arxontas71 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Πρόσφατα σε επίσκεψη στο σπίτι φίλου μου είδα αρκετά μπουκαλακια με επώνυμα αρώματα, τον ρώτησα εάν του έπεσε το λαχείο και μου απάντησε το εξής πήγα να πάρω τσιγάρα και στο περίπτερο ήταν μια μελαχρινή κοπέλα με μια τσάντα και τους έλεγε πως απολύθηκε από εταιρεία καλλυντικών και αντί για αποζημίωση ο εργοδότης τους έδωσε προϊόντα τα οποία πουλούσε σε τιμές χαμηλές ώστε να επιβιώσει, ένα ζώον ο περιπτερας και ένα ο φίλος μου φάγανε την παπατζα και τις εσκασαν 500 ευρώ στα χεράκια της, φυσικά για τα αρώματα ούτε λόγος, πιο μαϊμού πεθαινεις, τουλάχιστον εξασφαλίσε ένα καλό όπλο στην μάχη κατά των κουνουπιων χαχαχα, εδώ πάμε σε μια πιο εκλεπτυσμενη μέθοδο με τον ίδιο παρονομαστη, χωρίς παλιά και σκισμενα ρούχα χωρίς τραγική εμφάνιση και με την προφαση της ανάγκης ψάχνουν για θύματα. 1
idomeneas7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Στο γραφείο είχε έρθει μια φορά μια κοπέλα και είχε κάνει κάτι παρόμοιο, με τη διαφορά ότι "δούλευε σε μια εταιρεία με καλλυντικά η οποία χαρίζει ένα κραγιόν ή μια μάσκαρα, αλλά πρέπει να αγοράσεις και ένα άρωμα για να πάρεις το δώρο". Της είπα ότι έχω ένα πολύ σημαντικό meeting με τον GM και δεν προλαβαινω, οποτε εφυγε. Αλλά έχω ξαναπετύχει το ίδιο στο Μοναστηράκι έξω από το μετρό, μάλιστα κάτι χαζοβιόλες πιό πέρα το χάψανε και ένιωσα τύψεις που δεν είπα τίποτα. 1
LongTom Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Παλιό το κόλπο με τα αρώματα, άλλοι το κάνουν με ηλεκτρονικές συσκευές ή/και "τσιγάρα". Απορώ πως την πατάνε μερικοί από "πλανόδιους"...
arxontas71 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου, πιστεύω ότι είναι και θέμα ψυχολογίας, για παράδειγμα ο φίλος μου ο φελλος είχε πάρει κάποιο ποσό από αναδρομικα και με γεμάτη τσέπη δεν το σκέφτηκε και πολύ και έπεσε στην φακα, του έπεσαν τα αυτιά μετά όταν το ανακάλυψα αλλά δεν τον λυπηθηκα γιατί μια ψιλοαλαζονεια την έβγαλε, νόμιζε ότι παίρνοντας τόσα αρώματα στο 1/3 της τιμής τους ήταν ο έξυπνος της υπόθεσης.
l337 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ας μιλησουν τα μαθηματικα,που δεν ψευδονται ποτε: Σε ενα μονο βαγονι,αν παιξουν καλα τον ρολο τους δινουν 4-5 ατομα.Πες οτι τους δινουν εστω 3 ευρω ολοι μαζι (απο το καθε βαγονι),ο καθε σταθμος ειναι γυρω στα 2-3 λεπτα διαρκεια.Ενα τραινο εχει γυρω στα 6 βαγονια. Αρα εχουμε: 3x6=18 ευρω το τραινο (για 15-20 λεπτα δουλειας).Βαλε ενα 5λεπτο που περιμενουν το επομενο τραινο βγαινει γυρω στα 2,5 τραινα την ωρα μαζι με την αναμονη.2,5x18=45 ευρω ΤΗΝ ΩΡΑ δικε μου!Να συνεχισω?Πες οτι δουλευει 8 ωρες, 45x8 μας κανει 360 ευρω το 8ωρο Καλά όλα αυτά μόνο που τα μαθηματικά (που αναφέρεις) μιλάνε με hard facts και όχι με αυθαίρετα συμπεράσματα.
