Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 557
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειχα απαντησει τον ιουνιο του 2015 εδω, ξαναπανταω μιας και εχουν περασει 2 χρονια. 9 χρονια μαζι και συνεχιζουμε.

• Like 10
Δημοσ.

Δυο φορες και παμε για τριτη. Μια χαρα ηταν και οι δυο περιπτωσεις. Τη μια μαλιστα ηταν και σχεδον blind. Και αρκετοι φιλοι μου εχουν βγαλει κοπελες που γνωριστηκαν ονλαιν και δεν ειχαν θεμα. Αρα ή ειμαστε τοσο τεκνοι και ριχνουμε τις ελαχιστες κοπελες που υπαρχουν (συμφωνα με τους ειδικους) ή απλα και κοπελες πλεον ψαχνονται online. Οσο awkward ειναι να μιλησεις σε μια αγνωστη, αλλο τοσο ειναι να της στειλεις μηνυμα.

Παντως στο tinder υπαρχει αρκετη σνομπαρια, αυτο ισχυει...

Δημοσ.

Δυο φορες και παμε για τριτη. Μια χαρα ηταν και οι δυο περιπτωσεις. Τη μια μαλιστα ηταν και σχεδον blind. Και αρκετοι φιλοι μου εχουν βγαλει κοπελες που γνωριστηκαν ονλαιν και δεν ειχαν θεμα. Αρα ή ειμαστε τοσο τεκνοι και ριχνουμε τις ελαχιστες κοπελες που υπαρχουν (συμφωνα με τους ειδικους) ή απλα και κοπελες πλεον ψαχνονται online. Οσο awkward ειναι να μιλησεις σε μια αγνωστη, αλλο τοσο ειναι να της στειλεις μηνυμα.

Παντως στο tinder υπαρχει αρκετη σνομπαρια, αυτο ισχυει...

οχι κ το ίδιο awkward και γενικά δεν ειναι το ίδιο , όταν είσαι face2face ότι πείτε είναι μεταξύ σας , μετά μπορεί να το διηγηθεί σε φίλες της κ να σε κοροϊδέψει όπως κάνουν αρκετές αλλα online μπορεί να βγάλει ss και να το μοιράσει σε φίλες της , κοντοπίδη κ όπου βρει και να γίνεις διάσημος 

άλλη παπαριά με το μηνύματα , είχα μια γκόμενα και μ έλεγε για ένα γνωστό μας οτι της την έπεφτε πριν 3-4 χρόνια 

και άρχισε να μου δείχνει μηνύματα π της έστελνε και τον trollαρε και μάλιστα δεν της έστελνε κάτι περίεργο , ή κάτι μουνοδουλίστικο ή δεν ξέρω τι , αλλα αυτή εκεί, τα είχε ακόμα μετά απο τόσα χρόνια κ τα έδειχνε κοροιδεύοντας τον 

οπότε μόνο face2face για να μην έχουν κ αποδείξεις 

ΟΙ ΚΑΡΧΙΕΣ

χαχαχαχαχαχ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...