Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι δεν αναφερει καμια θρησκεια η γυναικα κατωτερη?Αντε πες το στις γυναικες στην μεση ανατολη αυτο.Και οι εδω χριστιανοταλιμπαν αν μπορουσανε με μπουργκες θα τις ειχανε.Μπουργκα και ξυλικι

• Like 2
Δημοσ.

«…η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα».

Η λέξη φοβήται μπορεί να έχει πολλές ένοιες.

Δεν μπορώ να καταλάβω αμα σπάει πλάκα ή αν είναι παρθένος και μένει με τη μαμά του.

Τον αν είμαι η όχι και το που μένω είναι προσωπικό μου. Αν εσύ είσαι μαμιάς και το θεωρείς σωστό δικαίωμα σου.

Τι δεν αναφερει καμια θρησκεια η γυναικα κατωτερη?Αντε πες το στις γυναικες στην μεση ανατολη αυτο.Και οι εδω χριστιανοταλιμπαν αν μπορουσανε με μπουργκες θα τις ειχανε.Μπουργκα και ξυλικι

Σχετικά με την θέση της γυναίκας αν θέλεις να μάθεις κάτσε και κοίτα. Αυτά που δείχνουν στις τηλεοράσεις και σε διάφορα είναι εντελώς αντίθετα και είναι όλα βαλτά. Μια χαρά είναι η γυναίκα με την μπούρκα και έχει πολύ χαρούμενη ζωή.

• Moderators
Δημοσ.

Η λέξη φοβήται μπορεί να έχει πολλές ένοιες.

Τον αν είμαι η όχι και το που μένω είναι προσωπικό μου. Αν εσύ είσαι μαμιάς και το θεωρείς σωστό δικαίωμα σου.

Σχετικά με την θέση της γυναίκας αν θέλεις να μάθεις κάτσε και κοίτα. Αυτά που δείχνουν στις τηλεοράσεις και σε διάφορα είναι εντελώς αντίθετα και είναι όλα βαλτά. Μια χαρά είναι η γυναίκα με την μπούρκα και έχει πολύ χαρούμενη ζωή.

προφανως και εχει σημασια το αν εισαι και τι κανεις οταν υποστηριζεις μια θεση.

οσο για το αν εχει χαρουμενη ζωη και πολυ μαλιστα ασε να το ξερει αυτη και οχι εσυ.   :)

οσο για το φοβο

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CF%82

Δημοσ.

Ενα λιονταρι που εχει γενηθει πισω απο τα καγκελα  και δεν ξερει την αισθηση της ελευθεριας δεν σημαινει οτι ειναι ευτυχισμενο.

• Like 3
Δημοσ.

Απο εδώ και να πώ την ζωή μου δεν έχει καμία σημασία. Είμαι ανεξάρτητος απο οικογένεια απο τα 19 μου, έχω αγοράσει μόνος μου ένα αμάξι και 2 μηχανάκια με δικά μου λεφτά, σπούδασα πανεπιστήμιο αλλα και Νοσηλευτική Τραυματολογίας σε ΙΕΚ. Δουλεύω απο τα 15 μου και έχω αλλάξει 4 δουλειές, έχω βγάλει αγγλικά και μιλάω 4 γλώσσες. Είχα 5 σχέσεις όπου οι 3 ήταν απο ένα έτος. τώρα είμαι αρραβωνιασμένος και του χρόνου με το καλό θα παντρευτώ, Ελπίζω να αρκούν όλα αυτά. (δεν θα καθίσω να τα δικαιολογώ ένα ένα)

Αυτό που ανέφερα εξαρχής είναι σχετικά για το πώς έχει αλλοιωθεί η χριστιανική θρησκεία και πως ο κόσμος δεν ασχολείται πλέον με αυτόν καθόλου. Ο καθένας μπορεί να έχει την δική του άποψη για τον εαυτό του.

Το να στηρίζετε πως η γυναίκα είναι μόνο για ..... στα μάτια του άνδρα και ο άνδρας για να πληρώνει τα γυναικεία έξοδα στα μάτια της γυναίκας είναι καθαρά άποψή σας και δεν με ενδιαφέρει καθόλου να την αλλάξω, όποιος ενδιαφέρεται να μάθει τα σωστά απο της θρησκείες μπορεί να τα ψάξει και μόνος του να τα μάθει.

• Moderators
Δημοσ.

Και το πιο σημαντικό είναι πως υπάρχουν ιερείς που τους δίνουν και την ευλογία τους που κανονικά για αυτούς η ποινή για την ομοφυλοφιλία είναι ο θάνατος. Οπως κιόλας αφήνουν τις γυναίκες μέσα στην εκκλησία και δεν λένε τίποτα.  Αυτά είναι τα μόνο τα  λίγα που μπορώ να πω.

οταν πηδας αγορακια παει στην κατηγορια παιδοφιλια οποτε δικαιολγειται? 

Για θυμησε μου λιγο τι γινοταν στα Σοδομα & Γομορα? Ο αλλος εδινε τις κορες του νομιζω να πηδιουνται με ολο το χωριο ή κανω λαθος? Κατι αγγελους βιαζαν νομιζω!?

Είχα 5 σχέσεις όπου οι 3 ήταν απο ένα έτος. τώρα είμαι αρραβωνιασμένος και του χρόνου με το καλό θα παντρευτώ, Ελπίζω να αρκούν όλα αυτά. (δεν θα καθίσω να τα δικαιολογώ ένα ένα)

Αυτό που ανέφερα εξαρχής είναι σχετικά για το πώς έχει αλλοιωθεί η χριστιανική θρησκεία και πως ο κόσμος δεν ασχολείται πλέον με αυτόν καθόλου. Ο καθένας μπορεί να έχει την δική του άποψη για τον εαυτό του.

Το να στηρίζετε πως η γυναίκα είναι μόνο για ..... στα μάτια του άνδρα και ο άνδρας για να πληρώνει τα γυναικεία έξοδα στα μάτια της γυναίκας είναι καθαρά άποψή σας και δεν με ενδιαφέρει καθόλου να την αλλάξω, όποιος ενδιαφέρεται να μάθει τα σωστά απο της θρησκείες μπορεί να τα ψάξει και μόνος του να τα μάθει.

με βαση τα οσα ειπες προηγουμενος δεν θα επρεπε να ειχες κανει 5 σχεσεις και δεν θα πρεπε να εχεις πηδηξει (μην μου πεις στον ενα χρονο δεν ειχες κανει ποτε σεξ). Αλλα νταξει καλος ο χριστουλης αλλα το σεξ σεξ.. Double standards.

Οποιος θελει να μαθει τα σωστα πρεπει να αφησει τις θρησκειες και να ανοιξει το μυαλο του. Δεν γινεται να πορευομαστε ακομα με κειμενα που γραφτηκαν πριν 2000 χρονια. οσο να ναι εχουν αλλαξει οι εποχες δεν νομιζεις?

ΥΓ: αυτο που ειχε νοημα για τη συζητηση ηταν τα περι σχεσων ολα τα αλλεε δεν μας αφορουν

• Like 2
Δημοσ.

οταν πηδας αγορακια παει στην κατηγορια παιδοφιλια οποτε δικαιολγειται? 

Για θυμησε μου λιγο τι γινοταν στα Σοδομα & Γομορα? Ο αλλος εδινε τις κορες του νομιζω να πηδιουνται με ολο το χωριο ή κανω λαθος? Κατι αγγελους βιαζαν νομιζω!?

με βαση τα οσα ειπες προηγουμενος δεν θα επρεπε να ειχες κανει 5 σχεσεις και δεν θα πρεπε να εχεις πηδηξει (μην μου πεις στον ενα χρονο δεν ειχες κανει ποτε σεξ). Αλλα νταξει καλος ο χριστουλης αλλα το σεξ σεξ.. Double standards.

Οποιος θελει να μαθει τα σωστα πρεπει να αφησει τις θρησκειες και να ανοιξει το μυαλο του. Δεν γινεται να πορευομαστε ακομα με κειμενα που γραφτηκαν πριν 2000 χρονια. οσο να ναι εχουν αλλαξει οι εποχες δεν νομιζεις?

ΥΓ: αυτο που ειχε νοημα για τη συζητηση ηταν τα περι σχεσων ολα τα αλλεε δεν μας αφορουν

Το τη κάνουν οι ιερείς δεν με αφορά καθόλου, ο καθένας για τον εαυτό του σε αυτήν την ζωή. Το ότι δεν λέει κανένας τίποτα για την αλλοίωση μιας θρησκείας είναι το κακό.

Το τη έχω κάνει και τη έχω μετανιώσει είναι καθαρά δικό μου το ξανά λέω. Και διπλό ταμπλό με τον θεό δεν παίζω εγώ.

Μην ξεχάσεις πως οι επιστήμονες κάνουν εφευρέσεις με αυτές τις αρχαίες γραφές.

ΥΓ: και εμένα δεν με αφορά να λέω το τη έχω κάνει στην ζωή μου γιατί είναι καθαρά δική μου ζωή, εδώ μοιράζουμε απόψεις καθαρά και δεν χρειάζεται να αναφέρω τίποτα άλλο. ότι ήταν αν πώ το είπα, σε άπιστους ότι και να λες άσκοπο είναι.

• Moderators
Δημοσ.

δεν σε αφορα τι κανουν οι ιερεις? Η "βιτρινα' της θρησκειας σου? Ειναι σαν να μου λες εχω ενα μαγαζι και δεν με νοιαζει τι κανουν οι πωλητες μου. 

Τα double standards παει στο οτι απο τη μια λες για το οτι δεν πρεπει να κανει καποιος σεξ πριν το γαμο και απο την αλλη το εχεις κανει και εσυ! δεν μιλησα για θεο

με ποιες ακριβως αρχαιες γραφες κανουν εφευρεσεις οι επιστημονες? 

ενω οι πιστοι εχουν τα μυαλα ανοιχτα και ακουνε.. :)

• Like 2
Δημοσ.

δεν σε αφορα τι κανουν οι ιερεις? Η "βιτρινα' της θρησκειας σου? Ειναι σαν να μου λες εχω ενα μαγαζι και δεν με νοιαζει τι κανουν οι πωλητες μου. 

Τα double standards παει στο οτι απο τη μια λες για το οτι δεν πρεπει να κανει καποιος σεξ πριν το γαμο και απο την αλλη το εχεις κανει και εσυ! δεν μιλησα για θεο

με ποιες ακριβως αρχαιες γραφες κανουν εφευρεσεις οι επιστημονες? 

ενω οι πιστοι εχουν τα μυαλα ανοιχτα και ακουνε.. :)

Η θρησκεια δεν ειναι οι παπαδες αλλα κατι πολυ παραπανο και οι παπαδες ειναι ανθρωποι και κανουν λαθη, οπως ενας γιατρος παιρνει φακελακι, ενας δασκαλος βαραει τους μαθητες του, ενας δικηγορος υπερασπιζεται την τσεπη του και οχι την δικαιοσυνη κλπ κλπ

Και επειδη προσφατα ακουσα μια εκπληκτική ομιλία απο εναν πραγματικα φωτισμενο ιερεα θα σου πω το ρεζουμε, ο Χριστος τους αγαπαει ολους ειτε μαυρος ειτε ασπρος ειτε στρειτ ειτε γκει ειτε ελληνας ειτε προσφυγας.

• Moderators
Δημοσ.

το  θεμα ειναι οτι οι παπαδες ξαναλεω ειναι η βιτρινα του. Καλος ή κακος ετσι ειναι! Οπως η γκομενα στην πορτα του μαγαζιου ειναι για να τραβαει κοσμο ετσι ειναι και ο παπας!

Οτι και να λετε για να δικαιολειθειτε σε εσας -γιατι σε εμας μονο αστειο ειναι- δεν εχει νοημα. Εγω σαν ασχετος οταν θα παω σε μια εκκλησια -λεμε τωρα- θα δω τι θα κανει ο παπας και θα το λαβω υποψη μου γιατι εχω αγνοια. Ε οταν κατι πρεπει να το ψαξεις για να δεις τι και πως εχει χασει το "επικοινωνιακο" παιχνιδι.

Ο χριστος πολλα ειπε και αλλα τοσα δεν ειπε το θεμα ειναι οτι ο καθε ενας το μεταφραζει οπως θελει προς ωφελος του.

Δεν ειπα οτι δεν κανουν λαθη αλλα οταν εσυ στο μαγαζι σου εχεις παρει εμενα και σου διωχνω τους πελατες με τη συμπεριφορα μου δεν θα κατηγορσεις τους πελατες αλλα θα διωξεις εμενα! Ετσι πρεπει να κανεις και εδω.

Επισης αν ισχυαν και υποστηριζαν οσα λεει ο χριστος το χρυσο τι το θελουν!? Τις μερσεντες? Τα τοσα λεφτα!?

Κατσε δες το Religulous

Δημοσ.

Οπότε όπως καταλαβαίνω με τα λεγόμενα που λές δηλώνεις πως δεν σε ενδιαφέρει τη λέει η θρησκεία σου πλέον.

Πρώτων δεν είναι θρησκεία μου, και δεύτερον ναι δεν με ενδιαφέρει. Και θα στο πω απλά. Δεν με ενδιαφέρει διότι δεν έχει αποδείξεις (π.χ. αποδεδειγμένα θαύματα). Για το ποιός έφτιαξε τον κόσμο, είναι ο λόγος που είμαι άθρησκος και όχι άθεος (αν και μπορεί να κάνω λάθος και εδω :) ). 

Ένας λόγος παραπάνω για να την απορρίψω είναι ο μισογυνισμός της. Δες εδώ το άρθρο τί λέει η ΚΔ και οι πατέρες σας και μετά μίλα

http://www.pare-dose.net/4967.Έχει και παραπομπές, δεν ξεφεύγετε έτσι εύκολα!

Εγώ φίλε μου είμαι φεμινιστής, και γενικώς απαξιώ τους μισογύνιδες της εποχής μου. Δεν λέω παλιά άλλες εποχές, αλλά τώρα τέτοιες απόψεις είναι απαράδεκτες. Οπότε, αφού η εκκλησία έχει δόγματα, πάει να πει ότι αυτά που γράφει το άρθρο ισχύουν ακόμη. Οπότε, πώς μπορώ να είμαι μέλος της εκκλησίας του Χριστιανισμού;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...