Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον παίρνεις τηλ και του λες να σου επιστρέψει ολόκληρο το ποσό, διαφορετικά κάνεις αποδοχή το συμβόλαιο και μπαίνεις κανονικά τον επόμενο μήνα στο σπίτι και του βάζεις κάθε μήνα στην τράπεζα 100€ για το ενοίκιο που φαντάζομαι είναι μεγαλύτερο και πάει μαύρο

• Like 7
  • Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με απειλησε πριν απο λιγο λεγοντας μου μη τολμησω να κανω αποδοχη συμβολαιου γιατι θα μου κανει μυνησεις αγωγες και αλλα κομψα,Εγω παραμενω παντοτε ηρεμος.

LiquidTroll  ο νομος λεει οτι εχω εικοσι μερες για να κανω την αποδοχη συμβολαιου,βασει των δικων του λεγομενων στην αρχη (δε το επιβεβαιωσα)- πως λοιπον δεν ειμαι ηθικα τουλαχιστον καλλυμενος οταν τον ενημερωνω στη τριτη και οχι στην εικοστη ημερα? χαλαρωστε λιγο τις αυστηρες κριτικες γιατι θα τυχει και σε εσας μεθαυριο και θα ψαχνεστε.

ειναι μεγαλοδικηγορος πολιτιος μηχανικος και μου ελεγε οτι παρακαλανε πολλα ατομα και το κραταει για εμενα.ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΗΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ

Ευχαριστω για το θετικο σου σχολιο mau-maus

τι απο τα δύο ειναι;

Εννοω οτι 100 ευρω θα μπορω να τα βρισκω το μηνα για ενοικιο.Τοσο ειναι στο συμβολαιο αδερφε,Τελοσπαντων τιποτα δε θα κανω χαρισμα του να τα φαει σε νοσοκομειο και αυτος ευχομαι.

φιλε μου χανεις το δικιο σου με αυτο που κανεις και αν αυτός ειναι μια φορά σκατοψυχος γινεται δύο φορες εσυ με αυτό που λες...

το εαν ο ανθρωπος ειναι απατεώνας επρεπε να το κρινεις πριν κάνεις συμβόλαιο... το πιο πιθανό ήταν να σου δημιουργούσε καποια στιγμή προβλημα. Επισης κακως δέχτηκες ψευτικο ποσό στο συμβόλαιο, έγινες συνενοχος σε απατη κατα του κράτους.

Για εμενα εφόσον δε στα επιστρέφει (που εν μέρει εχει δικαιο γιατι πιθανώς να εχασε άλλον ενοικιαστη εξαιτίας σου) κάνε αποδοχή και μπες με 100€ το μήνα. Εχεις ήδη πληρώσει 2.5 μήνες με τα 240... Θα φτύσει αίμα για να σε βγαλει και θα σε παρακαλάει. Επίσης, εφόσον είναι παρανομος στο ποσο του συμβολαίου υπάρχουν και οι αρμόδιες υπηρεσίες που μπορείς να τον καταγγείλεις...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και περαστικά σου,  λοιπόν νομικά δεν κατέχω για να συμβαλλω στην επίλυση του προβλήματος σου, μπορώ απλά να σου προτείνω να συγκεντρωσεις ότι έγγραφα έχεις στην κατοχή σου τραπεζικά ιατρικά και να επισκεφθεις αύριο το πρωί τον εισαγγελέα υπηρεσίας,  έχεις το δικαίωμα ως πολίτης, δεν χάνεις απολύτως τίποτα και ποτέ δεν ξέρεις,  ενημέρωσε μας και σιδερενιος για την υγεια σου.

• Like 1
Δημοσ.

Κυριοι πραγματικα για μενα εχει ληξει - οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολλα προβληματα ανα καλυπτω.Σας ευχαριστω και παλι ολους.Δεν ανεφερα πουθενα οτι δινω μαυρα ! ασφαλως και δε δινω.Απλα τονισα οτι ειναι χαμηλο το ποσον ... ας το αφησουμε εδω πραγματικα.Αντιο και καλη δυναμη σε ολους σας.

Δημοσ.

