Oneos33 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Πάλι περίεργο μου φαίνεται! Ακριβώς αυτή τη συναλλαγή κάνω κι εγώ και πάντα μπαίνουν αμέσως τα λεφτά! Δεν ξαναπαίρνεις ένα τηλέφωνο μήπως πετύχεις κάποιον άλλον; Οντως ειναι περιεργο γιατι δεν ειναι πρωτη φορα που στελνω αλλα τωρα υπαρχει θεμα...πτωχευσαμε χαχαχαχααχαχχααχ 1
gokuthelegend Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Σε κάποια μηνύματα γράφεις ότι έστειλες χρήματα σε λογαριασμό του αδερφού σου ενώ σε κάποια άλλα ότι έστειλες σε κάρτα του αδερφού σου, τι ισχύει τελικά; μπορεί να έχει διαφορά. Η κάρτα τι είναι; χρεωστική, προπληρωμένη ή πιστωτική; 1
Oneos33 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Σε κάποια μηνύματα γράφεις ότι έστειλες χρήματα σε λογαριασμό του αδερφού σου ενώ σε κάποια άλλα ότι έστειλες σε κάρτα του αδερφού σου, τι ισχύει τελικά; μπορεί να έχει διαφορά. Η κάρτα τι είναι; χρεωστική, προπληρωμένη ή πιστωτική; Νομιζα οτι ηταν το ιδιο, τα εστειλα σε καρτα (χρεωστικη)
gokuthelegend Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Νομιζα οτι ηταν το ιδιο, τα εστειλα σε καρτα (χρεωστικη) Πως τα έστειλες σε κάρτα χρεωστική; Έδωσες στον ταμία τον αριθμό της κάρτας; Μήπως εννοείς ότι τα έστειλες στον λογαριασμό με τον οποίο είναι συνδεδεμένη η χρεωστική κάρτα; Παίζουμε με τις λέξεις τώρα, διευκρίνισε ακριβώς τι έκανες.
Oneos33 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Πως τα έστειλες σε κάρτα χρεωστική; Έδωσες στον ταμία τον αριθμό της κάρτας; Μήπως εννοείς ότι τα έστειλες στον λογαριασμό με τον οποίο είναι συνδεδεμένη η χρεωστική κάρτα; Παίζουμε με τις λέξεις τώρα, διευκρίνισε ακριβώς τι έκανες. Μου εδωσε ο αδερφος μου εναν αριθμο μου λεει πανε στο ταμειο και πες οτι θες να κανεις καταθεση παω δινω λεφτα υπογραφω μου δινει αποδειξη υπογραφω κανονικα, ρωτησα τον αδερφο μου και μου ειπε οτι ειναι χρεωστικη καρτα (η οποια ειναι συνδεμενη με την paypal ωστε να κανω την αγορα που ηταν και ο λογος ) αλλα δεν γινεται η αγορα διοτι λεει οτι εχω υπολοιπο (λιγα λεφτα) ενω εγω 75 ευρω, αυτα τα λεφτα τα εμφανιζει στην κινηση και λεει οτι μπηκαν κανονικα αλλα τα εμφανιζει στο ΜΙΚΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ..και στην ουσια ουτε μπορει να αγορασει κατι ουτε να τα στειλει δηλαδη νεκρα Ελπιζω να τα ειπα ολα οπως ειναι
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Η αληθεια ειναι οτι με τον st ακρη δεν βγαζουμε
gokuthelegend Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Η αληθεια ειναι οτι με τον st ακρη δεν βγαζουμε Πρώτη φορά ακούω ότι μπορείς να δώσεις αριθμό χρεωστικής κάρτας και να μπουν τα λεφτά σε αυτή, μάλλον εννοεί τον αριθμό του λογαριασμού τραπέζης με τον οποίο είναι συνδεδεμένη η κάρτα. Από όσο ξέρω μόνο στις προπληρωμένες, οι οποίες είναι αυτόνομες και δεν ανήκουν σε κάποιο λογαριασμό, μπορείς να δώσεις τον αριθμό της κάρτας και να μπουν τα χρήματα σε αυτή. Oneos33, όταν λέμε αριθμό κάρτας εννοούμε τον ανάγλυφο αριθμό που είναι τυπωμένος πάνω στην κάρτα, συνήθως έχει 16 ψηφία. Δεν είναι ίδιος με τον αριθμό του λογαριασμού τραπέζης.
Oneos33 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Πρώτη φορά ακούω ότι μπορείς να δώσεις αριθμό χρεωστικής κάρτας και να μπουν τα λεφτά σε αυτή, μάλλον εννοεί τον αριθμό του λογαριασμού τραπέζης με τον οποίο είναι συνδεδεμένη η κάρτα. Από όσο ξέρω μόνο στις προπληρωμένες, οι οποίες είναι αυτόνομες και δεν ανήκουν σε κάποιο λογαριασμό, μπορείς να δώσεις τον αριθμό της κάρτας και να μπουν τα χρήματα σε αυτή. Oneos33, όταν λέμε αριθμό κάρτας εννοούμε τον ανάγλυφο αριθμό που είναι τυπωμένος πάνω στην κάρτα, συνήθως έχει 16 ψηφία. Δεν είναι ίδιος με τον αριθμό του λογαριασμού τραπέζης. Εχεις δικιο, ειμαι λιγο αρχαριος με αυτα 0% εμπειρια δεν το εχω ψαξει καθολου γιαυτο ολο αυτο το μπερδεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα