manzah80 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Ναι το κανουμε απλα σου λεω οτι ενα γαματο ατομο που μπορει να γνωρισεις μπορει να χει κανει χοντρες μαλακιες στο παρελθον και αυτες οι μαλακιες να την κανανε να σιχαθει καποια πραγματα και να γινει αυτο που ειναι τωρα.Μην χασεις εναν τετοιον ανθρωπο λογο παρελθοντος.Δεν συμφερει.Δωσε μια δευτερη ευκαιρια σε ολους ανεξαρτητα απο την αρχικη σου αντιδραση.
Jethro Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Φιλε μου το εκανα με μια κοπελα που τα ειχε ολα, δεθηκα πολυ, αγαπησα και την εφαγα στο κωλο στο τελος γιατι βγηκαν απωθημενα και ανασφαλειες απο τις δικες της προηγουμενες εμπειριες. Και ειδικα στην ηλικια που ειμαι με πονεσε περισσοτερο γιατι εκανα σχεδια μαζι της. Οποτε αναλογα την περισταση, το παρελθον πολλες φορες κρυβει αγκαθια που χτυπανε στο παρων. Ναι το κανουμε απλα σου λεω οτι ενα γαματο ατομο που μπορει να γνωρισεις μπορει να χει κανει χοντρες μαλακιες στο παρελθον και αυτες οι μαλακιες να την κανανε να σιχαθει καποια πραγματα και να γινει αυτο που ειναι τωρα.Μην χασεις εναν τετοιον ανθρωπο λογο παρελθοντος.Δεν συμφερει.Δωσε μια δευτερη ευκαιρια σε ολους ανεξαρτητα απο την αρχικη σου αντιδραση. 4
manzah80 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μωρε την εχω φαει και εγω μην φοβασαι και οχι μια φορα αλλα και παλι δεν χανω την πιστη μου.Αμα ειναι να κραταω δεκα πισινες και να μην δενομαι και να βαδιζω σε πολυ σιγουρα μονοπατια αστο βαριεμαι καθομαι και μονος μου.Αργα η γρηγορα ολοι περνουν αυτο που τους αξιζει(ελπιζω)
Jethro Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Καλα αυτο δεν ισχυει Απλα γινομαστε πιο επιλεκτικοι και καχυποπτοι πιστευω οσες περισσοτερες εμπειριες αποκτούμε. Αν ψαχνεις βεβαια για σχεση και οχι μονο για σεξ Μωρε την εχω φαει και εγω μην φοβασαι και οχι μια φορα αλλα και παλι δεν χανω την πιστη μου.Αμα ειναι να κραταω δεκα πισινες και να μην δενομαι και να βαδιζω σε πολυ σιγουρα μονοπατια αστο βαριεμαι καθομαι και μονος μου.Αργα η γρηγορα ολοι περνουν αυτο που τους αξιζει(ελπιζω)
tz3s Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 γενικα δεν ειμαι και πολυ της σχεσης, στο θεμα του ιντερνετ.. Ειμαι του στυλ σκουπιστε, ψεκαστε, τελειωσατε! Κανω σχεδον καθε μερα ιντερνετικο σεξ με πολλες κοπελες... Μιλαμε ολες μια και μια ομως ετσι!! Καμια φορα τυχαινει να κανω και περισσοτερες απο μια φορα την ιδια μερα... Με μερικες εχω κρατησει επαφες και ξανακανω σεξ μαζι τους, αλλα στο τελος τις βαριεμαι ολες πανω στον μηνα! Εχω και μερικα σαιτ αμα θελετε να σας δωσω να την βγαζετε και εσεις ετσι! Ειναι πολυ ευκολες... 1
evabb Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 δεν καταλαβαινω γτ υπαρχει αυτη η νοοτροπια του «οποιον/α βρεις στο ιντερνετ ειναι σκαρτος/η» στην τελικη στο ιντερνετ ειναι πολυ πιο ευκολο να κανεις κουβεντα χωρις να εχεις τερμα την μουσικη μεσα στα αφτια σου ή δεκα αγνωστους γυρω σου να στυνουν αφτι. επισης ειναι πιο ευκολο να κρινεις τον χαρακτηρα του αλλου γτ δεν εχεις την εξωτερικη εμφανιση να σε αποσπα και επισης ο αλλος θα ανοιχτει πιο ευκολα πισω απο την ασφαλεια της οθονης. 2