telis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Η μεγαλύτερη αυταπάτη είναι ότι μπορεί κάποιος να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του δίνοντας ένα ποσό στην επαιτεία ή ένα πιάτο φαγητό. Αυτά τα πράγματα αντιμετωπίζονται μέσω κοινωνικών προγραμμάτων. Η βοήθεια που δίνουμε είναι μόνο για να αισθάνεται κάποιος ότι έκανε κάτι και ότι είναι καλός άνθρωπος,χριστιανός,βουδιστής,άθεος
Gtr34 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Η μεγαλύτερη αυταπάτη είναι ότι μπορεί κάποιος να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του δίνοντας ένα ποσό στην επαιτεία ή ένα πιάτο φαγητό. Αυτά τα πράγματα αντιμετωπίζονται μέσω κοινωνικών προγραμμάτων. Η βοήθεια που δίνουμε είναι μόνο για να αισθάνεται κάποιος ότι έκανε κάτι και ότι είναι καλός άνθρωπος,χριστιανός,βουδιστής,άθεος Τα κοινωνικά προγράμματα στην Ελλάδα από τους πολίτες δημιουργούνται και ενισχύονται. Προσωπικά, με ενοχλούν οι εταιρείες που ποντάρουν στην δυστυχία του άλλου, για διαφημίστουν. 1
Kenny McCormick Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Παιδιά η κατάσταση έχει ξεφύγει ανέβηκε στο λεωφορείο ένας και λέει μόλις βγήκα από τη φυλακή δώσε μου κάτι μην έχουμε άλλα. Το ίδιο και σε ένα κατάστημα εστίασης. 2
Tragic! Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δεν δίνω ποτέ τίποτα σε επαίτες, επειδή: 1) Δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν κατάφορα, και 2) Ούτε θα ζητούσα ούτε θα δεχόμουν ποτέ ελεημοσύνη, όσο χαμηλά και να έπεφτα. Θα προτιμούσα να κάνω οποιαδήποτε δουλειά, όσο άσχημη και να είναι, αντί να ζω σαν παράσιτο της κοινωνίας, όπως αυτοί που βλέπουμε καθημερινά. Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Οι ψευτο-ζητιάνοι κάναν την ντροπή δουλειά. Αν και η δικια μου κατασταση ειναι πολυ χαλια οταν μπορω και ξερω οτι εχει αναγκη δινω μερικες φορες ειμαι στο να δωσω η οχι και τις πιο πολλες φορες δινω γιατι καλητερα να με κοροιδεψει παρα να εχει πραγματικα αναγκη και να του γυρισω την πλατη. Καλύτερα να μην σε κοροϊδέψει, για να μην πάρει αέρα και το κάνει και σε άλλους και οικονομάει εις βάρος μου/σου/του. Ό,τι ανάγκη και να έχει, 50ε θα έχει μαζέψει σε μια μέρα. Σίγουρα. Και δεν κατάλαβα, γιατί να μην μου δώσουν αυτοί εμένα που χρωστάω παντού τα έντερα μου, με παίρνουν 500 τηλέφωνα τη μέρα και με κυνηγάνε να με χώσουν φυλακή;;; Αυτοί δε χρωστάνε πουθενά!!! Εγώ έχω 1 μαγαζί, μια γυναίκα και παιδιά να συντηρήσω και ένα μάτσο υπαλλήλους να πληρώσω, όπως και προμηθευτές που τους χρωστάω 2 χρόνια τώρα και δεν ξέρω πως να τους ξεπληρώσω σε περίοδο κρίσης, που μπαίνω κάθε μέρα μέσα. ΑΥΤΟΣ (εγώ δλδ) είναι ανήμπορος, όχι αυτός που απλά θέλει ένα πιάτο φαϊ τη μέρα. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια, όσο κάφρος, εγωιστής, κομπλεξικός και αναίσθητος κι ας ακούγομαι. Από την άλλη πάλι, όποιος θέλει ΦΑΙ και όχι λεφτά, ευχαρίστως να του δώσω το δικό μου και ας μείνω νυστικός - αλλιώς στους τρυπιοτσέπιδες ούτε δίδραχμο δεν πέφτει. Παιδιά η κατάσταση έχει ξεφύγει ανέβηκε στο λεωφορείο ένας και λέει μόλις βγήκα από τη φυλακή δώσε μου κάτι μην έχουμε άλλα. Το ίδιο και σε ένα κατάστημα εστίασης. Πριν χρόνια βέβαια, έσκασαν δυο χωριάτες και ο ένας εκ των δύο μου είπε το εξής επικό: "Πέσε κάνα φράγκο για να φύγουμε ήσυχα". Βέβαια, απλά αρκούσε μια επίδειξη του κλόμπ που βρήκα στα σκουπίδια και έχω μόνιμα φανερά στημένο επάνω στο ταμείο για να φύγουν όχι απλά ήσυχα αλλά τρέχοντας με ελαφρά πηδηματάκια. 3
Anorymous Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Οι ψευτο-ζητιάνοι κάναν την ντροπή δουλειά. Καλύτερα να μην σε κοροϊδέψει, για να μην πάρει αέρα και το κάνει και σε άλλους και οικονομάει εις βάρος μου/σου/του. Ό,τι ανάγκη και να έχει, 50ε θα έχει μαζέψει σε μια μέρα. Σίγουρα. Και δεν κατάλαβα, γιατί να μην μου δώσουν αυτοί εμένα που χρωστάω παντού τα έντερα μου, με παίρνουν 500 τηλέφωνα τη μέρα και με κυνηγάνε να με χώσουν φυλακή;;; Αυτοί δε χρωστάνε πουθενά!!! Εγώ έχω 1 μαγαζί, μια γυναίκα και παιδιά να συντηρήσω και ένα μάτσο υπαλλήλους να πληρώσω, όπως και προμηθευτές που τους χρωστάω 2 χρόνια τώρα και δεν ξέρω πως να τους ξεπληρώσω σε περίοδο κρίσης, που μπαίνω κάθε μέρα μέσα. ΑΥΤΟΣ (εγώ δλδ) είναι ανήμπορος, όχι αυτός που απλά θέλει ένα πιάτο φαϊ τη μέρα. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια, όσο κάφρος, εγωιστής, κομπλεξικός και αναίσθητος κι ας ακούγομαι. Από την άλλη πάλι, όποιος θέλει ΦΑΙ και όχι λεφτά, ευχαρίστως να του δώσω το δικό μου και ας μείνω νυστικός - αλλιώς στους τρυπιοτσέπιδες ούτε δίδραχμο δεν πέφτει. Εσυ φιλε μου ειχες επιχειρηση σαφως και ειναι δυσκολα και για σενα αλλα πραγματικα υπαρχουν και ατομα που δεν εχουν ενα πιατο φαι και εχουν αναγκη, φυσικα ο καθενας το βλεπει απο την πλευρα του εγω που παιρναω με 300 μαξ ευρω το μηνα νιωθω διαφορετικα οταν βλεπω εναν αστεγο ή καποιον που εχει αναγκη. Δυστηχως εμεις πρεπει να βοηθαμε οσο μπορουμε γιατι κρατος δεν υπαρχει. Τα κοινωνικά προγράμματα στην Ελλάδα από τους πολίτες δημιουργούνται και ενισχύονται. Προσωπικά, με ενοχλούν οι εταιρείες που ποντάρουν στην δυστυχία του άλλου, για διαφημίστουν. Συμφωνω απολυτα μαζι κλασικο παραδειγμα το προγραμμα για την ανθρωπιστικη κριση που εχει καθυστερηση 2 μηνες ενω το πιλοτικο προγραμμα για το ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα εχει παγωσει για τα καλα. Οχι μονο οι εταιρεις αλλα και κατι κυρατσες τυπου βαρδινογιαννη που κανει και καλα φιλανθρωπιες για την καλη της την καρδια και στην ουσια το κανει για φοροαπαλαγες και προσωπικη προβολη. 1
idomeneas7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ολοι οι πλούσιοι για αυτό το κάνουν, αλλά τουλάχιστον το κάνουν και όντως βοηθάνε οπότε το αποτέλεσμα μετράει.
Tragic! Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ολοι οι πλούσιοι για αυτό το κάνουν, αλλά τουλάχιστον το κάνουν και όντως βοηθάνε οπότε το αποτέλεσμα μετράει. Ναι βοηθάνε, τους αγύρτες της Unicef και του κάθε Χαμόγελου του Παιδιού να οικονομάνε. Όξωωωω ρε φράγκο ποτέ και σε κανέναν. Μόνο καμιά φρατζόλα. Εσυ φιλε μου ειχες επιχειρηση σαφως και ειναι δυσκολα και για σενα αλλα πραγματικα υπαρχουν και ατομα που δεν εχουν ενα πιατο φαι και εχουν αναγκη, φυσικα ο καθενας το βλεπει απο την πλευρα του εγω που παιρναω με 300 μαξ ευρω το μηνα νιωθω διαφορετικα οταν βλεπω εναν αστεγο ή καποιον που εχει αναγκη. Οι άστεγοι ως επι το πλείστον, μπορούν να νοικιάσουν σπίτι με το "μεροκάματο" που τους ήρθε έτοιμο, αλλά δεν το κάνουν για λόγους ευνόητους (ή το κάνουν στα κρυφά). Είναι απλό: Σε άστεγο δώσε κουβέρτα Σε πεινασμένο φαγητό Σε διψασμένο νερό Σε γυμνό ένδυση και σε ξυπόλητο υπόδηση. ΛΕΦΤΑ γιατί να δώσω;; Το νοίκι με "καλοσύνη για τον συνάνθρωπο" θα το πληρώσω, που στην τελική δεν την έχει και ανάγκη; Ή στον φάκελο της ΔΕΗ αντί για 4,5 χιλιάρικα να δώσω αγάπη; Μέσα θα με πάνε! Δυστυχώς ή ευτυχώς ο κάθε άνθρωπος θέλει τα ΔΟΥΛΕΜΕΝΑ του λεφτά να τα χει για την πάρτη του. Και ναι, ουκ ο λίγες φορές πήρα σε παιδάκι σάντουιτς και παροτρύνω τα παιδιά μου και τους συνανθρώπους μου να κάνουν το ίδιο. Αλλιώς είπαμε, καλύτερα να πετάξω 200 ευρώ στην τουαλέτα, παρά 20 λεπτά σε επαίτη.
Tragic! Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Καλά όλα αυτά μόνο που τα μαθηματικά (που αναφέρεις) μιλάνε με hard facts και όχι με αυθαίρετα συμπεράσματα. Σωστά αλλά και τα μισα απ' όσα λέει ο φίλος άσχημα είναι;
idomeneas7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ναι βοηθάνε, τους αγύρτες της Unicef και του κάθε Χαμόγελου του Παιδιού να οικονομάνε. Ας πούμε η Βαρδινογιάννη που αναφέρθηκε έχει κάνει νοσοκομείο για παιδάκια με καρκίνο που το φανταστικό μας κράτος δεν μπορούσε να κάνει, οπότε με αυτή την έννοια βοηθάνε την κοινωνία.
bilya Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ας πούμε η Βαρδινογιάννη που αναφέρθηκε έχει κάνει νοσοκομείο για παιδάκια με καρκίνο που το φανταστικό μας κράτος δεν μπορούσε να κάνει, οπότε με αυτή την έννοια βοηθάνε την κοινωνία. κοίτα και μένα αν μου διέγραφαν πρόστιμο 900 εκ απο τις επιχειρήσεις μου θα έδινα το 1/3 για να κάνω ένα νοσοκομείο και να ξεπλένω χρήμα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα