Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και παλι η δυσανεξια μπορει να ειναι ειδικη και οχι γενικη εγω πχ εγω θεμα μονο με την κρεμα γαλακτος με παει ζουμι αλλα ψαρια με φετα τρωω και δεν παθαινω τιποτα.

Δεν αντιλέγω και σίγουρα δεν επιμένω διότι δεν είμαι σχετικός με τα διατροφολογικά.

Το μόνο hard fact είναι ότι υπάρχουν αρκετοί (και πάρα πολλοί στην Ασία) με δυσανεξία στη λακτόζη. Από κει και πέρα δεν γνωρίζω με σιγουριά τι προυποθέσεις υπάρχουν και σε ποιες περιπτώσεις (και συνδυασμούς) προκαλείται πρόβλημα.

• Like 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Mαλλον για urbania μοιαζει, αλλιως θα επρεπε να ειμαι συνεχεια για πλυσεις στομαχου.

Ειδικα με τις βλακειες που τρωω σε restaurants (sushi με καραμελωμενη sauce γιαουρτιου , cod με κρουστα απο roquefort μερικα απο τα τελευταια που εχω δοκιμασει)

Εμείς άντε να τη βγάλουμε με καμιά μύδια σαγανάκι...:P :D

• Like 2
Δημοσ.

Εμείς άντε να τη βγάλουμε με καμιά μύδια σαγανάκι... :P :D

Με χτυπας εκει που ποναω, ακαρδε..... :-D

• Like 3
Δημοσ.

cod με κρούστα από roquefort VS μύδια σαγανάκι= 0-50 από ημίχρονο

fixed

Συμφωνώ αν και δεν έχω φάει πρώτο... :)

Και να μην φας, δεν χρειαζεται...... trust me..... :-D

• Like 2
Δημοσ.

κανω ρελανς με γαριδες σαγανακι :P

Επίσης κορυφαίο! (αλλά να είναι καθαρισμένες οι γαρίδες :P )

Το ροκφόρ και μόνο ήταν αρκετό για να του ρίξω Χ.  :D

Μου αρέσει αρκετά το ροκφορ, σε καμιά πίτσα, κρέπα κλπ (αλλά έχει τόσο έντονη γεύση που τα σκεπάζει όλα....αν είναι πραγματικό ροκφορ κιόλας αυτό που βάζουν που δεν το πολυπιστεύω...:)  )

Δημοσ.

Μου αρέσει αρκετά το ροκφορ, σε καμιά πίτσα, κρέπα κλπ (αλλά έχει τόσο έντονη γεύση που τα σκεπάζει όλα....αν είναι πραγματικό ροκφορ κιόλας αυτό που βάζουν που δεν το πολυπιστεύω... :)  )

Περίεργα γούστα ζίο  :P  Και σου μιλάει ένας μέγας φαν των τυριών  :D

• Like 1
Δημοσ.

Έχουμε πήξει στις χιλιοεπαναλαμβανόμενες μιλκοειδείς παπαριές. Άμα έχουν άντερα, ας βγάλουν γάλα με γεύση ψάρι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...