tritonas00 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Και ναι να σεβεσαι τον αντρικο πληθυσμο γιατι χωρις τους αντρες δε θα χες ουτε τη τεχνολογια να γραφεις αυτα που γραφεις ηλεκτρονικα σ ενα φορουμ. 2017, ελληνας 1
Hellaslover Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 @Hellaslover Σέβεσαι τις "παλιές φεμινιστριες" όπως λες, αλλά ξεκάθαρα δεν έχεις ιδέα τι λέει η φεμινιστικη θεωρία εκτός του ότι μιλάει για ισότητα. Γι'αυτό άλλωστε έχεις και τόσο επιφανειακά επιχειρήματα, γι'αυτό και με κάθε σου μήνυμα μας ανεβαίνει από 5 βαθμούς η μυωπία. Κανεις μεγαλο λαθος αν νομιζεις οτι μιλαει για πραγματικη ισοτητα. Υπαρχουν παρα πολλα επιχειρηματα και παραδειγματα που αποδεικνυουν οτι ο φεμινισμος εχει σχεδον καταστρεψει τις σχεσεις μεταξυ αντρων κ γυναικων, ειναι εναντιων των αντρων και της "πατριαρχειας" γεματο μισος και κομπλεξ-δες πως φενεται και πως μιλαει μια hardcore φεμινιστρια και θα καταλαβεις, δεν ειναι αθωα κοριτσακια που ζητανε τα αυτονοητα. Ειναι ενα γελοιο κινημα και ουτε το μεγαλυτερο ποσοστο των γυναικων δε συμφωνει μαυτο. Κανε research και θα μαθεις πολλα. https://youtu.be/K6KQATOxxH4 2017, ελληναςΝαι ελληνας εν ετη 2017 που πιστευει ο αντρας ειναι αντρας κ η γυναικα γυναικα. Που θελει να εχει τη δυνατοτητα να φλερταρει μια κοπελα χωρις να φοβαται να μη κατηγορηθει για σεξουαλικη παρενοχληση η και βιασμο (το οποιο ειναι σιγουρο αν κανεις σεξ με φεμινιστρια και το μετανιωσει μετα). Ελληνας που θελει η γυναικα του να ειναι στο πλευρο του να τον σεβετε (φτασαμε να ακουγετε σα κατι κακο) και να μεγαλωνει τα παιδια σωστα και σα μανα. Προτιμω να ειμαι κλασσικος ελληνας μαυτη την εννοια παρα πχ αμερικανακι που το 65% χωριζει με πρωτοβουλια της γυναικας (τι στο καλο ολες ξυλο τρωγανε; ) και να πληρωνω σα μαλακας διατροφη και να μη βλεπω και ποτε τα παιδια ενο με αναγκαζει το κρατος να στελνω λεφτα να τα μεγαλωνει-και να δινω και τη μιση περιουσια μου που κατεκτησα πριν το γαμο στη γυναικα..ασε ρε φιλε Το πιο προσφατο παραδειγμα η janet jackson. Παντρευτηκε πλουσιο μουσουλμανο και λεει την καταπιεζε και δε την αφηνε να φοραει οτι ηθελε κτλ. Εκανε υπομονη οσα χρονια ηταν αρκετα για να τσιμπησει νομιμα 500εκ δολλαρια λες και δε γνωριζε τη μουσουλμανικη κουλτουρα πριν τον παντρευτει η τι ανθρωπος ηταν απο την αρχη. Μπεε 1
Έλεος Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Κανεις μεγαλο λαθος αν νομιζεις οτι μιλαει για πραγματικη ισοτητα. Υπαρχουν παρα πολλα επιχειρηματα και παραδειγματα που αποδεικνυουν οτι ο φεμινισμος εχει σχεδον καταστρεψει τις σχεσεις μεταξυ αντρων κ γυναικων, ειναι εναντιων των αντρων και της "πατριαρχειας" γεματο μισος και κομπλεξ-δες πως φενεται και πως μιλαει μια hardcore φεμινιστρια και θα καταλαβεις, δεν ειναι αθωα κοριτσακια που ζητανε τα αυτονοητα. Ειναι ενα γελοιο κινημα και ουτε το μεγαλυτερο ποσοστο των γυναικων δε συμφωνει μαυτο. Κανε research και θα μαθεις πολλα. Για να καταλάβεις πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι τα επιχειρήματά σου, εσύ μιλάς για τα νέα κινήματα του φεμινισμού που δεν έχουν καμία σχέση με τα παλιά από πολιτική άποψη. Μιλάς για τα "τάγματα της υστερίας" που αποτελούνται από κάτι τσόφλια τα οποία έχουν κάνει την πολιτική ορθότητα ευαγγέλιο και αν κάποιος το καταπατήσει ξεκινάνε κυνήγι μαγισσών. Επειδή όμως δεν έχεις καμία επαφή και βλέπεις τα πάντα άσπρο/μαύρο, θεωρείς ότι επειδή κάποιες νεο-φεμινίστριες είναι για τα σκουπίδια, ΟΛΕΣ οι φεμινίστριες και μαζί και η φεμινιστική θεωρία (την οποία ξεκάθαρα δεν γνωρίζεις), είναι εξίσου για τα σκουπίδια. Να σε ενημερώσω λοιπόν οτι υπάρχει ένα τεράστιο φάσμα χρωμάτων ανάμεσα απο το μαύρο και το άσπρο, και οτι αν δεν βγεις απο την τετραγωνισμένη και ασπρόμαυρη επιχειρηματολογία του γιδοβοσκού, δεν πρόκειται ποτέ να το δεις.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Οι γυναικες δηλαδη ενα ωραιο πρωι ειπαν: "Παω να βρω εναν αντρα, να γκαστρωθω και να τον παρατησω οποτε μου καυλωσει για να παιρνω διατροφη". Ή επειδη βαζεις λεφτα στο σπιτι θες να εχεις και το ελευθερο να ξενοπηδας χωρις επιπτωσεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Και στην Ελλάδα είναι μεγάλο το ποσοστό των διαζυγίων περίπου 32%. Άρα; Επίσης, θέλω την έρευνα περί πρωτοβουλίας των γυναικών στην Αμερική να χωρίζουν. Καλά πού πας και τα σκέφτεσαι αυτά; Ξέρεις πολλές που έχουν κάνει σεξ και όταν το μετανιώσανε είπαν ότι τις βιάσανε; Ή κάνεις τρελές υποθέσεις επειδή μάλλον μισείς τη συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών (επειδή έχεις χάσει πια τα ανδρικά προνόμια σου
defacer Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Καθολου μαλακιες. Οι γυναικες και συγκεκριμενα οι φεμινιστριες δεν εχουν προσφερει το παραμικρο στην ανθρωποτητα σε σχεση με τους αντρες και αν σκεφτεις οτι πανω απο το μισο πληθυσμο ειναι γυναικες καταλαβαινεις οτι οι προτεραιοτητες τους ειναι αλλου. Βασικά έχεις πήξει στη μαλακία και το σεξισμό σε σημείο που λυπάμαι πραγματικά τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή σου. Ζω για την ημέρα που θα πει τέτοια πράγματα κάποιος μπροστά στην κόρη μου κι αυτή απαντώντας θα του δώσει τα τέτοια του στο χέρι. Αυτά. Πάω να ξεράσω, we are done here. 4
Demon Lord Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δεν έχω πρόβλημα να κάνω παιχνίδι διαδικτυακά... Όπου νοιώθει κανείς καλύτερα, για αρχή τουλάχιστον. ΑΛΛΑ... ποια dating sites, εδώ μέχρι και στο chat του quizdom γίνεται παιχνίδι 1
Θεkλα Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Καλώς τα παιδιά! http://www.insomnia.gr/topic/561305-rise-of-the-foot-clan/ http://m.lifo.gr/i_saw_you/view/38915 3
Hellaslover Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Και στην Ελλάδα είναι μεγάλο το ποσοστό των διαζυγίων περίπου 32%. Άρα; Επίσης, θέλω την έρευνα περί πρωτοβουλίας των γυναικών στην Αμερική να χωρίζουν. Καλά πού πας και τα σκέφτεσαι αυτά; Ξέρεις πολλές που έχουν κάνει σεξ και όταν το μετανιώσανε είπαν ότι τις βιάσανε; Ή κάνεις τρελές υποθέσεις επειδή μάλλον μισείς τη συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών (επειδή έχεις χάσει πια τα ανδρικά προνόμια σου Ειμαι στο κινητο και δουλεια δε βολευει να κανω copy paste λινκς αλλα αν κανεις γκοογκλ "what percentage of divorces are initiated by women" θα δεις ειναι το 70% (αλλου λενε 68 και σε αλλα 70κατι, πες 70%) ειναι γυναικες ενο το 90% ειναι educated women. Δε μου χει τυχει προσωπικα αλλα εχει τυχει σε γνωστο τον οποιο συλλαβανε κιολας και περασε μια νυχτα σε κρατητηριο. Στο δικαστηριο αθωωθηκε αλλα πρεπει να ειναι μακρυα απο το τοπο κατοικιας της και δουλειας της στα δε θυμαμαι ποσα μετρα. Γινεται πολυ συχνα αυτο. Επισης γνωριζω και πολλα ατομα που παντρευτηκαν και σε λιγοτερο απο ενα χρονο χωρισαν ο ενας μαλιστα εχει κανει και παιδι μαζι της και ειναι fucked. Μιλαω για εξωτερικο, στην ελλαδα δεν ειναι τοσο χαλια τα πραγματα, ακομα. Δε μισω καμια κατηγορια ανθρωπων αλλα πιστευω οταν μια γυναικα κατηγορει ψευδα και χωρις αποδειξεις τοτε θα πρεπε το δικαστηριο να της δινει την ιδια ποινη που θα παιρνε ο αντρας αν οντως το χε κανει, και δεν ειναι ετσι. Οι γυναικες δηλαδη ενα ωραιο πρωι ειπαν: "Παω να βρω εναν αντρα, να γκαστρωθω και να τον παρατησω οποτε μου καυλωσει για να παιρνω διατροφη". Ή επειδη βαζεις λεφτα στο σπιτι θες να εχεις και το ελευθερο να ξενοπηδας χωρις επιπτωσεις; Το πρωτο ειναι ακριβος ετσι. Πολλες κανουν παιδι για να εχουν οικονομικη βοηθεια απο τον αντρα και τη πολιτεια (στο εξωτερικο). Δεν ειπα να ξενοπηδας ουτε να κερατωνεις τη γυναικα σου (με το γ κεφαλαιο) Βασικά έχεις πήξει στη μαλακία και το σεξισμό σε σημείο που λυπάμαι πραγματικά τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή σου. Ζω για την ημέρα που θα πει τέτοια πράγματα κάποιος μπροστά στην κόρη μου κι αυτή απαντώντας θα του δώσει τα τέτοια του στο χέρι. Αυτά. Πάω να ξεράσω, we are done here. Αν τη μεγαλωσεις φεμινιστρια δε θα πιασει ποτε "τετοια" στο χερι της. Με δονητες και γατες για παρεα θα τη βγαλει οπως πολλες φεμινιστριες.
defacer Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δε μισω καμια κατηγορια ανθρωπων αλλα πιστευω οταν μια γυναικα κατηγορει ψευδα και χωρις αποδειξεις τοτε θα πρεπε το δικαστηριο να της δινει την ιδια ποινη που θα παιρνε ο αντρας αν οντως το χε κανει, και δεν ειναι ετσι. Μετά τις σχέσεις αντρών/γυναικών, τώρα η σοφία του Hellaslover και στη νομική. Έχω μια ερώτηση πάνω σ' αυτό που είπες μιας και δε μπορώ να κατανοήσω το μεγαλείο της σκέψης: Αυτό το πιστεύεις μόνο για τις γυναίκες; Ε φαντάζομαι ούτε καν εσύ δε θα απαντούσες ναι. Άρα θα πρέπει να ισχύει για όλους. Στα διαζύγια κλπ μόνο; Δηλαδή ας πούμε αν εγώ εμφανιστώ με μώλωπες και ψευδώς κατηγορήσω κάποιον ότι με έδειρε και τον τρέχουν τζάμπα τον άνθρωπο αυτόφωρο, αυτό δεν πειράζει; Απ' ότι θυμάμαι οι αποδείξεις παρέχονται στη δίκη, όχι μαζί με την κατηγορία. Άρα για το αν ο ενάγων έλεγε αλήθεια ή όχι και αν είχε "αποδείξεις" ή όχι μπορούμε να αποφανθούμε μόνο μετά τη δίκη. Άρα στην περίπτωση που κάποιος ανίσχυρος πάει στα δικαστήρια κάποιον ισχυρό (π.χ., μεγαλομεγάλος κατηγορείται για βιασμό άγνωστης κοπέλας) κατηγορώντας τον για κάτι σοβαρό, πρέπει να το κάνει έχοντας να σκεφτεί πως σε περίπτωση αθώωσης (π.χ. πάλι εντελώς τυχαία, επειδή ο μεγαλομεγάλος είχε τους καλύτερους δικηγόρους ενώ το θύμα του διασύρθηκε στο δικαστήριο κατά τα γνωστά -- τέλος πάντων γνωστά σε όσους κοιτάνε τι γίνεται, δεν εννοώ εσένα) θα υποστεί ο ίδιος τις συνέπειες της πράξης που... δεν έκανε. ??? Αίσθημα ευνομίας και δικαιοσύνης αναβλύζει από το έδαφος και περικλείει προστατευτικά όλη την κοινωνία. Η ερώτηση είναι, στο νούμερο 5 τι βάζουμε; Δοκίμασα με την Tinkerbell αλλά δεν έκανε ομοιοκαταληξία. Αν τη μεγαλωσεις φεμινιστρια δε θα πιασει ποτε "τετοια" στο χερι της. Με δονητες και γατες για παρεα θα τη βγαλει οπως πολλες φεμινιστριες. Το τι θα πιάσει στο χέρι της είναι δικό της θέμα, εμένα είναι κόρη μου και θα την υποστηρίξω όποιες κι αν είναι οι επιλογές της. Το δικό μου θέμα είναι να της μάθω να καταλαβαίνει πότε κάποιος είναι μαλάκας και λέει βλακείες, αλλά δεν ανησυχώ γιατί ευτυχώς έχω πολλά παραδείγματα.
Tsalikis177 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 δεν κανει το εχω δοκιμασει και εφερε αντιθετα αποτελεσματα!!! Κατι ξερουν οι ψυχολογοι για να λενε ΟΧΙ ξυλο,ουτε στον κωλο καθολου. Εμας τους παλιους μας εδερναν οι Δασκαλοι και οι γονεις.. γιατί ρε η απλή σφαλιάρα είναι ξύλο;;;; επίσης δεν είπα να ρίξεις και 1 κάθε φορά που κάνει βλακεία. Αν φάει την 1η, τις επόμενες δεν χρειάζεται γιατί θα καταλάβει μόνος του ότι έχει κάνει μλκια. Ενώ αν τον αφήσεις έτσι να σε καβαλήσει θα καταλήξει ένα αλητόπαιδο χωρίς συνείδηση, χωρίς σεβασμό χωρίς χωρίς χωρίς. Εκτός και αν τα λόγια (η διαπαιδαγώγηση) έχουν αποτέλεσμα. Αν δεις ότι κάνει σωστά βήματα είναι χαζό να ρίξεις σφαλιάρα για να ρίξεις...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Ειμαι στο κινητο και δουλεια δε βολευει να κανω copy paste λινκς αλλα αν κανεις γκοογκλ "what percentage of divorces are initiated by women" θα δεις ειναι το 70% (αλλου λενε 68 και σε αλλα 70κατι, πες 70%) ειναι γυναικες ενο το 90% ειναι educated women. Δε μου χει τυχει προσωπικα αλλα εχει τυχει σε γνωστο τον οποιο συλλαβανε κιολας και περασε μια νυχτα σε κρατητηριο. Στο δικαστηριο αθωωθηκε αλλα πρεπει να ειναι μακρυα απο το τοπο κατοικιας της και δουλειας της στα δε θυμαμαι ποσα μετρα. Γινεται πολυ συχνα αυτο. Επισης γνωριζω και πολλα ατομα που παντρευτηκαν και σε λιγοτερο απο ενα χρονο χωρισαν ο ενας μαλιστα εχει κανει και παιδι μαζι της και ειναι fucked. Μιλαω για εξωτερικο, στην ελλαδα δεν ειναι τοσο χαλια τα πραγματα, ακομα. Δε μισω καμια κατηγορια ανθρωπων αλλα πιστευω οταν μια γυναικα κατηγορει ψευδα και χωρις αποδειξεις τοτε θα πρεπε το δικαστηριο να της δινει την ιδια ποινη που θα παιρνε ο αντρας αν οντως το χε κανει, και δεν ειναι ετσι. Αν τη μεγαλωσεις φεμινιστρια δε θα πιασει ποτε "τετοια" στο χερι της. Με δονητες και γατες για παρεα θα τη βγαλει οπως πολλες φεμινιστριες. Να γκουγκλάρω ξέρω και εγώ. Εγώ την έρευνα που διάβασες ζήτησα περί του initiative των γυναικών να χωρίζουν και όχι τυχαία άρθρα στο διαδίκτυο. Άρα 1 γνωστός σου αυτόματα γίνεται και αντιπρωσοπευτικό δείγμα και καταλήγουμε (με λογικό συλλογισμό) ότι όποια φεμινίστρια κάνει σεξ, μετά κάνει μήνυση και για βιασμό; Και εγώ τυχαίνει να έχω γνωστή που την έχει βιάσει άνδρας, άρα αυτόματα όλοι οι άνδρες είναι και βιαστές με την ίδια λογική; Πάλι εγώ μπορώ να σου πω πόσους Έλληνες ξέρω που χώρισαν πάνω στον χρόνο; Και πρώτος, πρώτος ο πατέρας μου. Η προσωπική εμπειρία -//- στατιστικής/πραγματικότητας. Η ψευδορκία τιμωρείται εδώ και χρόνια αν γνωρίζεις. Θα παώ να πάρω γάτες (αν και προτιμώ τους σκύλους), για να ταιριάζω στο image που έχεις περί φεμινιστριών γιατί ρε η απλή σφαλιάρα είναι ξύλο;;;; επίσης δεν είπα να ρίξεις και 1 κάθε φορά που κάνει βλακεία. Αν φάει την 1η, τις επόμενες δεν χρειάζεται γιατί θα καταλάβει μόνος του ότι έχει κάνει μλκια. Ενώ αν τον αφήσεις έτσι να σε καβαλήσει θα καταλήξει ένα αλητόπαιδο χωρίς συνείδηση, χωρίς σεβασμό χωρίς χωρίς χωρίς. Εκτός και αν τα λόγια (η διαπαιδαγώγηση) έχουν αποτέλεσμα. Αν δεις ότι κάνει σωστά βήματα είναι χαζό να ρίξεις σφαλιάρα για να ρίξεις... Γιατί μήπως ασκείς σωματική βία=ξύλο. Εσένα αν γύριζα και σου έδινα μια σφαλιάρα, ως ενήλικος που είσαι, επειδή έκανες μαλακία, για πες τι θα σκεφτόσουν/αντιδρούσες; Σίγουρα πάντως όχι --> "Συγγνώμη basketballfan, δεν θα το ξανακάνω, ευχαριστώ για τη σφαλιάρα το κατάλαβα το λάθος μου" Ο σεβασμός καταλάβετε το εδώ μέσα κερδίζεται, δεν απαιτείται, ούτε φοβερίζεται. Ας δούμε τι λέει ένας καθηγητής ψυχολογίας και παιδοψυχολογίας στο Yale http://www.apa.org/research/action/speaking-of-psychology/disciplining-children.aspx
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Άσχετο, ο θιούλις στο Naked είναι αυτός στο αβαταρ σου?
Hellaslover Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Basketballfan, δε θα μπω στο κοπο να βρω ερευνα γιατι ξερω στο τελος δε θα βρω ακρη και ουτε προκειτε να συμφωνησεις. Το λενε ολα αυτα τα αρθρα στο ιντερνετ και το εχω διαπιστωσει και γω και εχω καθε λογο να το πιστευω. Αν θες στειλε μου εσυ ερευνα να λεει οτι οι γυναικες του δυτικου κοσμου δεν εχουν ισα δικαιωματα γιατι αυτο υποστηριζουν οι φεμινιστριες και απο κει ξεκιναν ολα. Οι φεμινιστριες,τουλαχιστον σε οσες εχω μιλησει, θεωρουν οτι ειναι βιασμος οταν 2 ανθρωποι ειναι μεθυσμενοι και κανουν σεξ. Και δε λεω να τη μεθυσει η να τις ριξει κανα χαπακι, λεω οταν 2 ατομα βγουν πιουν και καταληξουν στο κρεβατι και το θελουν και οι 2 αυτη την ωρα. Με ποια λογικη ειναι βιασμος αυτο; Defacer οι νομοι ειναι φτιαγμενοι να προστατευουν τις γυναικες σε τετοιες περιπτωσεις οπως και σε περιπτωσεις διαζυγιου. Δεν εχω να πω κατι αλλο ουτε θα κατσω να ποσταρω ερευνες για καθε τι που λεω επειδη δε γνωριζετε πως ειναι πλεον η κοινωνια. Θα σου συνιστουσα να μαθεις στη κορη σου οτι εχει τις δυνατοτητες και καθε δικαιωμα να κανει οτι θελει στη ζωη της αλλα για οτι δε καταφερνει στη ζωη να μη κατηγορει τη πατριαρχεια και οτι αυτες οι εποχες εχουν περασει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις