Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν με τρομαζει το γεγονος οτι διαβαζω αποψεις σαν αυτες που αναλυονται στα τελευταια posts. Ξερω οτι υπαρχουν, ακομα και απο νεους ανθρωπους που εχουν μεγαλωσει σε δυτικες χωρες.

Αυτο που με τρομαζει ειναι οτι δεν εχω ιδεα για το ποσοι πραγματικα ειναι σε αριθμο αυτοι που τις υποστηριζουν

Πολλοί δυστυχώς, και ευδοκιμούν στη μέση ανατολή. Και στο Μεσαίωνα υπήρχαν τέτοια αποκρουστικά φαινόμενα, αλλά ευτυχώς οι χριστιανοταλιμπάν μειώθηκαν δραματικά με το Διαφωτισμό.

Κρίμα που δεν μπορούμε να τους βάλουμε σε ένα κτίριο όλους αυτούς και να το ανατινάξουμε :) .

Δημοσ.

Δηλαδή με τα λεγόμενα σου το να το τρως απο πίσω δεν είναι λάθος; Πόσες αρρώστιες μεταδίδονται μέσω εκεί; Αυτή η τρύπα έχει δημιουργηθεί για αυτό το λόγο; Και ναι για εμένα είναι σωστός ο θάνατος γιατί οι αδερφάρες με το μεν και δε τρόπο μου επηρεάζει την ζωή έστω και για λίγο.

ngbbs4ed91a2bc6f23.jpg

Γιατί το να βάζεις το πράγμα σου μέσα σε ένα θάλαμο με σκατά και μετά να το γλείφεις είναι καθαρά αρρώστια, ακόμα και ψυχολογική αρρώστια. Αν λοιπόν λες ότι δεν είναι πάρε ένα καλό κόπρανο βάλε και ένα ξυλάκι στην άκρη του και στην κατάψυξη για μια ωρα. και μετά να απολαύσεις το παγοτάκι σου.

Marquis de Sade approves this post

hqdefault.jpg

Εγώ ειλικρινά είμαι ικανός αν δω άντρα να λέει σε γυναίκα να φορέσει μαντίλα να τον μισερώσω (κρίμα που αυτό απαγορεύεται :P ). 

3orbu0.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανονικά οι θρησκείες λένε ότι μόνο ό0ταν παντρευτείς μπορείς να το κάνεις με την γυναίκα σου, οπότε οι αρρώστιες δεν υπάρχουν πουθενά. Και σε ρώτησα δεν μου απάντησες, ο πρωκτός έχει δημιουργηθεί για να την τρώει; η μίτρα ναι έχει δημιουργηθεί για αυτό το λόγο γιατι έτσι δημιουργείται το παιδί.

Οι αρρώστειες κολλάνε και με άλλο τρόπο (HIV με μετάγγιση, μήκυτες από πετσέτα, κλπ). Επίσης, λέγεται μήτρα με ήτα και το πουλί δεν μπαίνει εκεί μέσα. Δες λίγο ανατομία, μπαίνει σε ένα μέρος που λέγεται κόλπος. Η μήτρα είναι πιό μέσα και έχει στην είσοδο τον τράχηλο, όπου είναι πάντα κλειστός και ανοίγει μόνο για να γεννηθεί το παιδί. Επίσης και τα φιλιά δεν έχουν κάποιον σκοπό, δεν γίνεται παιδί με αυτά, αλλά τα κάνεις ε? Και τα γεννητικά όργανα ακουμπάς, ούτε αυτό παράγει παιδί αλλά το κάνεις. Το σεξ δεν είναι μόνο για την τεκνοποίηση.

Σφάζονται μεταξύ τους γιατί υπάρχουν πίσω απο τους τοίχους αυτοί που έχουν τα συμφέροντά τους. Για τα πετρέλαια κλπ κλπ.

Στις σταυροφορίες δηλαδή για το μαζούτ σφαζόντουσαν?

Μιας και ανέφερες την περιτομή, Εχει γραφτεί στο κοράνι πριν απο 1500~ και τώρα αποδεικνύονται πως είναι για την υγεία. Ας πούμε εγώ τώρα που έχω κάνει περιτομή δεν έχω περίσσιο δέρμα για να καλύπτει το κεφάλι και όταν κατουράω να μαζεύονται εκεί ανάμεσα ούρα και τέτοια, δεν χρειάζεται να τραβάω το δέρμα μου προς τα πίσω για να μπορώ να κατουρήσω κανονικά, αυτό δεν είναι βρομιά εσύ τι λες; Εδώ ακόμα και οι γιατροί πλέον προτείνουν την περιτομή, κάτι που έχει γραφτεί χιλιάδες χρόνια πριν.

To link σου έχει και adverse effects βέβαια, όπως και ότι ενδείκνυται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και όχι αβέρτα. Το να τραβάς λίγο το δέρμα δεν νομίζω να σε κουράζει και πολύ, άσε που το μπάνιο μια φορά τη μέρα καθαρίζει την περιοχή. Κανένας γιατρός δεν το προτείνει αν δεν υπάρχει λόγος. Και ο καλός θεούλης θα σε έφτιαχνε χωρίς πετσάκι, αμα δεν χρειαζόταν.

Γιατί το να βάζεις το πράγμα σου μέσα σε ένα θάλαμο με σκατά και μετά να το γλείφεις είναι καθαρά αρρώστια, ακόμα και ψυχολογική αρρώστια. Αν λοιπόν λες ότι δεν είναι πάρε ένα καλό κόπρανο βάλε και ένα ξυλάκι στην άκρη του και στην κατάψυξη για μια ωρα. και μετά να απολαύσεις το παγοτάκι σου.

Υπάρχει νόμος που λέει ότι είναι υποχρεωτικό να το βάλεις στο στόμα σου μετά? Βασικά, πως ακριβώς θα το βάλεις στο στόμα σου, σε τσίρκο δουλεύεις και έχεις τέτοια ευλυγισία?

Επεξ/σία από idomeneas7
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Κανονικά οι θρησκείες λένε ότι μόνο ό0ταν παντρευτείς μπορείς να το κάνεις με την γυναίκα σου, οπότε οι αρρώστιες δεν υπάρχουν πουθενά. Και σε ρώτησα δεν μου απάντησες, ο πρωκτός έχει δημιουργηθεί για να την τρώει; η μίτρα ναι έχει δημιουργηθεί για αυτό το λόγο γιατι έτσι δημιουργείται το παιδί. (ρε μήπως το πνίγεις το κουνέλι και έχεις κολλήσει τόσο πολύ εκεί :P )

Σφάζονται μεταξύ τους γιατί υπάρχουν πίσω απο τους τοίχους αυτοί που έχουν τα συμφέροντά τους. Για τα πετρέλαια κλπ κλπ.

Μιας και ανέφερες την περιτομή, Εχει γραφτεί στο κοράνι πριν απο 1500~ και τώρα αποδεικνύονται πως είναι για την υγεία. Ας πούμε εγώ τώρα που έχω κάνει περιτομή δεν έχω περίσσιο δέρμα για να καλύπτει το κεφάλι και όταν κατουράω να μαζεύονται εκεί ανάμεσα ούρα και τέτοια, δεν χρειάζεται να τραβάω το δέρμα μου προς τα πίσω για να μπορώ να κατουρήσω κανονικά, αυτό δεν είναι βρομιά εσύ τι λες; Εδώ ακόμα και οι γιατροί πλέον προτείνουν την περιτομή, κάτι που έχει γραφτεί χιλιάδες χρόνια πριν.

Αν χρειαστείς κάποια παραπάνω πληροφορία σχετικά για τις θρησκείες ρώτα τες και μην τα σχολιάζεις γιατί με τόσες απαντήσεις που σου έδωσα δεν γύρισες να μου δώσεις μια λογική απάντηση (φιλικά πάντα) :D.

1)η μητρα υπαρχει για αλλο λογο. Επισης το στομα ειναι για να τρως οχι για να φιλας και να γλυφεις. Τα χερια δεν ειναι για να τον παιζεις και παρα πολλα ακομη τα οποια δεν ειναι φτιαγμενα για το λογο που τα χρησιμοποιεις/ουμε.

2)Εγω ξερω οτι οταν καποιος υποστηριζει κατι, οτι και να ναι αυτο, προσπαθει να το πετυχει συμφωνα με τα πιστευω του. Δηλαδη ο ακτιβιστης που ειναι κατα της γουνας δεν θα βγει να διαδηλωσει φορωντας γουνες κτλ! Ετσι και εσεις που μιλατε για ειρηνη δεν μπορεις να λες για αυτο και να πολεμας. Αρα οτι και να λες ειναι απλα δικαιολογειες για να νοιωσεις καλυτερα εσυ και οι υπολοιποι

3)Για την περιτομη λεει οτι ειναι καλο σε καποιες περιπτωσεις και οχι για οποιον  να ναι! Επισης ειναι ετσι φτιαγμενο για καποιο λογο αρα γιατι επεμβενεις στη φυση! Ωπ ξεχασα , ο γκει δεν ειναι κατι φυσικο αλλα το να κοβεις το καυλι σου χωρις λογο ειναι! Αν ηταν περιττο θα γεννιομασταν χωρις αυτο! :)

4)Επισης δεν ανεφερα την περιτομη αλλα ειπα οτι αν ο αλλος εχει προβληματα αυτο συγκρατησεις για να μην προκαλειται απο την γυναικα αντι να την ντυσει αυτη απο πανω μεχρι κατω ειπα να ΚΟΨΕΙ το καυλι του! Απο τη ριζα! :)

5) Δεν νομιζω να σου αφησα καποιο ερωτημα αναπαντητο (αν ναι πες μου ποιο) σε αντιθεση με σενα που καθε φορα οταν κατι δεν σε συμφερει δεν το σχολιαζεις :)

απαντησε μου σε αυτο που σε ρωτησα πριν και για ενα περιεργο λογο δεν απαντησες. αν δυο αντρες/γυναικες παντρευτουν χωρις να κανουν σεξουαλικη επαφη σε ενοχλει?

Δημοσ.

3)Για την περιτομη ... Αν ηταν περιττο θα γεννιομασταν χωρις αυτο! :)

Αυτό δεν ισχύει. Η φυσική επιλογή ευνοεί μόνο τα χαρακτηριστικά που βοηθούν τον οργανισμό να προσαρμόζεται στο περιβάλλον. Αν τον δυσκολεύουν, ο οργανισμός επιβιώνει και αναπαράγεται όλο και λιγότερο μέχρις ότου το χαρακτηριστικό να εκλείψει. Αν τώρα ούτε βοηθάει ούτε δυσκολεύει την προσαρμογή ένα χαρακτηριστικό (ουδέτερη μετάλλαξη), μένει. Κατά τη γνώμη μου η ύπαρξη του χαλινού που κόβουν στην περιτομή είναι απλά ουδέτερο χαρακτηριστικό. 

• Moderators
Δημοσ.

Έλεγα ότι δεν θα υπήρχε από την αρχή. από τη στιγμή που υπήρχε και δεν έχει αλλάξει κάτι θα κάνει. Βλέπε φρονιμητες που σιγά σιγά σταματάνε να βγαίνουν

Δημοσ.

Έλεγα ότι δεν θα υπήρχε από την αρχή. από τη στιγμή που υπήρχε και δεν έχει αλλάξει κάτι θα κάνει. Βλέπε φρονιμητες που σιγά σιγά σταματάνε να βγαίνουν

Σωστός...

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι υπαρχει καποια υπερφυσικη δυναμη για την θεια δικη. απλα ροδα ειναι και γυριζει. αλλα ειναι τοοοοοοοοοοσο ευχαριστο οταν καποιος πουστης που σου εκανε κατι κακο, τον βλεπεις να βασανιζεται.

• Like 2
Δημοσ.

δεν νομιζω οτι υπαρχει καποια υπερφυσικη δυναμη για την θεια δικη. απλα ροδα ειναι και γυριζει. αλλα ειναι τοοοοοοοοοοσο ευχαριστο οταν καποιος πουστης που σου εκανε κατι κακο, τον βλεπεις να βασανιζεται.

Και να σκας μυτη μπροστα του και να του λες…..  

%CE%BC%CE%B5-%CE%B8%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF\

:P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...