Καλησπερα σας,για εκτακτους λογους υγειας αλλαξα γνωμη και δεν προκειται να ενοικιασω το σπιτι που μου παρουσιασανε πρις λιγες μερες μεσα στον Ιουνη του 2015 .Τα πραγματα εχουν ερθει ως εξης.Στις 19/6 ημερα Παρασκευη εχω καταβαλλει την εγγυηση (240 ευρω) ομως σημερα 24/6/15 καλεσα και ενημερωσα τον ιδιοκτητη οτι πρεπει να μου επιστρεψει τα χρηματα αυτα διοτι μου ειναι αναγκαια για ιατρικες εξετασεις ,οποτε και δε μπορω να προχωρησω στην αποδοχη του συμβολαιου εκμισθωσης  που μου εσταλη online μεσω του TAXINET.O ιδιος υπαινισσεται οικονομικη ζημία που υπεστη απο το οτι δε θα του προκαταβαλλω το ενοικιο του Ιουλιου για ενα σπιτι που δεν εχω υπογραψει ΚΑΝ το συμβολαιο!!!~ στο διαμερισμα δεν εχει αποχωρησει ακομη ο προηγουμενος ενοικιαστης .Πειτε μου σας παρακαλω πως μπορω να κατευθυνθω στο να παρω εστω ενα μερος των χρηματων μου πισω! Σας ευχαριστω παρα πολυ για τη προσοχη σας!

Η εγγύηση δεν επιστρέφεται όποιον λόγο και να επικαλεστείς. Για τα υπόλοιπα συμβουλέψου δικηγόρο.

Δημοσ.

Η χειρότερη συμβουλή έβερ....

Αν το κάνει αυτό εκτός οτι θα πρέπει να του πληρώνει ενοίκιο... δεν θα μπορεί ούτε να το σπάσει γιατί ο άλλος θα μπορεί μετά να τον πάει δικαστικά για να πάρει τα ενοίκια 3 ετών!

Εξαρτάται τι λέει το συμβόλαιο. Στο κάτω κάτω για να του πάρει τα ενοίκια πρέπει να τον πάει δικαστικά που για €100 ενοίκιο θα βγει και χαμένος στο τέλος.

Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση στην Ελλάδα, επαναλαμβάνω μιλάω σαν ιδιοκτήτης που υπήρξαν χρονιές που το μίσθιο μου στοίχιζε αντί να με οφελεί όσο το νοίκιαζα λόγω δύστροπου ενοικιαστή.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τιθεται θεμα επιστροφης εγγυησης, ασχετως που δε θα παρεις το σπιτι. Η εγγυηση δινεται γι αυτο ακριβως το λογο, να ειναι καλυμενος ο ιδιοκτητης αν κατι δε παει καλα.

Δημοσ.

Εξαρτάται τι λέει το συμβόλαιο. Στο κάτω κάτω για να του πάρει τα ενοίκια πρέπει να τον πάει δικαστικά που για €100 ενοίκιο θα βγει και χαμένος στο τέλος.

Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση στην Ελλάδα, επαναλαμβάνω μιλάω σαν ιδιοκτήτης που υπήρξαν χρονιές που το μίσθιο μου στοίχιζε αντί να με οφελεί όσο το νοίκιαζα λόγω δύστροπου ενοικιαστή.

Ότι και να λεει το συμβολαιο η ελαχιστη δεσμευση και για τους δυο ειναι τρια χρονια. Δεν είναι 100 ευρώ το ενοίκιο...αλλά και τόσο να ήταν δεν ειναι ένα ενοίκιο αλλά 3 ετών αν το πάει δικαστικά και το αφήσει άδειο. Όταν όπως λεει ο αλλος εχει τοσα λεφτα (μεγαλοδικηγορος ειπε) στα τετοια του τα δικαστικά έξοδα...ανυπαρκτα ειναι για αυτόν.

Δημοσ.

PS : Ακόμα και να ήσουνα 2 χρόνια μέσα στο ακίνητο , και να μην είχες κάνει καμία ζημιά , ακόμα και αν το έλεγε στο συμβόλαιο ότι θα επιστραφεί η προκαταβολή στο τέλος αν δεν υπάρχει βλάβη/ζημια κλπ , ο ιδιοκτήτης σπάνια εως ποτέ την επιστρέφει !

Aπλα αφαιρεις το ποσο της εγγυησης απο το(α) τελευταιο(α) ενοικιο(α).

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να κάνεις αποδοχή συμβολαίου μέσω TAXISNET, και όταν βάλει άλλον ενοικιαστή να του δημιουργήσεις πρόβλημα (μιας και έχει ήδη συμβόλαιο μαζί σου). Χρησιμοποίησέ το εναντίον του τώρα για να σου δώσει πίσω όλη την εγγύηση.

Σαν ιδιοκτήτης θεωρώ τουλάχιστον αντικανονικό να μην σου επιστρέφει την εγγύηση, εφόσον η υπαναχώρηση έγινε πριν φύγει ο προηγούμενος ενοικιαστής. Οικονομικές ζημιές και κουραφέξαλα, το πιο πιθανό είναι πως δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος ενοικιαστής.

Φοβερη ιδεα και ακομα πιο πολυ υπευθυνη.

Αραγε γνωριζεις, οτι βαση νομου καθε συμβολαιο ενοικιασης εχει μινιμουμ διαρκεια 3 ετων ακομα κι αν σε αυτο αναγραφεται μικροτερη διαρκεια;

Αραγε γνωριζεις τι σημαινει αυτο νομικα για τον ts σε περιπτωση που ο ιδιοκτητης εχει κεφια για νομικο παιχνιδι;

Η απαντηση και στις 2 ερωτησεις, προφανης, γιαυτο αλλωστε προτεινεις στον ts να μπει αυτογκολ οσο δεν παει.

• Like 1
Δημοσ.

Aπλα αφαιρεις το ποσο της εγγυησης απο το(α) τελευταιο(α) ενοικιο(α).

Αν φύγεις πριν την τριετία όχι.

Δημοσ.

Ο ιδιοκτήτης είναι απλά κλέφτης. Θέλει να πάρει 250 ευρώ χωρίς να προσφέρει οτιδήποτε, χωρίς φόρο, για υπηρεσία που δεν είναι καν διαθέσιμη. Σκατοψυχιά και λαμογιά στο μέγιστο. Γάργαρα μαύρα ευρουλάκια στην τσεπούλα του.

Ούτε ηθικά ούτε νομικά έχει κανένα πάτημα, εφ' όσον δεν έχει υπογραφεί συμφωνητικό. Το ότι έχασε άλλους υποψήφιους ενοικιαστές για δύο μέρες είναι αστείο. Ή έχει ζήτηση το διαμέρισμα ή δεν έχει. Για δύο μέρες δεν χάνεις τίποτα, ειδικά όταν δεν έχει φύγει ακόμα ο προηγούμενος νοικάρης.

• Like 1
Δημοσ.

Πώς μπαίνει το συμβόλαιο στο taxis αν εσύ δεν έχεις βάλει την υπογραφή σου? Και σε κάθε περίπτωση πώς δίνεις λεφτά πριν υπογράψεις συμβόλαιο? Και πώς μπαίνεις στη διαδικασία να νοικιάσεις σπίτι αν δεν σου περισσεύουν 240 ψωροευρώ για μια στιγμή ανάγκης?

Πήγαινε σε εισαγγελέα υπηρεσίας όπως ανέφερε άλλο μέλος και ρώτα αν μπορεί να γίνει κάτι. Η εγγύηση είναι κάτι το πολύ μπερδεμένο και μπορεί και να καλύπτει και την υπαναχώρηση του ενοικιαστή. Αν όμως ο άλλος σου βούτηξε λεφτά χωρίς να υπογραφεί συμβόλαιο είναι απατεωνιά καραμπινάτη και διώκεται ποινικά. Το μισθωτήριο μέσω taxisnet και το καταθετήριο αρκούν.

Αλλά επειδή τα γράφεις μπερδεμένα και πολλά πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, καλύτερα κάνε μια βόλτα από τον εισαγγελέα.

Δημοσ.

Το συμβόλαια πλέον μόνο ηλεκτρονικά δεν κατατίθενται; Εχω την εντύπωση πως αυτή είναι η διαδικασία πλέον και δεν χρειάζεται να υπογράψει σε κάποιο χαρτί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...