king2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 γενικα δεν ειμαι και πολυ της σχεσης, στο θεμα του ιντερνετ.. Ειμαι του στυλ σκουπιστε, ψεκαστε, τελειωσατε! Κανω σχεδον καθε μερα ιντερνετικο σεξ με πολλες κοπελες... Μιλαμε ολες μια και μια ομως ετσι!! Καμια φορα τυχαινει να κανω και περισσοτερες απο μια φορα την ιδια μερα... Με μερικες εχω κρατησει επαφες και ξανακανω σεξ μαζι τους, αλλα στο τελος τις βαριεμαι ολες πανω στον μηνα! Εχω και μερικα σαιτ αμα θελετε να σας δωσω να την βγαζετε και εσεις ετσι! Ειναι πολυ ευκολες... Τρολολολ...
Valerie_ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 και επισης ο αλλος θα ανοιχτει πιο ευκολα πισω απο την ασφαλεια της οθονης. ή θα παρουσιάσει κάτι άλλο (από αυτό που είναι) πολύ πιο αβίαστα όμως. 1
Jethro Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Κατι τετοιο ! Βασικα και μονο την καχυποψια που θα εχεις οτι μπορει να ειναι κατι αλλο απο αυτο που λεει φτανει να υπαρχει προκαταληψη 2
evabb Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ή θα παρουσιάσει κάτι άλλο (από αυτό που είναι) πολύ πιο αβίαστα όμως. καποια στιγμη θα καρφωθει δεν μπορει. δεν μπορεις ποτε να βασιστεις μονο σε αυτο γι αυτο καποια στιγμη θα τον γνωρισεις κι απο κοντα να δεις πως ειναι και στην πραγματικοτητα. 2
MrSeanKon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Όταν ήμουν νεώτερος δεν υπήρχαν MSN, Facebook και τα συναφή εργαλεία, μονόχρωμες UNIX οθόνες, άντε τώρα εσύ να κάνεις καμάκι μέσω υπολογιστή! Τώρα σε τέτοια ηλικία είναι απαγορευτικό (θα πέσει παντόφλα) , όμως έχω κάνει αρκετές φιλικές σχέσεις (οι περισσότερες είναι ιδίου φύλου) με στόχο την παρέα, είτε συνεργασίες κλπ..... 1
Anastazio Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 καποια στιγμη θα καρφωθει δεν μπορει. δεν μπορεις ποτε να βασιστεις μονο σε αυτο γι αυτο καποια στιγμη θα τον γνωρισεις κι απο κοντα να δεις πως ειναι και στην πραγματικοτητα. Σπαταλη χρονου τεζα.οι περισσοτερες φορτωτικες απο νετ ηταν της τρελης το πανηγυρι,οχι οτι εξω δεν υπαρχει fail rate αλλα το νετ παιζει καπου στο 8 με 9/10...
Snolly Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 εννοείται πως ναι. και άντρες και γυναίκες. έχω κάνει από σχέση μέχρι κουμπαριές. δεν πας επι τουτου (να βρεις γκόμενα ή φίλους). προκυπτει μεσα απο το χαβαλε και τα κοινά ενδιαφέροντα (κυριως twitter εποχες 2007-2011 που ειχε λιγο λαο Ελλαδα) 2
evabb Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Σπαταλη χρονου τεζα.οι περισσοτερες φορτωτικες απο νετ ηταν της τρελης το πανηγυρι,οχι οτι εξω δεν υπαρχει fail rate αλλα το νετ παιζει καπου στο 8 με 9/10... fail rate 8-9/10 βλεπω και irl δεν εχει να λεει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις