Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

• Γιατί κάθε φωτογραφία θαύματος ή εξωγήινων πρέπει να είναι θολή και κουνημένη?

• Με τόσα θαύματα της αληθινής πίστης σας που κυκλοφορούν , γιατί δεν υπάρχει ένα ξεκάθαρο να μας το τρίψετε στην μάπα να ησυχάσουμε όλοι?

Α ναι, γιατί ο θεός δεν θέλει να πιστέψουμε λόγω των θαυμάτων του αλλά επειδή τον αγαπάμε. Σωστά είναι πολύ λογικό να απαιτεί μια αόρατη δύναμη να τζογάρω και να βασίσω την ζωή μου σε αυτή χωρίς να ξέρω αν υπάρχει σίγουρα επειδή αλλιώς θα με διαολοστείλεί.

• Εν τω μεταξύ στις φωτογραφίες της δικής μου βάφτισης γιατί δεν βγήκε περιστέρι? Υπάρχουν διακρίσεις ή ήμουν αμαρτωλό βρέφος?

• Like 2
Δημοσ.

Με τόσα θαύματα της αληθινής πίστης σας

Μάλλον παρεξήγησες, δεν είμαι θρησκευόμενος. Απλά το είδα και μου έκανε εντύπωση που εμφανίστηκε το περιστέρι (ή αυτό που μοιάζει με περιστέρι) σε παλιά μαυρόασπρη φώτο...

Δημοσ.

κάτσε, δηλαδή το αν έκατσε απλά ενα περιστέρι στο κεφάλι πρέπει να είναι θαύμα ή πειραγμένη φώτο?

δηλαδή εγώ που είδα κάτι τέτοιο με τα μάτια μου ήμουν μάρτυρας θαύματος και όχι μόνο μιας αστείας ιστορίας?

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον παρεξήγησες, δεν είμαι θρησκευόμενος. Απλά το είδα και μου έκανε εντύπωση που εμφανίστηκε το περιστέρι (ή αυτό που μοιάζει με περιστέρι) σε παλιά μαυρόασπρη φώτο...

ε καλά δεν λέω απαραίτητα για σένα, γενικός ήταν ο προβληματισμός.

βοήθειά μας.

• Like 1
Δημοσ.

Δικαίωμα του καθενώς δεν είναι; Εσύ τι ζόρι τραβάς;

επισης ειναι δικαιωμα τους καθενος να γελαει με τις γελοιοτητες που διαβαζει.

• Like 2
Δημοσ.

επισης ειναι δικαιωμα τους καθενος να γελαει με τις γελοιοτητες που διαβαζει.

Και εδώ μέσα δόξα το θεό χαμός γίνεται από αυτές.

• Like 1
Δημοσ.

Δικαίωμα του καθενός να πιστεύει σε ότι θέλει, και να υπάρχει σεβασμός για αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη,  φυσικά για τους υπερμαχους της ελευθερίας της άποψης και έκφρασης θα ήθελα να δω με πόση θερμη θα επραταν το ίδιο για μια διαφορετική πίστη,  μάλλον κομμάτι δύσκολο,  ωραίες οι απόψεις και τα βιντεακια αλλά κάντε κάτι αντίστοιχο σε ένα ισλαμικο μπλοκ. φυσικά ούτε για πλάκα, οπότε καλό είναι να υπάρχει ένα μέτρο. 

Δημοσ.

ενα ειναι το σιγουρο!!!

ΑΝ σωθει η Ελλαδα τοτε θα συμφωνησουμε ολοι οτι θα ειναι θαυμα!!!!! Ακομα και οι αθεοι!

Δημοσ.
  1. Δικαίωμα του καθενός να πιστεύει σε ότι θέλει,
  2. και να υπάρχει σεβασμός για αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη,

1. Δικαίωμα του καθενός είναι επίσης να σχολιάζει την κάθε δημόσια εκφρασμένη άποψη.
  2. Ο σεβασμός της διατήρησης οποιασδήποτε άποψης είναι δεδομένος, όπως επίσης ο σεβασμός της έκφρασης σχολίων για την κάθε εκφρασμένη δημόσια άποψη. Αυτό αποτελεί και βασική αρχή της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και γι αυτό δεν πρέπει να συγχέεται η κριτική απέναντι σε κάθε δημόσια εκφρασμένη άποψη με την καταπάτηση της. Δυστυχώς αυτό είναι μόνιμη πρακτική από μια μερίδα θρησκόληπτων. Όταν σχολιάζεις την άποψή τους υποννοούν πως τους την απαγορεύεις. Από που κι ως που όμως ταυτίζουν με απαγόρευση την κριτική? Είναι δυνατόν σε μια ελεύθερη κοινωνία να απαγορευόταν η κριτική σε τόσο δημοφιλείς και ριζομένες πεποιθήσεις? Μόνο μεσαίωνα θα θύμιζε κάτι τέτοιο. Όποιος δεν ντρέπεται η δεν φοβάται για τις πεποιθήσεις του δεν πρέπει να κατηγορεί την κριτική σε αυτές.

φυσικά για τους υπερμαχους της ελευθερίας της άποψης και έκφρασης θα ήθελα να δω με πόση θερμη θα επραταν το ίδιο για μια διαφορετική πίστη,  μάλλον κομμάτι δύσκολο,  ωραίες οι απόψεις και τα βιντεακια αλλά κάντε κάτι αντίστοιχο σε ένα ισλαμικο μπλοκ. φυσικά ούτε για πλάκα, οπότε καλό είναι να υπάρχει ένα μέτρο.

Προσπαθώ να προσδιορίσω κάποια λογική σε αυτό το επιχείρημα αλλά δεν τα καταφέρνω.

Οι μουσουλμάνοι αν σχολιάσεις την θρησκεία τους σε σφάζουν, το ξέρουμε αυτό.

Η επίκλιση από εσένα σε αυτή την πραγματικότητα τί σκοπό έχει?

Να μας πεις πως μιλάμε μόνο όπου μας παίρνει και πως είμαστε δειλοί? Προφανώς και σχολιάζω και θα σχολιάζω και την γελοία μουσουλμανική θρησκεία. Αν βέβαια έχω μπροστά μου έναν ταλιμπάν με μια χατζάρα δεν θα το κάνω εκείνη την ώρα για πρακτικούς λόγους. Θαυμάζεις αυτές τις πρακτικές? Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι εννοέις με αυτή σου την αναφορά γι αυτό αν θες εξήγησέ μου.

Δημοσ.

Κι άλλο!!!!

το χω δει και από κοντά

fresco-toast.png

Αυτή η συγκεκριμένη έχει θέμα γιατί από ότι ξέρω πάνω σε ψωμί για τοστ δεν μπορείς να κάνεις μοντάζ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...