NinjaMan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Είμαι 23 χρονών, ημιαντικοινωνικός τύπος καθώς δεν εμπιστεύομαι εύκολα τους άλλους, αργόσχολος καθώς δεν μπορώ να διαχειριστώ την ένταση στην εργασία σε μεγάλο βαθμό και κουράζονται οι μυς μου πολύ εύκολα. Και όταν λέω ότι οι μυς κουράζονται εννόω ότι είναι σαν να νιώθω να εκκρίνεται απότομα το γαλακτικό οξύ όταν αρχίσω να κάνω κάποια δουλειά με παρατεταμένη διάρκεια όσο απλή και αν είναι (πχ καθάρισμα ή να κουβαλήσω κάτι). Ένα άλλο μεγάλο μου μειονέκτημα είναι ότι μου αρέσει να ξενυχτάω και το κάνω συνέχεια τα τελευταία 3 χρόνια γιατί δούλευα 1 χρόνο barman και 2 χρόνια τώρα περίπτερο οπότε έχω γίνει νυχτόβιος και έχω αλλάξει το βιολογικό μου ρολόι. Απ'όταν άρχισα να δουλεύω στο περίπτερο όπου και έχασα τις μεγάλες μου παρέες άρχισα συγχρόνως να τρώω λάθος τροφές (σοκολάτες, αναψυκτικά, γύρους) και σταμάτησα να γυμνάζομαι γιατί έλιωνα στην dota (online παιχνίδι). Αυτό με έκανε από 70 κιλά αθλητικό τύπο να φτάσω τα 85 χάνοντας την υπερηφάνεια και το sex appeal μου. Οι γονείς μου επειδή με θεώρησαν εθισμένο με το internet με ανάγκασαν να πάω σε ψυχίατρο για να μην με διώξουν από το σπίτι.Εκεί εγώ έκανα το λάθος και αφού του περιέγραψα την παραπάνω κατάσταση ανέφερα ότι νομίζω πως ίσως πάσχω από διπολική διαταραχή, ελαφριά κατάθλιψη και φυσικά το ότι δεν μπορώ και δεν θέλω να επιστρέψω στο ημερίσιο ωράριο εργασίας τώρα που έχω μάθει στην νύχτα. Εγώ του ξεκαθάρισα ότι αν θα έπαιρνα κάποιο φάρμακο θα ήθελα να μου δίνει ευεξία και να με κρατάει σε εγρήγορση. Αυτός μου χορήγησε solian και ενώ το πέρνω μόλις 2 μήνες με έχει κάνει και έχω φτάσει τα 95 κιλά (+10) και ενώ το νιώθω ότι μου ρυθμίζει το συναίσθημα αυτό δεν μου αρέσει καθώς αισθάνομαι ότι είμαι πολύ νέος για να παίρνω αντιψυχωσικά και θέλω να νιώθω το αίμα μου να βράζει και την ενέργεια να ρέει μέσα μου... Επίσης τη κούραση στους μυς η οποία μου έρχεται εύκολα, αυτό επιμηκύνει την διάρκειά της. Απ'ότι διάβασα σε συζήτησεις για το εν λόγω φάρμακο αναφέρονται παρόμοιες επιδράσεις και από άλλους χρήστες: α)solian, β)solian . Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1-Τι να κάνω για να πείσω τους γονείς άλλα και τον ψυχίατρό μου ότι αυτό το φάρμακο αλλά και κάθε είδους αντιψυχωσικό αντί να καλυτερέψει την κατάσταση θα την χειροτερεύει; Αν κανείς τους δεν παίρνει από λόγια μπορώ να κινηθώ νομικά ως προς το να μην μου χορηγείται παρά την θέλησή μου; 2-Τι τροφές να αρχίσω να τρώω για να ξεμάθω τον εαυτό μου από την σαβούρα; 3-Αξίζει να ξαναμάθω να κοιμάμαι νύχτα και αν ναι, πως θα το καταφέρω;
daeman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Φιλε μου εισαι 23 χρονων... Παρε τη ζωη ΣΟΥ στα χερια σου. 1
Mau-Maus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ενδιαφέρον .. Το θέμα είναι το εξής, άντε βρες ποιος τρολαρει εδώ μέσα και ποιος όχι για να απαντήσεις σοβαρά! Μπόμπερ για διαφωτισε μας τη παίζει εδώ φίλε εσύ που τους τσακώνεις από χιλιόμετρα μακριά 5
Unabomber Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ενδιαφέρον .. Το θέμα είναι το εξής, άντε βρες ποιος τρολαρει εδώ μέσα και ποιος όχι για να απαντήσεις σοβαρά! Μπόμπερ για διαφωτισε μας τη παίζει εδώ φίλε εσύ που τους τσακώνεις από χιλιόμετρα μακριά Ελα ρε, all time classic..... υγρο πυρ, στειροτητα, κλπ, που ειπαν και οι προλαλησαντες..... 2
NinjaMan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ενδιαφέρον .. Το θέμα είναι το εξής, άντε βρες ποιος τρολαρει εδώ μέσα και ποιος όχι για να απαντήσεις σοβαρά! Αν μπορείς φίλε απάντησέ μου σοβαρά γιατί αλήθεια λέω και πρέπει να σταματήσει αυτός ο συσχετισμός του trolling μαζί μου επειδή με καίει πολύ το θέμα όπως καταλαβαίνεις.
Mau-Maus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Αν μπορείς φίλε απάντησέ μου σοβαρά γιατί αλήθεια λέω και πρέπει να σταματήσει αυτός ο συσχετισμός του trolling μαζί μου επειδή με καίει πολύ το θέμα όπως καταλαβαίνεις. οκ φίλε μου , πάω μια στο ψυχίατρο μου να αλλάξει συνταγή σε 5 απο τα 10 φάρμακα που παίρνω γιατί με ψιλοπειραζουν και όταν γυρίσω θα λύσουμε μαζι ολα τα θέματα και άσε τους τρελούς να λένε οτι τρολαρουμε !
NT1G Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Αν μπορείς φίλε απάντησέ μου σοβαρά γιατί αλήθεια λέω και πρέπει να σταματήσει αυτός ο συσχετισμός του trolling μαζί μου επειδή με καίει πολύ το θέμα όπως καταλαβαίνεις. Θα έλεγες οτι σε καίει σαν υγρό πυρ; Και το θέμα της στείρωσης δεν σε έκαιγε τότε; Γενικά πάντως το θέμα αυτό έχει ένα potential που λείπει στις μέρες μας.
Δαιμονιος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μακρια απο ψυχοφαρμακα, ειναι η συγχρονη λοβοτομη. Γενικα δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος αποκαλειτε ιατρος της ψυχης οταν καλα καλα δεν ξερει τι ειναι η ψυχη και ακομα χειροτερα δεν πιστευει σε αυτη 1
zio10 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Από τη διάγνωση που μπορώ να κάνω ως ανειδίκευτος και από απόσταση δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να παίρνεις τέτοια φάρμακα... (Είμαι και γενικά εναντίον όμως, νομίζω πολύ λίγοι από όσους τα παίρνουν τα χρειάζονται πραγματικά). Κόψ'τα για αρχή και βρες καμιά άλλη ασχολία εκτός από τα online games καθώς και καμιά παρέα - κοπέλα
johnbond Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μπορώ να το παρω και γω αυτό σο solian; Θα έκανα τα πάντα για να πάρω 10 κιλάκια..
defacer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 πρέπει να σταματήσει αυτός ο συσχετισμός του trolling μαζί μου Μια φορά κι έναν καιρό ήταν σ' ένα χωριό ένας βοσκός που επειδή βαριόταν σκέφτηκε να φωνάξει ότι τρώει τα πρόβατά του ένας λύκος... BTW είναι φανερό πως οι αρχαίοι ημών πρόγονοι (Αίσωπος εδώ) είχαν -- πρώτοι στην ιστορία της ανθρωπότητας -- ανακαλύψει και μελετήσει και το trolling. Γατάκια αμερικάνοι... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα