gavros10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 εχει ακριβως τα ιδια προβληματα με μια κανονικη γνωριμια! ειναι σαν να λες οτι η μια σχεση εχει προβληματα επειδη η γνωριμια εγινε στο κλαμπ ενω η αλλη εγινε στη βιβλιοθηκη Δεν αντιλεγω αλλα τα πρωτα προβληματα που εμφανιζονται και εχουν μεγαλυτερη επιρροη σε αυτη την σχεση, ειναι και βγαινουν επειδη γνωριστηκαν στο ιντερνετ. Θα ελεγα προσωπικα παραδειγματα ή γνωστων που ξερω αλλα δεν θελω να εκθεσω κανεναν.
Mau-Maus Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 παίδες μόνο σεξ μέσω ίντερνετ όποιος ψάχνεται για κάτι παραπάνω πιάνεται απλά κορόιδο ! 1
katergaris79 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Νομίζω πως πρέπει να γίνει διαχωρισμός στο "που" γνωρίζεις κάποιον μέσα στο ίντερνετ. Είναι άλλο να τον γνωρίζεις μέσω μιας σελίδας γνωριμιών, άλλο μέσω σεξοεφαρμογής, άλλο μέσω fb από φίλο φίλου κλπ., άλλο επειδή διαβάζετε το ίδιο blog/site και έγινε το κονέ μέσα από τα σχόλια, άλλο σε ένα forum και πάει λέγοντας.
*nenya* Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Ε;;; Μα έκανα κανονική ερωτική σχέση, δεν ήταν φάση σεξ της μίας φοράς. Απλά η γνωριμία έγινε μέσω νετ. Εσύ Maus περιγράφεις κάτι τελείως διαφορετικό....
Mau-Maus Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 σεξ το ένα σεξ και το άλλο μην γελιόμαστε , τώρα αν γινει μια φορα -απο επιλογή μου η απο επιλογη της- η 100 μικρη σημασία εχει ! επίσης αν το ξανακάνεις , αν σου ξανατυχει αποκλείεται να πεις την προηγούμενη νετ εμπειρία σου στον επόμενο και παει λέγοντας ! σωστά ? ξέρουμε και οι δυο ότι είναι έτσι .. τις σελιδες τις ξέρετε όλοι , πρώτο γαμωσαιτ είναι το φεις με τα ''και καλά'' παιχνίδια του του τύπου social me , are you hot κτλ κτλ , μετά το παντού , zoo και πολλές ακόμη σελίδες σαν και αυτες ..
manzah80 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Ακριβως αυτο.Η συναναστροφη με αυτα τα ατομα αργα η γρηγορα προκαλει αηδια και εμετο για το ανθρωπινο ειδος.Δεν σιχαθηκες τον εαυτο σου την συναναστροφη με αυτα τα γιδια σιχαθηκες. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2015 από manzah80 1
katergaris79 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 σεξ το ένα σεξ και το άλλο μην γελιόμαστε , τώρα αν γινει μια φορα -απο επιλογή μου η απο επιλογη της- η 100 μικρη σημασία εχει ! Ναι οκ, σεξ το one night stand, σεξ και το 12 χρόνια one night stands με το ίδιο πρόσωπο! Τι λέμε ρε παιδιά!!! 1
miike Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 χαχαχα,έλα πλάκα κάνω. Αν δεν ήμουν εγώ θα ήταν κάποιος άλλος 1
Mau-Maus Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ναι ρε ολα οκ κανένα θέμα εξαλου μπορεί να λεω και μαλακίες μπορεί και όχι , ολα παίζουν ! μυθομανής πάντως δεν είμαι ..
*nenya* Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 σεξ το ένα σεξ και το άλλο μην γελιόμαστε , τώρα αν γινει μια φορα -απο επιλογή μου η απο επιλογη της- η 100 μικρη σημασία εχει ! επίσης αν το ξανακάνεις , αν σου ξανατυχει αποκλείεται να πεις την προηγούμενη νετ εμπειρία σου στον επόμενο και παει λέγοντας ! σωστά ? ξέρουμε και οι δυο ότι είναι έτσι .. τις σελιδες τις ξέρετε όλοι , πρώτο γαμωσαιτ είναι το φεις με τα ''και καλά'' παιχνίδια του του τύπου social me , are you hot κτλ κτλ , μετά το παντού , zoo και πολλές ακόμη σελίδες σαν και αυτες .. :huh: :huh: Κοίτα να δεις τί μαθαίνει κανείς! Ίδια η σοβαρή σχέση με το να είσαι sex buddies με κάποιον. Μάλιστα, τ'ακούσαμε κι αυτό. Και δεν κατάλαβα, γιατί αποκλείεται να πω για την προηγούμενη νετ εμπειρία μου στον επόμενο; Δεν έκανα κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπομαι ξερωγώ. Διακρίνω ταμπού. Λες και είναι κακό ν'αρχίσει μια οποιαδήποτε σχέση μέσω νετ. 6
Mau-Maus Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 καλα οκ κρυψου πισω απο το δακτυλο σου ! βρες εναν απο το νετ , πες του ξερεις πηδήχτηκα με αλλον εναν αλλα δεν έκατσε σχεση , και όλα οκ ! το ''ταμπου'' σε μένα ειναι άγνωστη λεξη , καθόλου κακο δεν ειναι να ξεκινήσει τιποτα μεσω νετ , κακό είναι να παραμυθιάζεις και τους άλλους και τον εαυτό σου !
Fotis13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Eγω το καλυτερο σεξ που εχω κανει παντως το βρηκα μεσω νετ γνωριμιας ,δεν λεω την καλυτερη γκομενα γιατι δεν ηταν, μπορει και να ετυχε ομως δεν ξερω . 2
*nenya* Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 καλα οκ κρυψου πισω απο το δακτυλο σου ! βρες εναν απο το νετ , πες του ξερεις πηδήχτηκα με αλλον εναν αλλα δεν έκατσε σχεση , και όλα οκ ! το ''ταμπου'' σε μένα ειναι άγνωστη λεξη , καθόλου κακο δεν ειναι να ξεκινήσει τιποτα μεσω νετ , κακό είναι να παραμυθιάζεις και τους άλλους και τον εαυτό σου ! Τί να κρυφτώ ρε συ; Τί να κρύψω; Ότι γνώρισα κάποιον μέσω νετ, ότι βρεθήκαμε, βγήκαμε κάμποσα ραντεβού και τελικά καταλήξαμε ζευγάρι;;;;;;;; Μάλλον δεν κατάλαβες τί έγραψα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις