Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά κάνεις, κι εγώ κατά καιρούς απέκλεισα σπίτια που μου έκαναν πρακτικά επειδή μου φάνηκε μαλάκας ο ιδιοκτήτης.

• Like 2
  • Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω το αποδεικτικο καταθεσεως στο μηχανημα της εθνικης με αιτιολογια ''εγγυηση ενοικιου''

Η αιτιολογια στην καταθεση δεν σημαινει κατι, ουτε η ιδια η καταθεση σημαινει κατι.

Ξαναλεω. Πουλας μεταχειρισμενο κινητο. Το αγοραζω με καταθεση, λεω στην ταμια να βαλει ως αιτιολογια "πληρωμη εγγυησης ενοικιου" κι ερχομαι την επομενη μερα και σου ζηταω να μου επιστρεψεις πισω την "εγγυηση ενοικιου επειδη δε θα μεινω στο διαμερισμα".

Και το ερωτημα ειναι: Ποια εγγυηση; Για ποια ενοικιαση; Που συμφωνηθηκε πότε; Για ποιο διαμερισμα; Αυτο που μενει αλλος μεσα μεχρι σημερα; Και που δεν υπαρχει ουτε συμβολαιο ενοικιασης; Ουτε αποδειξη υπογεγραμενη απο αυτον που να λεει "εγγυηση";

Απλα σου εξηγω οτι νομικα εισαι εκθετος κι ολα ειναι πανω στην καλη διαθεση των 2 πλευρων για συνεργασια. Αυτη αποτι φαινεται δεν υπαρχει, οποτε μαλλον ατυχησες σε οτι αφορα το ποσο της εγγυησης.

Παρολα αυτα αν θες ρωτα και καποιον νομικο, γιατι μπορει να τα σκεφτομαι ολα λαθος.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα αν μπορείς ή αν δικαιούσαι νομικά να πάρεις όλα τα χρήματα πίσω αλλά πιστεύω ότι ένα χ ποσό οφείλεις να του το αφήσεις (αν συμφωνήσει και ο ίδιος), από ηθικής άποψης και μόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά κάνεις, κι εγώ κατά καιρούς απέκλεισα σπίτια που μου έκαναν πρακτικά επειδή μου φάνηκε μαλάκας ο ιδιοκτήτης.

Αυτος μου ελεγε βαλτα οπωσδηποτε με παρακαλανε 50 πελατες!!!Πως στον αγυριστο επαθε οικονομικη ζημια και δε το χω καταλαβει? βαζει ανετα μεσα αλλον σε μια μερα ----συμφωνα με τα λεγομενα του παντα.

Η αιτιολογια στην καταθεση δεν σημαινει κατι, ουτε η ιδια η καταθεση σημαινει κατι.

Ξαναλεω. Πουλας μεταχειρισμενο κινητο. Το αγοραζω με καταθεση, λεω στην ταμεια να βαλει ως αιτιολογια "πληρωμη εγγυησης ενοικιου" κι ερχομαι την επομενη μερα και σου ζηταω να μου επιστρεψεις πισω την εγγυηση.

Και το ερωτημα ειναι: Ποια εγγυηση; Για ποιο διαμερισμα; Αυτο που μενει αλλος μεσα;

οκ φιλε δε τα παω καλα με τα νομικα - εχεις απολυτο δικιο.Το πηρα το μυνημα σου πραγματικα.

Δεν έχω ιδέα αν μπορείς ή αν δικαιούσαι νομικά να πάρεις όλα τα χρήματα πίσω αλλά πιστεύω ότι ένα χ ποσό οφείλεις να του το αφήσεις (αν συμφωνήσει και ο ίδιος), από ηθικής άποψης και μόνο.

Καμια αντιρρηση να κρατησει 120 ευρω και του το εχω γραψει ομως μη με σκισει- ειμαι σε δεινη θεση σας λεω.

Δημοσ.

Με απειλησε πριν απο λιγο λεγοντας μου μη τολμησω να κανω αποδοχη συμβολαιου γιατι θα μου κανει μυνησεις αγωγες και αλλα κομψα,Εγω παραμενω παντοτε ηρεμος.

LiquidTroll  ο νομος λεει οτι εχω εικοσι μερες για να κανω την αποδοχη συμβολαιου,βασει των δικων του λεγομενων στην αρχη (δε το επιβεβαιωσα)- πως λοιπον δεν ειμαι ηθικα τουλαχιστον καλλυμενος οταν τον ενημερωνω στη τριτη και οχι στην εικοστη ημερα? χαλαρωστε λιγο τις αυστηρες κριτικες γιατι θα τυχει και σε εσας μεθαυριο και θα ψαχνεστε.

ειναι μεγαλοδικηγορος πολιτιος μηχανικος και μου ελεγε οτι παρακαλανε πολλα ατομα και το κραταει για εμενα.ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΗΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ

Ευχαριστω για το θετικο σου σχολιο mau-maus

Πάρε λοιπον τηλέφωνο , ή πήγαινε στην τράπεζά σου και πες αυτά που μου λες εμένα.

Παλιά είχα βάλει σε λάθος λογαριασμό , κάποια λεφτά !

Όχι μόνο δεν μου τα επιστρέψανε , γιατί καταλάθος το έβαλα σε εταιρία που είχα συνεργαστεί , αλλά μου είπανε τι φταίμε εμείς αν δεν είσαι προσεκτικός?

Η τράπεζα μου είπε ότι απο την στιγμή που πιστώθηκαν τα λεφτά στον λογαριασμό πελάτη , είναι αντισυνταγματικό να τους τα ξε-πιστώσουν.

Εχω το αποδεικτικο καταθεσεως στο μηχανημα της εθνικης με αιτιολογια ''εγγυηση ενοικιου''

Α νταξει τότε , καλύφθηκες...............

Αγορίνα δεν πρόκειται να πάρεις λεφτά πίσω , πάρτο χαμπάρι ! Ο ιδιοκτήτης μπορεί να ισχυριστεί " Δεν ξέρω τι λέει η αποδειξη εγγύησης , μου χρωστούσε λεφτά απο παλιά που του είχα δανείσει και μου τα έβαλε..."

Άσε που η τράπεζα απο μόνη της δεν μπορεί να κάνει τίποτε.

Οπότε ναι , μας ρωτάς παιδαριώδη πράγματα !

Και περιμένεις ο άλλος να έχει την συνείδηση , σε εποχή απόλυτης κρίσης και έλλειψης ρευστότητας , να σου επιστρέψει λεφτά.

Δεν γίνονται αυτά που λες....

PS : Ακόμα και να ήσουνα 2 χρόνια μέσα στο ακίνητο , και να μην είχες κάνει καμία ζημιά , ακόμα και αν το έλεγε στο συμβόλαιο ότι θα επιστραφεί η προκαταβολή στο τέλος αν δεν υπάρχει βλάβη/ζημια κλπ , ο ιδιοκτήτης σπάνια εως ποτέ την επιστρέφει !

Και φυσικά δεν μπορείς να πας στα δικαστήρια για 300-400 Ευρώ , γιατί έτσι και αλλιώς θα βρεθούνε παραθυράκια απο τον ιδιοκτήτη.

PS2 : Ο ιδιοκτήτης δεν είναι το Πλαίσιο , που πχ ένα χαλασμένο ρούτερ το πας πίσω με την εγγύηση και είτε σου δίνουνε άλλο είτε σου επιστρέφουνε τα λεφτά....Έχεις διαβάσει τελευταία καμια εγγύηση? 15 σελίδες πράμα.

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε λοιπον τηλέφωνο , ή πήγαινε στην τράπεζά σου και πες αυτά που μου λες εμένα.

Όχι μόνο δεν μου τα επιστρέψανε , γιατί καταλάθος το έβαλα σε εταιρία που είχα συνεργαστεί , αλλά μου είπανε τι φταίμε εμείς αν δεν είσαι προσεκτικός?

Η τράπεζα μου είπε ότι απο την στιγμή που πιστώθηκαν τα λεφτά στον λογαριασμό πελάτη , είναι αντισυνταγματικό να τους τα ξε-πιστώσουν.

Αγορίνα δεν πρόκειται να πάρεις λεφτά πίσω , πάρτο χαμπάρι ! Ο ιδιοκτήτης μπορεί να ισχυριστεί " Δεν ξέρω τι λέει η αποδειξη εγγύησης , μου χρωστούσε λεφτά απο παλιά που του είχα δανείσει και μου τα έβαλε..."

Οπότε ναι , μας ρωτάς παιδαριώδη πράγματα !

Και περιμένεις ο άλλος να έχει την συνείδηση , σε εποχή απόλυτης κρίσης και έλλειψης ρευστότητας , να σου επιστρέψει λεφτά.

Δεν γίνονται αυτά που λες....

Δεν μπορεί να το ισχυριστεί κάποιος αυτό. Είναι παράνομο να δανείζεις έτσι χρήματα !

• Like 2
Δημοσ.

Οπότε ναι , μας ρωτάς παιδαριώδη πράγματα

Αν δεν εψαχνες τροπο για το πως να μου την πεις θα σε συμπαθουσα ενα κλικ περισσοτερο Liquid.Λοιπον δεν απαντω στο παιδαριωδη γιατι αρκετα στη τσιτα ειμαι ηδη .Μπηκα εδω για λιγη βοηθεια και οχι για να μαλωσω.Ενταξει ΚΥΡΙΟΙ σταματω εδω ευχαριστω για ολα.

Δημοσ.

Αν δεν εψαχνες τροπο για το πως να μου την πεις θα σε συμπαθουσα ενα κλικ περισσοτερο Liquid.Λοιπον δεν απαντω στο παιδαριωδη γιατι αρκετα στη τσιτα ειμαι ηδη .Μπηκα εδω για λιγη βοηθεια και οχι για να μαλωσω.Ενταξει ΚΥΡΙΟΙ σταματω εδω ευχαριστω για ολα.

Δεν πάω να στην πω , δεν έχω τέτοια ανάγκη , να σε ξυπνήσω πάω γιατί ΚΑΙ εγώ την έχω πατήσει μέσω της επιχειρησής μου πολλάκις , και έχω μάθει.

Επίσης , γράφουμε για να ενημερώνοντε και οι άλλοι που διαβάζουνε.

Στου την λέω , γιατί έχεις την παιδαριώδη αίσθηση ότι ο άλλος έχει καλές προθέσεις. Όταν έχεις να κάνεις με λεφτά , κανείς δεν έχει καλές προθέσεις. Αυτό προσπαθώ , με εντονο τρόπο, να σου πω.

Οπότε άλλη φορά να είσαι (να ήμαστε όλοι μας) πολύ προσεκτικός , τυπικός , να έχεις ενημερωθεί απο πριν τι ισχύει και τι όχι , να διαβάζεις τα ψιλά γράμματα κλπ κλπ.

Πάρτο ως μάθημα ζωής και προχώρα

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να κάνεις αποδοχή συμβολαίου μέσω TAXISNET, και όταν βάλει άλλον ενοικιαστή να του δημιουργήσεις πρόβλημα (μιας και έχει ήδη συμβόλαιο μαζί σου). Χρησιμοποίησέ το εναντίον του τώρα για να σου δώσει πίσω όλη την εγγύηση.

Σαν ιδιοκτήτης θεωρώ τουλάχιστον αντικανονικό να μην σου επιστρέφει την εγγύηση, εφόσον η υπαναχώρηση έγινε πριν φύγει ο προηγούμενος ενοικιαστής. Οικονομικές ζημιές και κουραφέξαλα, το πιο πιθανό είναι πως δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος ενοικιαστής.

• Like 5
Δημοσ.

Απλο κατσε για ενα μηνα στο σπιτι εχεις δωσει εγγυηση εχεις αποδεχτει το συμβόλαιο δεν μπορει να σου κανει τπτ

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να κάνεις αποδοχή συμβολαίου μέσω TAXISNET, και όταν βάλει άλλον ενοικιαστή να του δημιουργήσεις πρόβλημα (μιας και έχει ήδη συμβόλαιο μαζί σου). Χρησιμοποίησέ το εναντίον του τώρα για να σου δώσει πίσω όλη την εγγύηση.

Σαν ιδιοκτήτης θεωρώ τουλάχιστον αντικανονικό να μην σου επιστρέφει την εγγύηση, εφόσον η υπαναχώρηση έγινε πριν φύγει ο προηγούμενος ενοικιαστής. Οικονομικές ζημιές και κουραφέξαλα, το πιο πιθανό είναι πως δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος

Δημοσ.

θελετε να γελασετε? 100 ευρω λεει το συμβολαιο μου το μηνα~ και ο νοων νοητω.Αν θελω τον σκιζω... περιμενω απαντηση του αποψε.Απλα περιμενα απο εσας κατι συγκεκριμενο σαν εργαλειο και οχι ηθικα διδαγματα.Ευχαριστω ομως παρολαυτα.Ειλικρινα,Τον πηρα με το καλο- χωρις να τουπω για το ασχημο.

Πως ακριβως ? αφου δεν εχεις πληρωσει ενοικιο, μονο την εγγυηση.... :-(

Δημοσ.

Εννοω οτι 100 ευρω θα μπορω να τα βρισκω το μηνα για ενοικιο.Τοσο ειναι στο συμβολαιο αδερφε,Τελοσπαντων τιποτα δε θα κανω χαρισμα του να τα φαει σε νοσοκομειο και αυτος ευχομαι.

Δημοσ.

Σαν ιδιοκτήτης θεωρώ τουλάχιστον αντικανονικό να μην σου επιστρέφει την εγγύηση, εφόσον η υπαναχώρηση έγινε πριν φύγει ο προηγούμενος ενοικιαστής. Οικονομικές ζημιές και κουραφέξαλα, το πιο πιθανό είναι πως δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος ενοικιαστής.

Η χειρότερη συμβουλή έβερ....

Αν το κάνει αυτό εκτός οτι θα πρέπει να του πληρώνει ενοίκιο... δεν θα μπορεί ούτε να το σπάσει γιατί ο άλλος θα μπορεί μετά να τον πάει δικαστικά για να πάρει τα ενοίκια 3 ετών!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...