηριαση.

Δημοσ.

Τελικά ισχύει πως είναι επικίνδυνο για δηλητηρίαση ή είναι urban legend?

Ψάχνοντας βρήκα και τις 2 απόψεις και δεν έβγαλα άκρη.

Δοκίμασε και βλέπεις ;)

Χρόνια τώρα πάντα δίπλα στο ψάρι μου έχω και τυρί. Το τυρί γενικά μου ταιριάζει με όλα τα φαγητά. Και δεν έχω πάθει τίποτα. Μάλλον έχουν θέμα όσοι έχουν πιο ευαίσθητα στομάχια.

Δημοσ.

κι εγω παντα τρωω ψαρι με τυρι. Δε παιζει θεμα δηλητηριασης απλα ο συνδυασμος διαφορετικων πηγων πρωτεινης ισως επηρεασει ατομα με ευαισθητο πεπτικο.

Δημοσ.

Mαλλον για urbania μοιαζει, αλλιως θα επρεπε να ειμαι συνεχεια για πλυσεις στομαχου.

Ειδικα με τις βλακειες που τρωω σε restaurants (sushi με καραμελωμενη sauce γιαουρτιου , cod με κρουστα απο roquefort μερικα απο τα τελευταια που εχω δοκιμασει)

• Like 2
Δημοσ.

αν θέλουμε να εχουμε την καλύτερη αφομοίωση απο τον οργανισμό μας τότε  δεν πρέπει  να τρώμε μαζί διαφορετικές πηγές πρωτεΐνης , αυτός είναι ο διατροφικός λόγος που θα πρέπει να αποφεύγονται μαζι , λογος δηλητηρίασης δεν υπάρχει !

εγω εξήγησα πριν τον λόγο που δεν πρέπει να τα τρώμε μαζί , και ειναι το μόνο που ισχύει από αυτά που λέγονται !

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ για ψάρι με αυγό είχα ακούσει..

Αυτό που ίσως προκαλέσει κάποιο πρόβλημα είναι ο συνδυασμός πρωτεινών ιδιαίτερα σε μεγάλες ποσότητες και μόνο για ορισμένα άτομα.

Δεν έχει να κάνει ούτε με το ψάρι ούτε με κάτι άλλο συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Πάντα συνοδεύω το ψάρι μου με κίτρινο τυρί

file.jpg

Και με ενα μπουκαλι Chateau d’Yguem του 1811 φυσικα..... :-D

688181.gif

• Like 2
Δημοσ.

Εχω φαει ψαρι-αυγα με κασερι-σοκολατα την ιδια μερα (πανω απο 1-2 φορες εχει τυχει) και δεν επαθα τιποτα, οποτε μαλλον μυθος η ενοχλει συγκεκριμενα ατομα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...