Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έβγαλα 9200 μόρια με ένα μήνα διάβασμα (και ούτε :P) είχα ξαναδώσει το 2013 και 

έδωσα πάλι φέτος πιο πολύ να περάσω μια σχολή για τους γονείς μου την πρώτη φορά δεν 

πήγαινα καν για να περάσω κάπου και έβγαλα 6800 αλλά το σκέφτομαι τόσες μέρες και νομίζω ότι είναι

ντροπή να ξαναδώσω άλλα θέλω να προσπαθήσω για ιατρική (πρότυπο τον πάτερα μου,αλλά αυτή την φορά για μένα) χλωμό το βλέπω έως αδύνατο να το κατορθώσω αυτό το όνειρο γιατί από μικρός ήθελα παραϊατρικά αλλά ήξερα ότι δεν θα κάτσω να διαβάσω όμως το έχω πάρει απόφαση τώρα να το προσπαθήσω και αν δεν που κατά 99% δεν... μετά πάω ιατρικά εργαστήρια η νοσηλευτική που και αυτά 

τα λατρεύω.Περνάω ΤΕΙ Αυτοματισμού Χαλκίδας από ότι διάβασα και σε προηγούμενα τοπικ πολύ καλά 

λόγια είδα και δεν ξέρω τι να κάνω λεφτά για φροντιστήρια δεν υπάρχουν να πάω σε κάποιο κοινωνικό?

Και αν ναι ξέρετε κανα καλό στην αθηνα?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Αν νιωθεις οτι εχεις ορεξη δωσε.δεν θα ναι ευκολο το διαβασμα για καποια σχολη υψηλης ζητησης,ειδικα αν δεν εχεις βασεις.

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να πας στο ΤΕΙ. Έχεις δώσει ήδη 2 φορές και δεν έχεις βγάλει αρκετά μόρια που να αντικατοπτρίζουν μια καλή προσπάθεια. 

Δημοσ.

Ούτε σε ΤΕΙ να πας.Έχεις πολύ λίγα μόρια ακόμη και για ΤΕΙ,εκτός και αν πιστεύεις ότι θα είναι εύκολα.Θα κάνεις λάθος όμως και πρέπει να σκεφτείς και τους γονείς σου που θα πληρώνουν ενοίκια,λογαριασμούς,δικά σου έξοδα κ.ά.

Άσε που σε τέτοια ΤΕΙ,πολύ δύσκολα να βρεις στο μέλλον εργασία και να απασχοληθείς πάνω στον τομέα που σπούδασες.

Δημοσ.

Αμα δεν σου αρέσει ο αυτοματισμός να μην πας. Βρες καμια δουλειά να ασχολείσαι για ένα χρόνο και να διαβάζεις παράλληλα για κάτι ιατρικό που σου αρέσει κιόλας.

Τα φροντιστήρια δεν είναι απαραίτητα, είναι απλά για να παίρνουν από το χεράκι αυτούς που βαριούνται να διαβασουν μόνοι τους και να τσεπώνουν τα λεφτά των γονιών. Αμα πραγματικά ενδιαφέρεσαι, υπάρχουν τόσα μέρη στο ιντερνετ που μπορεις να λύσεις τις απορίες σου.

Δημοσ.

Και που θα πάρει κανείς τις γνώσεις;Στο λύκειο με όλους τους βαρεμένους δημόσιους υπαλλήλους;

Προσωπικά,τις γνώσεις τις πήρα στο φροντιστήριο γιατί πραγματικά εκεί οι καθηγητές είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν και το σημαντικότερο,γουστάρουν και δεν βαριούνται με την δουλειά τους!

Μην λέμε λοιπόν ό,τι θέλουμε.

• Moderators
Δημοσ.

Και που θα πάρει κανείς τις γνώσεις;Στο λύκειο με όλους τους βαρεμένους δημόσιους υπαλλήλους;

Προσωπικά,τις γνώσεις τις πήρα στο φροντιστήριο γιατί πραγματικά εκεί οι καθηγητές είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν και το σημαντικότερο,γουστάρουν και δεν βαριούνται με την δουλειά τους!

Μην λέμε λοιπόν ό,τι θέλουμε.

συμφωνω εν μερει σε αυτο.

Τι εννοω! Οτι αν καποιος θελει να μαθει θα τον βοηθησει και το σχολειο. Σιγουρα οχι στο βαθμο που θα το κανει το φροντιστηριο αλα θα βοηθησει. Απλα επειδη εχουμε μπει ολοι στο τρυπακι οτι παμε φροντιστηριο στο σχολειο δεν δινουμε καθολου βαρυτητα

ΥΓ: δεν παιρνω το μερος των καθηγητων απλα λεω την αληθεια γιατι τα χω περασει και πλεον τα βλεπω διαφορετικα

Δημοσ.

Δεν είναι έτσι.Όταν βλέπεις τον καθηγητή να μπαίνει στην αίθουσα κανα δεκάλεπτο μετά το κανονικό,όταν βλέπεις τον καθηγητή να παραδίδει μάθημα κοιτάζοντας συνεχώς το βιβλίο,όταν βλέπεις τον φυσικό-μαθηματικό,για παράδειγμα,να μην εξηγεί αναλυτικά το θέμα που μόλις έλυσε ε τότε δεν φταίει κανένα παιδί που δεν δίνει σημασία,όπως λες,στο σχολείο.

Εξάλλου,η παροιμία λέει:Με όποιον δάσκαλο καθήσεις,τέτοια γράμματα θα μάθεις!

Υ.Γ:Τα παραπάνω αποτελούν προσωπικά βιώματα και αμφιβάλλω αν έχει αλλάξει κάτι.

• Moderators
Δημοσ.

ειναι και λιγο αλυσιδα αυτα.  Ο μαθητης δεν προσεχει γιατι ο καθηγητης δεν παραδιδει σωστα και ο καθηγητης δεν παραδιδει γιατι ο μαθητης δεν προσεχει. 

• Like 1
Δημοσ.

Τις βάσεις τις έχω ήμουν ένας μαθητής του 15-16 και πρόσεχα πάντα δεν έχω κενά σχετικά απλά δεν 

ασχολήθηκα καν γιατί δεν είχα κατάληξη ακόμα στο τι θέλω τώρα που βρήκα αυτό που μου αρέσει είπα να 

προσπαθήσω όμως και πιστεύω πως θα το κάνω :D

Δημοσ.

Συμφωνώ με Spect, οι καθηγητές στα δημόσια σχολεία είναι ως επί το πλείστον φρικαρισμένοι και αφημένοι γιατί οι μαθητές τους έχουν κλασμένους. Εγώ είχα αλλάξει πολλά σχολεία και το είχα δει πολύ έντονα αυτό, όπου οι μαθητές πρόσεχαν (κυρίως σε "καλές" περιοχές) οι καθηγητές έκαναν καλό μάθημα. 'Οπου οι μαθητές ήταν κλάιν (κυρίως σε "κακές" περιοχές), οι καθηγητές ήταν κι αυτοί κλάιν.

Επίσης, επειδή αυτό που τελείωσα σε βγάζει εκπαιδευτικό και γενικά έχω στον περίγυρό μου άτομα που διδάσκουν, πολλοί είναι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού με αυτά που γίνονται μέσα στις τάξεις από μαθητές. Κι εγώ όσο πήγαινα σχολείο αρεσκόμουν στο να μεταθέτω την ευθύνη για την δική μου τεμπελιά στο ότι "οι καθηγητές δεν είναι καλοί" και "τα βιβλία είναι κακογραμμένα", όμως η ουσία παραμένει πως όποιος θέλει να μάθει, μαθαίνει. Από το "καλό" σχολείο κάποιοι βγήκαν πρεζάκια μέχρι και σήμερα και από το "κακό" κάποιοι βγήκαν γιατροί.

Δημοσ.

Εγω στη θεση σου θα ξαναπροσπαθουσα αλλα θα πηγαινα και στο τει να δω τι παιζει.Στη χειροτερη να το αφησεις στν πρωτο χρονο που θα ξαναδωσεις πανελληνιες.

Δημοσ.

Εγω στη θεση σου θα ξαναπροσπαθουσα αλλα θα πηγαινα και στο τει να δω τι παιζει.Στη χειροτερη να το αφησεις στν πρωτο χρονο που θα ξαναδωσεις πανελληνιες.

Εννοείτε ότι θα πάω και στο ΤΕΙ απλά ήθελα την άποψη σας για το αν αξίζει να προσπαθήσω σοβαρά 

γιατί θέλω πολύ να περάσω νοσηλευτική η ιατρικά εργαστήρια αθηνας 

Δημοσ.

Τει+πανελληνιες δεν υπαρχει ως επιλογη. Η το ενα η το αλλο!αν εισαι ετοιμος να διαβασεις και να βγαλεις εστω 15000 μορια για τει νοσηλρυτικης τοτε δωσε! Α και ο μεσος ορος 15 δεν μου λεει τιποτα αν ειχες 18 ιστορια και 12 μαθηματικα κατευθυνσης.

Κρινεις κ αποφασιζεις!

Δημοσ.

απο το κειμενο σου μετα βιας εβγαλα άκρη... ισως και αυτός ειναι ενας λόγος που δε καταφερες για 2η φορά να πιάσεις παραπανω... για εμενα πηγαινε σε ενα τει ή σε ενα πανεπιστήμιο της περιφέρειας που εχουν πεσει οι βασεις αλλα οχι απαραίτητα και η ποιοτητα...

Ιατρικη παντως ουτε με 5 χρονια διαβασμα δε πιανεις με τα λεγομενα σου... ωμη αλήθεια αλλα αληθεια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...