BoullyBoy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 1) Δεν με ενδιαφέρει διότι δεν έχει αποδείξεις (π.χ. αποδεδειγμένα θαύματα). Για το ποιός έφτιαξε τον κόσμο, είναι ο λόγος που είμαι άθρησκος και όχι άθεος (αν και μπορεί να κάνω λάθος και εδω ). 2) Ένας λόγος παραπάνω για να την απορρίψω είναι ο μισογυνισμός της. Δες εδώ το άρθρο τί λέει η ΚΔ και οι πατέρες σας και μετά μίλα http://www.pare-dose.net/4967.Έχει και παραπομπές, δεν ξεφεύγετε έτσι εύκολα! 1) εφόσον λες ότι πιστεύεις στον θεό οπότε δεν πιστεύεις ότι αυτός το έφτιαξε; Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι ο Θεός είναι ένας και οι απόστολοι του για την κάθε θρησκεία. 2) Μιας και δεν είμαι χριστιανός (αλλά πιστεύω στο Χριστό/Χριστιανισμό γιατί είναι και αυτός απόστολος) δεν μπορώ να αναφέρω καμία γνώμη πάνω σε αυτό. Οπως είπα και στην αρχή δεν απασχολεί κανέναν πλέον και αυτό που πιστεύω είναι πως ο κόσμος έχει βρεί τέτοια άνεση στην ζωή τους και τέτοια καλοπέραση που δεν θέλουν να πιστέψουν γιατί τους στερεί πράγματα, ή αλλιώς αλλάζουν τα πιστεύω τους και δεν το παίρνουν στα σοβαρά; πάρε παράδειγμα Αλλα νταξει καλος ο χριστουλης αλλα το σεξ σεξ.. Double standards Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι η φράση ''έχουν αλλάξει οι καιροί πλέον'', πώς γίνεται δηλαδή κάτι που ο Χριστός το έχει απαγορεύσει για πάντα να λέει ο κόσμος οτι άλλαξαν οι καιροί και τώρα επιτρέπετε;
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Γιατί πριν 2000 χρόνια δεν είχαμε τη γνώση που έχουμε τώρα; Πώς σου φαίνεται αυτό; Γιατί ο άνθρωπος εξελίσσεται; να σε ρωτήσω γιατί έχεις ίντερνετ ,αμάξι,μηχανες, Τεχνολογία κτλ αφου ζεις στο 0πχ. Τα είχαν Τότε; Ο Χριστός είπε ο έχοντας δύο χιτώνες να δώσει τον ένα. Δώσε μου το ένα μηχανάκι Γιατί δεν έχω και μου χρειάζεται
BoullyBoy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 μασονος?δεν στο λεω ειρωνικα Μουσουλμάνος Γιατί πριν 2000 χρόνια δεν είχαμε τη γνώση που έχουμε τώρα; Πώς σου φαίνεται αυτό; Γιατί ο άνθρωπος εξελίσσεται; να σε ρωτήσω γιατί έχεις ίντερνετ ,αμάξι,μηχανες, Τεχνολογία κτλ αφου ζεις στο 0πχ. Τα είχαν Τότε; Ο Χριστός είπε ο έχοντας δύο χιτώνες να δώσει τον ένα. Δώσε μου το ένα μηχανάκι Γιατί δεν έχω και μου χρειάζεται Εφόσον είναι άθρησκος δεν χρειάζεται καν να συζητήσω γιατί δεν πιστευτείς γενικά σε οτιδήποτε. Σχετικά για τους χιτώνες βλέπεις τη ωραία το έχει πει, άν όλος ο κόσμος τηρούσε αυτά τα παλαιά που λες εσύ τώρα ο κόσμος δεν θα είχε ποτέ φτώχεια. Εγώ μια χαρά δίνω και βοηθάω κόσμο αυτό δεν το αμφιβάλλω για τον εαυτό ου καθόλου, Εδώ έρχεται λοιπόν το Κάρμα που λες εσύ. οτι όσο βοηθάς και όσο κάνεις καλό θα έρθει η στιγμή και θα σου βγει σε καλό.
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Συζήτηση κάνουμε δεν προσπαθεί κανείς να πείσει κανέναν οπότε το να λες ότι ζητάς Γιατί είμαι άθεος είναι απλά αστείο Δεν το κάνουν όλοι κάντο Εσύ δώσε μου το ένα από τα δύο μηχανακια Όλα τα άλλα που έγραψα τουμπεκί ε; Δεν είχες τί να πεις και δεν τα σχολίασες καν. I see
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Θα ήθελα να υπάρχει θεία δίκη, αλλά δεν την βλέπω.
BoullyBoy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Συζήτηση κάνουμε δεν προσπαθεί κανείς να πείσει κανέναν οπότε το να λες ότι ζητάς Γιατί είμαι άθεος είναι απλά αστείο Δεν το κάνουν όλοι κάντο Εσύ δώσε μου το ένα από τα δύο μηχανακια Όλα τα άλλα που έγραψα τουμπεκί ε; Δεν είχες τί να πεις και δεν τα σχολίασες καν. I see Και βέβαια συζήτηση κάνουμε , μοιράζουμε απόψεις. σχετικά με της ερωτήσεις σου αν μπορείς να τις γράψεις μια μια γιατί δεν μπορώ να καταλάβω για ποιες εννοείς συγκεκριμένα, σχετικά το γιατί έγινε η εξέλιξη είναι μια πολύ ευρύ ερώτηση αν το πας έτσι αυτό που ανακάλυψαν μετά από τόσα χρόνια το ότι όλα εξελίχτηκαν και βγήκαν απο το νερό αυτό το έγραφε το Κοράνι πριν απο 1500~ χρόνια. Θα ήθελα να υπάρχει θεία δίκη, αλλά δεν την βλέπω. Η θεία δίκη μπορεί να σου εμφανιστεί και χωρίς να το καταλάβεις. μπορεί να έγινε κάτι καλό στη ζωή σου και να νομίζεις ότι έτσι απλά είναι το μέλλον σου κλπ κλπ (αυτή είναι η άποψή μου)
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι η φράση ''έχουν αλλάξει οι καιροί πλέον'', πώς γίνεται δηλαδή κάτι που ο Χριστός το έχει απαγορεύσει για πάντα να λέει ο κόσμος οτι άλλαξαν οι καιροί και τώρα επιτρέπετε; σε αυτο που ειπες! λεω αφου οι καιροι για σενα δεν αλλαξαν γιατι χρησιμοποιεις μηχανη,αμαξι,αυτοκινητο,κινητο,ιντερνετ και ολα οσα σου εχει προσφερει η τεχνολογια και γενικα η εξελιξη τηςν ανθρωποτητας. καλη παρακολουθηση https://www.youtube.com/watch?v=FFspMFYntME παντως στο βιντεο σου δεν ειδα καπου που να αποδευκνυειεται η υπαρξη του θεου! επισης εγω θελω να μου δειξεις κατι το οποιο να εχει να κανει με θρησκειες και να ειναι αποδεδειγμενο ειτε με μαθηματικα ειτε με κατι χειροπιαστο! το να μου δειξεις πχ μια φωτογραφια με ενα φως απο πισω και να λες αυτο ειναι αγγελος και ειναι αποδειξη δεν ειναι αποδεκτο!
BoullyBoy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 1) σε αυτο που ειπες! λεω αφου οι καιροι για σενα δεν αλλαξαν γιατι χρησιμοποιεις μηχανη,αμαξι,αυτοκινητο,κινητο,ιντερνετ και ολα οσα σου εχει προσφερει η τεχνολογια και γενικα η εξελιξη τηςν ανθρωποτητας. 2) παντως στο βιντεο σου δεν ειδα καπου που να αποδευκνυειεται η υπαρξη του θεου! 3) επισης εγω θελω να μου δειξεις κατι το οποιο να εχει να κανει με θρησκειες και να ειναι αποδεδειγμενο ειτε με μαθηματικα ειτε με κατι χειροπιαστο! το να μου δειξεις πχ μια φωτογραφια με ενα φως απο πισω και να λες αυτο ειναι αγγελος και ειναι αποδειξη δεν ειναι αποδεκτο! 1) Εξελίχτηκε η τεχνολογία όχι η θρησκεία. Η τεχνολογία αν χρησιμοποιούταν με το σωστό τρόπο η γή θα ήταν τέλεια αλλα υπάρχουν οι εκμεταλλεύσεις που τα χαλάνε όλα, δηλαδή με τα λεγόμενά σου τα πουστράκια και οι λεσβίες είναι εξέλιξη και είναι σωστό; Υπήρχε πριν απο χρόνια αυτό το πράγμα; Το ότι προχώρησε η τεχνολογία και η ανθρωπότητα σημαίνει πως γίναμε καλύτεροι απο τους προφήτες και απο τον θεό με αποτέλεσμα να δίνουμε της δικές μας αποφάσεις; 2) Η απάντησή σου και για το 3 θα έλεγα κάπως την απαντάει και εδώ, δηλαδή το ότι όλα εξελίχτηκαν απο βακτηρίδια που ήρθαν απο το νερό και έχει γραφτεί πριν απο 1500~ χρόνια δεν σου αρκεί; Σχετικά με το βίντεο που έστειλες, θα ήθελα ότι είναι να το λες να το λές απο κάποια θρησκεία, κάτι που να έχει γραφτεί. Όχι κάτι που βγήκε κάποιος και το είπε απλά. Τέτοια μπορώ να σου στείλω και εγώ όσα θέλεις. ΥΓ:Τώρα αν μου επιτρέπετε πάω να φάω γιατί νηστεύω και δεν έχω φάει για 15 Ωρες, πάνω σε αυτό θα σου εξηγήσω γιατί κάνει καλό στο σώμα και στην ψυχή αλλα τώρα δεν προλαβαίνω, Οπως και στην χριστιανική θρησκεία. Κάτι που έχουν γραφτεί χιλιάδες χρόνια πριν και οι γιατί ανακαλύπτουν τώρα τα καλά τους;
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 1) Εξελίχτηκε η τεχνολογία όχι η θρησκεία. Η τεχνολογία αν χρησιμοποιούταν με το σωστό τρόπο η γή θα ήταν τέλεια αλλα υπάρχουν οι εκμεταλλεύσεις που τα χαλάνε όλα, δηλαδή με τα λεγόμενά σου τα πουστράκια και οι λεσβίες είναι εξέλιξη και είναι σωστό; Υπήρχε πριν απο χρόνια αυτό το πράγμα; Το ότι προχώρησε η τεχνολογία και η ανθρωπότητα σημαίνει πως γίναμε καλύτεροι απο τους προφήτες και απο τον θεό με αποτέλεσμα να δίνουμε της δικές μας αποφάσεις; 2) Η απάντησή σου και για το 3 θα έλεγα κάπως την απαντάει και εδώ, δηλαδή το ότι όλα εξελίχτηκαν απο βακτηρίδια που ήρθαν απο το νερό και έχει γραφτεί πριν απο 1500~ χρόνια δεν σου αρκεί; Σχετικά με το βίντεο που έστειλες, θα ήθελα ότι είναι να το λες να το λές απο κάποια θρησκεία, κάτι που να έχει γραφτεί. Όχι κάτι που βγήκε κάποιος και το είπε απλά. Τέτοια μπορώ να σου στείλω και εγώ όσα θέλεις. ΥΓ:Τώρα αν μου επιτρέπετε πάω να φάω γιατί νηστεύω και δεν έχω φάει για 15 Ωρες, πάνω σε αυτό θα σου εξηγήσω γιατί κάνει καλό στο σώμα και στην ψυχή αλλα τώρα δεν προλαβαίνω, Οπως και στην χριστιανική θρησκεία. Κάτι που έχουν γραφτεί χιλιάδες χρόνια πριν και οι γιατί ανακαλύπτουν τώρα τα καλά τους; ακριβως επειδη δεν εχει εξελιχτει η θρησκεια και εχει μεινει πισω 2000 χρονια πρεπει να την αφησουμε Αν δεν υπηρχε παντα η ομοφυλοφιλια τοτε γιατι εγραφαν για θανατο σε οσους πανε με αντρα οπως πανε με γυναικες κτλ!? μμ μαλλον γιατι ειναι φυσικο και υπηρχε και 2000 χρονια πριν! Οπως καποιος ειναι χοντρος,κοντος,ψηλος,γυμνασμενος, νανος και δεν ξερω και γω τι αλλο ετσι ειναι και ομοφυλοφιλος! θα ηθελα αν μπορεις να μου δειξεις που το γραφει στο κορανι για να το διαβασω και γω! δηλαδη οσοι δεν ανηκουμε σε καποια θρησκεια δεν εχουμε γνωμη δηλαδη ε? μηπως δεν ειμαστε ανθρωποι|? Μηπως σας ενοχλουμε και να μας καψετε να ηρεμησετε? Δες τη ταινια και μετα θα σχολιασουμε για αυτο χωρις να τη δεις με το να σχολιαζεις δειχνει ξανα το οτι λες απλα για να πεις και οχι για να κανεις συζητηση. Οση νηστεια και να κανεις και οσες προσευχες αμα εισαι σκατανθρωπος -οχι εσυ συγκεκριμενα γενικα μιλαω- η "ψυχη" δεν καθαριζει. για πες τι γραφτηκαν χιλιαδες χρονια πριν και τωρα ανακαλπτονται! αλλα θελω να μου γραψεις με αναφορες που γραφτηκαν (με συνδεσμονο να το διαβασω οχι ετσι γενικα και αοριστα)
BoullyBoy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 ακριβως επειδη δεν εχει εξελιχτει η θρησκεια και εχει μεινει πισω 2000 χρονια πρεπει να την αφησουμε Αν δεν υπηρχε παντα η ομοφυλοφιλια τοτε γιατι εγραφαν για θανατο σε οσους πανε με αντρα οπως πανε με γυναικες κτλ!? μμ μαλλον γιατι ειναι φυσικο και υπηρχε και 2000 χρονια πριν! Οπως καποιος ειναι χοντρος,κοντος,ψηλος,γυμνασμενος, νανος και δεν ξερω και γω τι αλλο ετσι ειναι και ομοφυλοφιλος! θα ηθελα αν μπορεις να μου δειξεις που το γραφει στο κορανι για να το διαβασω και γω! δηλαδη οσοι δεν ανηκουμε σε καποια θρησκεια δεν εχουμε γνωμη δηλαδη ε? μηπως δεν ειμαστε ανθρωποι|? Μηπως σας ενοχλουμε και να μας καψετε να ηρεμησετε? Δες τη ταινια και μετα θα σχολιασουμε για αυτο χωρις να τη δεις με το να σχολιαζεις δειχνει ξανα το οτι λες απλα για να πεις και οχι για να κανεις συζητηση. Οση νηστεια και να κανεις και οσες προσευχες αμα εισαι σκατανθρωπος -οχι εσυ συγκεκριμενα γενικα μιλαω- η "ψυχη" δεν καθαριζει. για πες τι γραφτηκαν χιλιαδες χρονια πριν και τωρα ανακαλπτονται! αλλα θελω να μου γραψεις με αναφορες που γραφτηκαν (με συνδεσμονο να το διαβασω οχι ετσι γενικα και αοριστα) Δηλαδή με τα λεγόμενα σου το να το τρως απο πίσω δεν είναι λάθος; Πόσες αρρώστιες μεταδίδονται μέσω εκεί; Αυτή η τρύπα έχει δημιουργηθεί για αυτό το λόγο; Και ναι για εμένα είναι σωστός ο θάνατος γιατί οι αδερφάρες με το μεν και δε τρόπο μου επηρεάζει την ζωή έστω και για λίγο. Η θρησκεία είναι πολύ λεπτή φίλε μου, ακόμα και για το παραμικρό που μπορεί να σε επηρεάσει μπορεί να σου το απαγορεύσει. Ας πούμε το να πίνεις αλκοόλη στην θρησκεία μου είναι κακό γιατί σε παρασέρνει να κάνεις πράγματα που στην φυσική σου κατάσταση δεν τολμάς να κάνεις, Μπορεί να σε παρασύρει να σκοτώσεις ακόμα και άτομο. Η πιθανότητα μπορεί να είναι μια στις 1000 αλλα να υπάρχει η πιθανότητα, όπως και για άλλα πολλά πράγματα. με έκανες και γέλασα με αυτό που είπες για τους άθρησκους, Οχι φίλε μου ο καθένας έχει και πρέπει να έχει την ελεύθερη βούληση για να πιστεύει ότι θέλει (έτσι και αλλιώς αυτός ο κόσμος είναι για να δοκιμαστούμε τίποτα παραπάνω). Αντιθέτως η θρησκείες ειναι αυτή που μιλάει να μην υπάρχει πουθενά ρατσισμός και να υπάρχει παντού ειρήνη. Ολα αυτά περί τζιχατιστών είναι βαλτά για να λερώνουν την μουσουλμανική θρησκεία. Για κάποιο άρθρο που ζητάς θα το ψάξω όταν έχω χρόνο και θα σου στείλω, για τώρα έχω βρει αυτό αν θέλεις να το διαβάσεις αν και εγώ δεν το έχω ψάξει αλλα δεν πιστεύω να είναι αλλοιωμένο, αν και δεν κατάλαβα τη ζητάς ακριβώς. Ενα ήταν για την εξέλιξη της γης που γράφει ότι έγινε απο τα βακτηρίδια που