l337 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 και παλι η δυσανεξια μπορει να ειναι ειδικη και οχι γενικη εγω πχ εγω θεμα μονο με την κρεμα γαλακτος με παει ζουμι αλλα ψαρια με φετα τρωω και δεν παθαινω τιποτα. Δεν αντιλέγω και σίγουρα δεν επιμένω διότι δεν είμαι σχετικός με τα διατροφολογικά. Το μόνο hard fact είναι ότι υπάρχουν αρκετοί (και πάρα πολλοί στην Ασία) με δυσανεξία στη λακτόζη. Από κει και πέρα δεν γνωρίζω με σιγουριά τι προυποθέσεις υπάρχουν και σε ποιες περιπτώσεις (και συνδυασμούς) προκαλείται πρόβλημα. 1
zio10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Mαλλον για urbania μοιαζει, αλλιως θα επρεπε να ειμαι συνεχεια για πλυσεις στομαχου. Ειδικα με τις βλακειες που τρωω σε restaurants (sushi με καραμελωμενη sauce γιαουρτιου , cod με κρουστα απο roquefort μερικα απο τα τελευταια που εχω δοκιμασει) Εμείς άντε να τη βγάλουμε με καμιά μύδια σαγανάκι... 2
Unabomber Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Εμείς άντε να τη βγάλουμε με καμιά μύδια σαγανάκι... Με χτυπας εκει που ποναω, ακαρδε..... 3
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 cod με κρούστα από roquefort VS μύδια σαγανάκι= 0-5 από ημίχρονο 3
zio10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 cod με κρούστα από roquefort VS μύδια σαγανάκι= 0-5 από ημίχρονο Συμφωνώ αν και δεν έχω φάει πρώτο...
Unabomber Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 cod με κρούστα από roquefort VS μύδια σαγανάκι= 0-50 από ημίχρονο fixed Συμφωνώ αν και δεν έχω φάει πρώτο... Και να μην φας, δεν χρειαζεται...... trust me..... 2
Anorymous Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Εμείς άντε να τη βγάλουμε με καμιά μύδια σαγανάκι... κανω ρελανς με γαριδες σαγανακι 1
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Συμφωνώ αν και δεν έχω φάει πρώτο... Το ροκφόρ και μόνο ήταν αρκετό για να του ρίξω Χ. 1
zio10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 κανω ρελανς με γαριδες σαγανακι Επίσης κορυφαίο! (αλλά να είναι καθαρισμένες οι γαρίδες ) Το ροκφόρ και μόνο ήταν αρκετό για να του ρίξω Χ. Μου αρέσει αρκετά το ροκφορ, σε καμιά πίτσα, κρέπα κλπ (αλλά έχει τόσο έντονη γεύση που τα σκεπάζει όλα....αν είναι πραγματικό ροκφορ κιόλας αυτό που βάζουν που δεν το πολυπιστεύω... )
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μου αρέσει αρκετά το ροκφορ, σε καμιά πίτσα, κρέπα κλπ (αλλά έχει τόσο έντονη γεύση που τα σκεπάζει όλα....αν είναι πραγματικό ροκφορ κιόλας αυτό που βάζουν που δεν το πολυπιστεύω... ) Περίεργα γούστα ζίο Και σου μιλάει ένας μέγας φαν των τυριών 1
redhotstef Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ψαρια μαζι με αυγο τρωτε;; Το ιδιο και το χαβιαρι;
Anorymous Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Επίσης κορυφαίο! (αλλά να είναι καθαρισμένες οι γαρίδες ) ε ναι ειναι πολυ σπαστικο οταν δεν ειναι 1
deesnider Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Έχουμε πήξει στις χιλιοεπαναλαμβανόμενες μιλκοειδείς παπαριές. Άμα έχουν άντερα, ας βγάλουν γάλα με γεύση ψάρι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα