Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι, τα παιδιά μιλάνε για μέλη που γνωρίστηκαν εδώ μέσα και τα βρήκανε στην πραγματική ζωή και επιβεβαιώνω κι εγώ γι αυτό. :)

• Like 1
Δημοσ.

Οχι, τα παιδιά μιλάνε για μέλη που γνωρίστηκαν εδώ μέσα και τα βρήκανε στην πραγματική ζωή και επιβεβαιώνω κι εγώ γι αυτό. :)

Ενα τέτοιο ζευγάρι εχει πέσει στην αντίληψή μου.

Δημοσ.

Μόλις γίνουν όλα αυτά verified, θα δώσω στο τυχερό ζευγάρι ένα cookie :P

Υ.Γ. Μη βάζετε τη γυναίκα σας να κάνει register, δεν πιάνεται :mrgreen:

Καλά που το διευκρινισες. Για μια στιγμή πίστεψα οτι είχες βρει τον cookie.

http://www.insomnia.gr/topic/607330-χαθηκε-παπαγαλοσ-πράσινος/?fromsearch=1

Δημοσ.

Άρα ήταν δικαίωμα μου που άφησα αναξιοποιητο;

Είσαι στόκος ή απλά τον παριστάνεις;

Ναι, σε κοινωνικό επίπεδο ήταν δικαίωμά σου που το άφησες αναξιοποίητο. Σε επίπεδο σχέσης το δικαίωμα δίνεται ή όχι από τον άνθρωπό σου, οπότε πήγαινε να ρωτήσεις την πρώην.

Ανισοτητα σαυτο το τομεα δεν υπαρχει και αν υπαρχει παιζουν ρολο αλλοι παραγοντες. Ειναι federal crime να πληρωνονται οι γυναικες λιγοτερο (θα χε γινει τις πουτανας αν ισχυε αυτο), οπως και οι λαθρομεταναστες (οι οποιοι δε μιλανε γιατι ειναι λαθραιοι). Οι γυναικες οχι μονο δεν εχουν ισα δικαιωματα, αλλα εχουν και πλεονεκτηματα.

"Federal crime" είναι επίσης και το να πληρώνεται οποιοσδήποτε κάτω από τον βασικό, ή να παίρνει μαύρα. Άρα δε συμβαίνει.

Καλά τα πλεονεκτήματα των γυναικών είναι απίθανα, δεν το συζητώ. Μπορεί π.χ. ενίοτε να μη τις παίρνουν εξίσου σοβαρά στη δουλειά, αλλά αν βγάλουν μπούτι έξω και κάτσουν να τις πασπατεύεις πίνουν δωρεάν στο μπαρ. Και τι δε θα έδινα για να είχα και γω αυτό το πλεονέκτημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι δε καταλαβαινω. Οταν εχεις σχεση με καποιον ο οποιος σου προσφερει οτι σου προσφερει και ειναι αφιερωμενος στη σχεση σας, και εσυ τον κερατωνεις και μετα απο λιγο καιρο του λες να χωρισετε, χωρις κανενα λογο, μπορει να βρεθεις ξυλοδαρμενη και ζωντανη,αν εισαι τυχερη, γιατι ναι μεν να χτυπαμε γυναικες δεν ειναι σωστο αλλα ο καθενας πρατει με τη δικη του ηθικη. Αν καταλαβαινεις, αν οχι θα βρεθει ο αντρας που σου αρμοζει και θα καταλαβεις καποια στιγμη.

Ο καθένας προπορεύεται με τη δική του ηθική στη ζωή του και στις σχέσεις του και δεν με αφορά πως το διαχειρίζονται το συγκεκριμένο θέμα οι άλλοι, και ούτε πρόκειται να τους επιβάλλω τις απόψεις μου, είναι δικαίωμά τους να πράξουν όπως επιθυμούν. Ακόμη, δεν ανέφερα πουθένα ότι έχω απατήσει σε σχέση μου, αλλά (κλασικά) προτρέχεις σε μη βάσιμα συμπεράσματα με βάση τα (γενικά, γιατί δεν ανφέρθηκα ειδικά στο άτομό  μου) γραφόμενά μου :D

Επίσης, ο ξυλοδαρμός είναι ποινικό αδίκημα και τιμωρείται, οπότε όχι, κανένας δεν μπορεί να πράξει με τη δική του ηθική σε οποιαδήποτε περίπτωση γιατί είναι (προφανώς) παράνομο. :)

Υ.Γ Και το να πλακώσεις κάποιον/α στο ξύλο, επειδή σε απάτησε δεν είναι φυσιολογικός τρόπος αντίδρασης, αλλά μάλλον ανήκει στην εποχή των νεάντερταλ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι, σε κοινωνικό επίπεδο ήταν δικαίωμά σου που το άφησες αναξιοποίητο. Σε επίπεδο σχέσης το δικαίωμα δίνεται ή όχι από τον άνθρωπό σου, οπότε πήγαινε να ρωτήσεις την πρώην.

Ρε mangina, ρωτάω τι πάει να πει "δικαίωμα μου" και μου απάντησαν με την διακήρυξη των δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Αν αυτό είναι το μόνο που τους περιορίζει τότε τα όρια ειναι πολύ χαμηλά.

Αντε δες τον εαυτό σου στον καθρέφτη τώρα να γουστάρεις.

Δημοσ.

Ρε mangina, ρωτάω τι πάει να πει "δικαίωμα μου" και μου απάντησαν με την διακήρυξη των δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Αν αυτό είναι το μόνο που τους περιορίζει τότε τα όρια ειναι πολύ χαμηλά.

Αντε δες τον εαυτό σου στον καθρέφτη τώρα να γουστάρεις.

Σου είπαν αυτό

Αν ακόμα κάποιος δε μπορεί να καταλάβει γιατί στην κοινωνία που ζούμε, οι γυναίκες δεν έχουν ίσα δικαιώματα με τους άντρες, απαλλάσσεται λόγω βλακείας.

Και απάντησες αυτό

Γενικά μιλώντας, τα δικαιώματα πώς ορίζονται; πχ. Αν είναι νόμιμο, αν είναι κοινωνικά αποδεκτό; Αν θα μας άρεσε να το κάνουν σε εμάς;

Νομίζω αυτό εννοούσε ο φίλος απαλλάσσεται λόγω βλακείας.

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείς στέκομαι στην ουσία του ζητήματος και δεν αποπροσανατολίζομαι, ούτε αφήνω να αποπροσανατολιστεί η κουβέντα/argument, από βλακείες; Ευχαριστώ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...