Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Basketballfan, δε θα μπω στο κοπο να βρω ερευνα γιατι ξερω στο τελος δε θα βρω ακρη και ουτε προκειτε να συμφωνησεις. Το λενε ολα αυτα τα αρθρα στο ιντερνετ και το εχω διαπιστωσει και γω και εχω καθε λογο να το πιστευω. Αν θες στειλε μου εσυ ερευνα να λεει οτι οι γυναικες του δυτικου κοσμου δεν εχουν ισα δικαιωματα γιατι αυτο υποστηριζουν οι φεμινιστριες και απο κει ξεκιναν ολα. Οι φεμινιστριες,τουλαχιστον σε οσες εχω μιλησει, θεωρουν οτι ειναι βιασμος οταν 2 ανθρωποι ειναι μεθυσμενοι και κανουν σεξ. Και δε λεω να τη μεθυσει η να τις ριξει κανα χαπακι, λεω οταν 2 ατομα βγουν πιουν και καταληξουν στο κρεβατι και το θελουν και οι 2 αυτη την ωρα. Με ποια λογικη ειναι βιασμος αυτο; Defacer οι νομοι ειναι φτιαγμενοι να προστατευουν τις γυναικες σε τετοιες περιπτωσεις οπως και σε περιπτωσεις διαζυγιου. Δεν εχω να πω κατι αλλο ουτε θα κατσω να ποσταρω ερευνες για καθε τι που λεω επειδη δε γνωριζετε πως ειναι πλεον η κοινωνια. Θα σου συνιστουσα να μαθεις στη κορη σου οτι εχει τις δυνατοτητες και καθε δικαιωμα να κανει οτι θελει στη ζωη της αλλα για οτι δε καταφερνει στη ζωη να μη κατηγορει τη πατριαρχεια και οτι αυτες οι εποχες εχουν περασει. Προφανώς και θα συμφωνήσω αν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν είμαι σχετική με έρευνες και διαζύγια καθώς είναι κάτι που δεν με αφορά. Ορίστε μερικά στοιχεία http://www.unwomen.org/en/what-we-do/economic-empowerment/facts-and-figures Επίσης, πάλι διαστρεβλώνεις τον φεμινισμό. Μας ενδιαφέρουν τα δικαιώματα και η ισότητα ΟΛΩΝ των γυναικών και όχι μόνων αυτών που ζουν στη Δύση. Με τη λογική ότι ο νόμος λέει ότι δεν υπάρχει συναίνεση όταν είσαι κάτω από την επήρεια αλκόολ ή παρανόμων ουσιών ή όταν είσαι ανήλικος (κάτω από τα 15 νομίζω). Και αυτό ισχύει και για τα 2 φύλα.
Έλεος Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Άσχετο, ο θιούλις στο Naked είναι αυτός στο αβαταρ σου? Έλα ρε θηρίο! Από εκεί είναι το screen ναι. Άψογη ταινία και φαινομενικό performance από Thewlis.
Hellaslover Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δε θα βγαλουμε ακρη. Το βλεπουμε διαφορετικα ολο το θεμα. Διαλεγω να αποφευγω τετοιες γυναικες και πιστευω καλα κανω. Ας μη το συνεχισουμε αλλο
Pokemon640 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Επίσης, θέλω την έρευνα περί πρωτοβουλίας των γυναικών στην Αμερική να χωρίζουν. Δεν συμμετείχα σε έρευνα αλλά εκ πείρας, 10 αμερικανίδες είχα σχέση διαχρονικά (2008-2016), που ζούσαν Ελλάδα. Και οι 10 επειδή μια μέρα δεν έλαμψε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ είπαν έτσι απλά να χωρίσουν... Πάνω από 3μηνο δεν κρατούσε. Εξαίρεσε 2-3 περιπτώσεις που είχα βρει άλλη ενδιάμεσα και ήταν εξ αρχής ποιο ελεύθερη σχέση. BTW διαβάζοντας, θυμήθηκα ότι οι 2 ήταν φεμινίστριες, απλά τον "καρκίνο" αυτόν τον έμαθα φέτος καθώς με αφήνει πλήρη αδιάφορο αλλά πλέον θα ξέρω τι θα κάνω για τέτοιες περιπτώσεις. NEXT
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Και πού το τρομερό; Και εγώ αντίστοιχα έχω χωρίσει 4 με τον ίδιο τρόπο. Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με εθνικότητα/φύλο. Περί σύγκρισης φεμινισμού με καρκίνο, ουδέν σχόλια.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Έλα ρε θηρίο! Από εκεί είναι το screen ναι. Άψογη ταινία και φαινομενικό performance από Thewlis.<3<3<3Εννοείς phenomenal προφανώς
Hellaslover Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δεν συμμετείχα σε έρευνα αλλά εκ πείρας, 10 αμερικανίδες είχα σχέση διαχρονικά (2008-2016), που ζούσαν Ελλάδα. Και οι 10 επειδή μια μέρα δεν έλαμψε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ είπαν έτσι απλά να χωρίσουν... Πάνω από 3μηνο δεν κρατούσε. Εξαίρεσε 2-3 περιπτώσεις που είχα βρει άλλη ενδιάμεσα και ήταν εξ αρχής ποιο ελεύθερη σχέση. BTW διαβάζοντας, θυμήθηκα ότι οι 2 ήταν φεμινίστριες, απλά τον "καρκίνο" αυτόν τον έμαθα φέτος καθώς με αφήνει πλήρη αδιάφορο αλλά πλέον θα ξέρω τι θα κάνω για τέτοιες περιπτώσεις. NEXT Σαυτο δε φταιει μονο ο φεμινισμος αλλα και η κουλτουρα τους. Οταν ειναι ολα τυπικα στην αμερικη και διωχνουν τα ιδια τους τα παιδια απο το σπιτι οταν γινουν 18 δε το χουν τιποτα να σε χωρισουν χωρις λογο. Εχω κανει παρα πολλες σχεσεις με αμερικανιδες, πιο ψευτες γυναικες δεν υπαρχουν. Ειχα κοπελα που ελεγε μαγαπουσε και εκλαιγε οταν ηταν να παει διακοπες για 2 βδομαδες επειδη δε θα με βλεπε και μια μερα μου στελνει μηνυμα ενας τυπος στο φβ και μου λεει η ταδε μας κοροιδευει και τους δυο. Εστειλε και snapshots απο μηνυματα που ανταλλαγαν και ελεγε τα ιδια σαυτον και σε μενα. Εχω δεκαδες τετοιες εμπειριες, αυτο ηταν το τελευταιο. Και πού το τρομερό; Και εγώ αντίστοιχα έχω χωρίσει 4 με τον ίδιο τρόπο. Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με εθνικότητα/φύλο. Περί σύγκρισης φεμινισμού με καρκίνο, ουδέν σχόλια. Εχεις χωρισει 4 με τον ιδιο τροπο γιατι εισαι μερος του προβληματος. Ο φεμινισμος ειναι καρκινος, απλα δεν εχει κανει spread ακομα και δε το χουν παρει χαμπαρι οι αντρες στην ελλαδα. Οι αμερικανοι αρχιζουν σιγα σιγα και παντρευονται ξενες η δε παντρευονται καθολου και γινονται Mgtow ( men going their own way), αντρικο κινημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Θα χρειάζομαι μήπως και άδεια για το αν θα χωρίσω; Δικαίωμα μου είναι, όπως είναι και δικαίωμα του άλλου να με χωρίσει και οπότε θέλει. Και στην τελική δεν χρειάζεται να υπάρχει λόγος για να χωρίσεις. Get over it.
Έλεος Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Αν θες στειλε μου εσυ ερευνα να λεει οτι οι γυναικες του δυτικου κοσμου δεν εχουν ισα δικαιωματα γιατι αυτο υποστηριζουν οι φεμινιστριες και απο κει ξεκιναν ολα. Για να σου δώσω μια μικρή εικόνα της ανισότητας, σου παρουσιάζω την αναφορά που εξέδωσε η Υπηρεσία απογραφής των ΗΠΑ. Τα στοιχεία δείχνουν την ανισότητα στο εισόδημα μεταξύ ανδρών και γυναικών: Οι γυναίκες έχουν 20% απόκλιση στο εισόδημά τους σε σχέση με τους άντρες που σημαίνει ότι για την ίδια δουλειά, και με τα ίδια προσόντα/πτυχία κλπ, μία γυναίκα παίρνει 20% λιγότερο από αυτά που παίρνει ένας άντρας ετησίως. Και θα μου πει κάποιος τώρα: Ναι όμως τρελέ μου τι σχέση έχει η ανισότητα του εισοδήματος με τα ίσα δικαιώματα;; Και εγώ θα απαντήσω: Άκου να δεις βλάκα μου, ο καταλυτικός παράγοντας σε μία καπιταλιστική κοινωνία, όπως γνωρίζουν ακόμα και τα κεραμίδια, είναι η οικονομία της. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά για τους πολίτες της κοινωνίας; Εντελώς απλοϊκά, σημαίνει ότι τα μέσα κάποιου με τα οποία πορεύεται στην κοινωνία, είναι η οικονομική του δύναμη και ανεξαρτησία του. Όταν, με άλλα λόγια, έχεις μεγαλύτερο εισόδημα, είσαι πιο ανεξάρτητος, και έχεις κατά κύριο λόγο την ευχέρεια για καλύτερη υγεία, και καλύτερη παιδεία. Όταν σου παρέχεται καλύτερη υγεία και καλύτερη παιδεία, ζεις καλύτερα, και κάνεις καλύτερες επιλογές στη ζωή σου. 1+1=2 Άρα η ζωή σου, από την πιο μικρή και καθημερινή πτυχή της μέχρι τη μεγαλύτερη, εξαρτάται σε τεράστιο βαθμό από το εισόδημά σου. Αν ακόμα κάποιος δε μπορεί να καταλάβει γιατί στην κοινωνία που ζούμε, οι γυναίκες δεν έχουν ίσα δικαιώματα με τους άντρες, απαλλάσσεται λόγω βλακείας. 2
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Γενικά μιλώντας, τα δικαιώματα πώς ορίζονται; πχ. Αν είναι νόμιμο, αν είναι κοινωνικά αποδεκτό; Αν θα μας άρεσε να το κάνουν σε εμάς; Δεν υπάρχουν διαχωριστικες γραμμές, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και κρίνεται εκ του αποτελέσματος
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Για τα ανθρώπινα δικαιώματα υπάρχει η οικουμενική διακύρηξη από τον Ο.Η.Ε και με βάση αυτήν είναι καταχωρημένα στο σύνταγμα μας.
Έλεος Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Γενικά μιλώντας, τα δικαιώματα πώς ορίζονται; πχ. Αν είναι νόμιμο, αν είναι κοινωνικά αποδεκτό; Αν θα μας άρεσε να το κάνουν σε εμάς; Δεν υπάρχουν διαχωριστικες γραμμές, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και κρίνεται εκ του αποτελέσματος https://www.youtube.com/watch?v=O8kP3pr6XPU&t=2s
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Lol, αυτά είναι τα δικαιώματα που έχει κάποιος σε μια σχέση; Το θεωρούσα λίγο meh να πηγαίνω με άλλες όταν είχα σχέση, παρότι η οικουμενικη διακήρυξη των δικαιωμάτων δεν το απαγορεύει
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Προφανώς και μπορείς να πας, το να απατήσεις κάποιον (αν είσαι σε μονογαμική σχέση, γιατί σε πολυγαμική/ελεύθερη οι "κανόνες" είναι άλλοι) είναι επιλογή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις