gtsantalis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Γεια σας, είμαι έτοιμος να αγοράσω καινούργιο κινητό κοντά στα 400€... Θα ήθελα να μου πείτε σε αυτά τα λεφτά ποιο κινητό έχει τη καλύτερη κάμερα και για σέλφι...
newsformobiles Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 To Asus ZenFone Selfie μας λέει ότι θα είναι στα 13ΜΡ η μπροστινή του κάμερα Σύμφωνα με μια αναφορά από την Ασία, η Asus είναι έτοιμη να διαθέσει μία έκδοση του ZenFone 2 που θα έχει ως κύριο στοιχείο τις selfies. H συσκευή αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της κατά τη διάρκεια της Computex, η οποία ξεκινά την επόμενη εβδομάδα στην Ταϊβάν.
SIP1995 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 To Asus ZenFone Selfie μας λέει ότι θα είναι στα 13ΜΡ η μπροστινή του κάμερα Και που θα κάνει τόσο καιρό μέχρι να έρθει Ευρώπη.. Σύμφωνα με μια αναφορά από την Ασία, η Asus είναι έτοιμη να διαθέσει μία έκδοση του ZenFone 2 που θα έχει ως κύριο στοιχείο τις selfies. H συσκευή αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της κατά τη διάρκεια της Computex, η οποία ξεκινά την επόμενη εβδομάδα στην Ταϊβάν.
newsformobiles Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Γεια σας, είμαι έτοιμος να αγοράσω καινούργιο κινητό κοντά στα 400€... Θα ήθελα να μου πείτε σε αυτά τα λεφτά ποιο κινητό έχει τη καλύτερη κάμερα και για σέλφι... To Asus ZenFone Selfie μας λέει ότι θα είναι στα 13ΜΡ η μπροστινή του κάμερα Και που θα κάνει τόσο καιρό μέχρι να έρθει Ευρώπη.. Σύμφωνα με μια αναφορά από την Ασία, η Asus είναι έτοιμη να διαθέσει μία έκδοση του ZenFone 2 που θα έχει ως κύριο στοιχείο τις selfies. H συσκευή αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της κατά τη διάρκεια της Computex, η οποία ξεκινά την επόμενη εβδομάδα στην Ταϊβάν. Εγώ του απάντησα ποιο κινητό έχει την καλύτερη κάμερα selfie.....
gtsantalis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα