Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θέλω να ρωτήσω το εξής.

Θέλω να αγοράσω κάτι με δόσεις άν το πάρω μέσω τράπεζας λέει πχ απο 800 με τόσες δόσεις πάει στα 1000.

Αν το πάρω με πιστωτική λέει οτι είναι άτοκα.

Οπότε ερωτώ εγώ η πιστοτική στο χ ποσό που σου λέει οτι πρέπει να πληρώσεις για τον μήνα που πέρασε το οποιο ξόδεψες άυτο το χ ποσό είναι καθαρά αυτό που ξόδεψα?η έχει +70% ξερω γώ..

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τίποτα απο αυτα που ρωτας

Με πιστωτική και δόσεις δεν πληρώνεις τίποτα παραπάνω. δηλαδή αν αγοράζεις κατι που κάνει 1200 ευρω, θα πληρώνεις 100 ευρώ τον μήνα για ένα χρόνο ΤΕΛΟΣ

Δημοσ.

Μέσω τράπεζας μήπως εννοείς με καταναλωτικό δάνειο; Σε αυτή την περίπτωση η τράπεζα σε χρεώνει όσο τόκο θέλει (εντός νόμιμων πλαισίων φυσικά), χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα ψωνίσεις και από που. Με την κάρτα και τις δόσεις, συνήθως τα μαγαζιά κάνουν ειδικές συμφωνίες για να πληρώνεις άτοκα αυτά που αγοράζεις.

Δημοσ.

Αν κάνεις αγορά μέσω κάρτας το ποσό θα περαστεί με ατοκες δόσεις. Τώρα αν εσύ κάθε μήνα δεν πληρωνεις ολόκληρο το ποσό της δόσης ή έχεις μαζεμενενο και άλλο υπόλοιπο και πληρωνεις την ελάχιστη καταβολή της κάρτας, τότε το ανεξοφλητο από προηγούμενους μήνες υπόλοιπο τοκιζεται από την τράπεζα. Πρόσεχε μην χάσεις τον έλεγχο και πληρωνεις μετά για 50 χρόνια αέρα κοπανιστο.

Δημοσ.

Σορυ τα είπα πολυ μπερδεμένα.

Πχ αγοράζω κάτι που κάνει 1200€ μέσο πιστοτικής θα χρεωνεται η κάρτα το μήνα 100€ για 12 μήνες και κάθε τέλος του μήνα θα πληρόνω αυτα τα 100 ευρό που έδωσα στον λογαριασμο της κάρτας.. και οχι 115 μαζι με τον τόκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...