βγήκαν απο το νερό. (وَجَعَلْنَا مِنَ الْمَاء كُلَّ شَيْءٍ حَيٍّ) Και εδώ το Google translate Έχεις δίκιο για την ψυχή του ανθρώπου, υπάρχουν άτομα που κάνουν όλες τις προσευχές αλλά η κακία μέσα του είναι κακία, Έτσι και αλλιώς η θρησκεία δεν είναι μόνο προσευχές και να κάνεις απλά αυτά που σου λέει. Και εδώ θα δεις αν σε ενδιαφέρει γιατί πρέπει να φοράνε μαντίλα οι γυναίκες και πως και η Αγία Γραφή γράφει πως πρέπει να φοράνε. και εδώ η μετάφραση για αυτό. Το πρώτο πράγμα που έλκει τον άνδρα είναι η γυναίκα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 ισες μπορει και λιγοτερες απο οτι μεταδιδεται με το κανονικο σεξ, τα φιλια, τις πιπιες, το φαγητο, το να βαζεις απλα το χερι στο στομα και αλλα ποσα καθημερινα πραγματα αν δυο αντρες/γυναικες παντρευτουν χωρις να κανουν σεξουαλικη επαφη σε ενοχλει? και σου ξανα λεω αν το κορανι, η παλαιδα και η κενη διαθηκη κτλ γραφουν για τις σχεσεις μεταξυ του ιδιου φυλλου αυτο δεν ειναι ενα σημαδι οτι και τοτε υπηρχαν αυτου του ειδους οι σχεσεις? αρα ναι δεν ειναι κατι καινουριο αλλα υπηρχε παντα !! Αν λεει για ειρηνη γιατι σφαζονται μεταξ τους? γιατι δεν σεβεται ο ενας τα πιστευω του αλλου? γιατι σκοτωνουν τοσο κοσμο? α ξεχασα σκοτωνουν για να διατηρησουν την ειρηνη. Επειδη ο αντρας μπαινει στον πειρασμο θα πρεπει να μην εχει το πειρασμο ε!? Αμα πιστευει πραγματικα στη θρησκεια του δεν θα εμπαινε στον πειρασμο και στην τελικη γιατι να βαλει αυτη μαντιλα και να μην κοψει αυτος το καυλι του να ναι κομπλε!! Ρωταει η κοπελα γιατι πρεπει να φορανε μαντιλες και απανταει ο αλλος γιατι το λεει η βιβλος. Εισαι τυχερος που δεν εχουν στομα οι πετρες γιατι μεχρι και αυτες θα γελουσαν!!
BoullyBoy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 ισες μπορει και λιγοτερες απο οτι μεταδιδεται με το κανονικο σεξ, τα φιλια, τις πιπιες, το φαγητο, το να βαζεις απλα το χερι στο στομα και αλλα ποσα καθημερινα πραγματα αν δυο αντρες/γυναικες παντρευτουν χωρις να κανουν σεξουαλικη επαφη σε ενοχλει? και σου ξανα λεω αν το κορανι, η παλαιδα και η κενη διαθηκη κτλ γραφουν για τις σχεσεις μεταξυ του ιδιου φυλλου αυτο δεν ειναι ενα σημαδι οτι και τοτε υπηρχαν αυτου του ειδους οι σχεσεις? αρα ναι δεν ειναι κατι καινουριο αλλα υπηρχε παντα !! Αν λεει για ειρηνη γιατι σφαζονται μεταξ τους? γιατι δεν σεβεται ο ενας τα πιστευω του αλλου? γιατι σκοτωνουν τοσο κοσμο? α ξεχασα σκοτωνουν για να διατηρησουν την ειρηνη. Επειδη ο αντρας μπαινει στον πειρασμο θα πρεπει να μην εχει το πειρασμο ε!? Αμα πιστευει πραγματικα στη θρησκεια του δεν θα εμπαινε στον πειρασμο και στην τελικη γιατι να βαλει αυτη μαντιλα και να μην κοψει αυτος το καυλι του να ναι κομπλε!! Ρωταει η κοπελα γιατι πρεπει να φορανε μαντιλες και απανταει ο αλλος γιατι το λεει η βιβλος. Εισαι τυχερος που δεν εχουν στομα οι πετρες γιατι μεχρι και αυτες θα γελουσαν!! Κανονικά οι θρησκείες λένε ότι μόνο ό0ταν παντρευτείς μπορείς να το κάνεις με την γυναίκα σου, οπότε οι αρρώστιες δεν υπάρχουν πουθενά. Και σε ρώτησα δεν μου απάντησες, ο πρωκτός έχει δημιουργηθεί για να την τρώει; η μίτρα ναι έχει δημιουργηθεί για αυτό το λόγο γιατι έτσι δημιουργείται το παιδί. (ρε μήπως το πνίγεις το κουνέλι και έχεις κολλήσει τόσο πολύ εκεί ) Σφάζονται μεταξύ τους γιατί υπάρχουν πίσω απο τους τοίχους αυτοί που έχουν τα συμφέροντά τους. Για τα πετρέλαια κλπ κλπ. Μιας και ανέφερες την περιτομή, Εχει γραφτεί στο κοράνι πριν απο 1500~ και τώρα αποδεικνύονται πως είναι για την υγεία. Ας πούμε εγώ τώρα που έχω κάνει περιτομή δεν έχω περίσσιο δέρμα για να καλύπτει το κεφάλι και όταν κατουράω να μαζεύονται εκεί ανάμεσα ούρα και τέτοια, δεν χρειάζεται να τραβάω το δέρμα μου προς τα πίσω για να μπορώ να κατουρήσω κανονικά, αυτό δεν είναι βρομιά εσύ τι λες; Εδώ ακόμα και οι γιατροί πλέον προτείνουν την περιτομή, κάτι που έχει γραφτεί χιλιάδες χρόνια πριν. Αν χρειαστείς κάποια παραπάνω πληροφορία σχετικά για τις θρησκείες ρώτα τες και μην τα σχολιάζεις γιατί με τόσες απαντήσεις που σου έδωσα δεν γύρισες να μου δώσεις μια λογική απάντηση (φιλικά πάντα) . Γιατί το να βάζεις το πράγμα σου μέσα σε ένα θάλαμο με σκατά και μετά να το γλείφεις είναι καθαρά αρρώστια, ακόμα και ψυχολογική αρρώστια. Αν λοιπόν λες ότι δεν είναι πάρε ένα καλό κόπρανο βάλε και ένα ξυλάκι στην άκρη του και στην κατάψυξη για μια ωρα. και μετά να απολαύσεις το παγοτάκι σου.
nonreligius Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Και εδώ θα δεις αν σε ενδιαφέρει γιατί πρέπει να φοράνε μαντίλα οι γυναίκες και πως και η Αγία Γραφή γράφει πως πρέπει να φοράνε. και εδώ η μετάφραση για αυτό. Το πρώτο πράγμα που έλκει τον άνδρα είναι η γυναίκα. Ουστ ρε μισογύνιδες δεν σας θέλει η κοινωνία πια! Άμε στις σπηλιές εσύ και το μισογυνικό/μισανθρωπικό συνάφι σου να ηρεμίσουμε όλοι μας. Μαντίλα; Είμαστε με τα καλά μας πια; Να φορέσετε εσείς μαντίλα ρε ζωάδια. Να δώσετε και το καλό παράδειγμα να μην σκανδαλίζονται και οι γυναίκες. Φεμινισμός αθρησκεία και διεθνισμός ρε!!!!!!!! Εγώ ειλικρινά είμαι ικανός αν δω άντρα να λέει σε γυναίκα να φορέσει μαντίλα να τον μισερώσω (κρίμα που αυτό απαγορεύεται ). Το ότι μερικοί αρνείστε να το βλέπετε από την οπτική μου, έστω και όχι τόσο "πορωμένα" όπως εγώ, δείχνει την ηθική κρίση της εποχής μας, η οποία οφείλεται στο γεγονός ότι ερμηνεύετε κυριολεκτικά βιβλία που έχουν γραφεί πριν 2000 χρόνια και βάλε. Φιλικά.
Bspus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δεν με τρομαζει το γεγονος οτι διαβαζω αποψεις σαν αυτες που αναλυονται στα τελευταια posts. Ξερω οτι υπαρχουν, ακομα και απο νεους ανθρωπους που εχουν μεγαλωσει σε δυτικες χωρες. Αυτο που με τρομαζει ειναι οτι δεν εχω ιδεα για το ποσοι πραγματικα ειναι σε αριθμο αυτοι που τις υποστηριζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα