Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο αρκετο ψαξιμο εχω καταληξει στο dell S2721DGFA αλλα εχω δει και αρκετα αλλα. Για 3060ti βαση αποδοσης και τιμης πιο απο τα παρακατω monitor θα προτεινατε για 1440p 144+ hz? Πιστευετε πως ειναι καλυτερα να προτιμισω ενα 100% gsync monitor οπως τα δυο τελευταια που εχω παραθεσει της AOC και της ACER ή να παραμεινω στο dell που εχω δει εξαρχης για 1080p και 1440p που με ενδιαφερει να παιζω?

efege.png

dfdfd.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το dell που εχεις καταληξει,εχει πολυ κακο Black Uniformity.εαν δεν σε ενοχλει αυτο,προχωρας.

το ιδιο και το Msi  mag272cqr.

το δοκιμασα σημερα για φιλο και ειναι γεματο black bleeding.

εαν δεν εχεις θεμα με το καλο μαυρο(οπως εχω τρελο κολλημα εγω)εχεις πολλες επιλογες.

εαν ναι,δυσκολα τα πραγματα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jimmy1973 είπε

το dell που εχεις καταληξει,εχει πολυ κακο Black Uniformity.εαν δεν σε ενοχλει αυτο,προχωρας.

εαν δεν εχεις θεμα με το καλο μαυρο(οπως εχω τρελο κολλημα εγω)εχεις πολλες επιλογες.

Οχι δεν εχω κανενα κολλημα με το μαυρο, τη δουλεια μου να κανω και να παιζω τα games μου με καλο χρονο αποκρισης και ομορφα χρωματα με ενδιαφερει κυριως, αντε να βλεπω και καμια ταινιουλα αραια και που πολυ αραια δηλαδη γιατι δε καιγομαι εχω τη tv για τετοια πραγματα, αλλα θα ηθελα αν εχεις να μου προτεινεις και κατι ας πουμε ισαξιο σε specs (αν υπαρχει) με τη dell σε αντιστοιχη τιμη και με καλυτερο black uniformity. Αν και οπως ειπα δε με καιει αλλα αν υπαρχει και κατι αλλο καλυτερο χωρις να παει το budget στο Θεο why not?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimmy1973 είπε

Το bleeding δεν έχει να κάνει με την συγκεκριμένη οθόνη. Αφορά όλες τις οθόνες. Είναι γενικό πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Το bleeding δεν έχει να κάνει με την συγκεκριμένη οθόνη. Αφορά όλες τις οθόνες. Είναι γενικό πρόβλημα.

αμ αυτο λεω...

γιατι να τις αφορα-σχεδον-ολες και εμεις να το αποδεχομαστε..?

τεσπα...

2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Οχι δεν εχω κανενα κολλημα με το μαυρο, τη δουλεια μου να κανω και να παιζω τα games μου με καλο χρονο αποκρισης και ομορφα χρωματα με ενδιαφερει κυριως, αντε να βλεπω και καμια ταινιουλα αραια και που πολυ αραια δηλαδη γιατι δε καιγομαι εχω τη tv για τετοια πραγματα, αλλα θα ηθελα αν εχεις να μου προτεινεις και κατι ας πουμε ισαξιο σε specs (αν υπαρχει) με τη dell σε αντιστοιχη τιμη και με καλυτερο black uniformity. Αν και οπως ειπα δε με καιει αλλα αν υπαρχει και κατι αλλο καλυτερο χωρις να παει το budget στο Θεο why not?

https://www.skroutz.gr/s/20814885/Gigabyte-Aorus-CV27Q-Curved-Gaming-Monitor-27-QHD-165Hz.html

https://www.skroutz.gr/s/20847863/Asus-TUF-Gaming-VG27AQ-Gaming-Monitor-27-QHD-165Hz.html

https://www.skroutz.gr/s/24959140/Gigabyte-G27Q-Gaming-Monitor-27-QHD-144Hz.html

αυτες τις τρεις εχω ξεχωρισει..

την πρωτη την εχω δει σε φιλο.ειναι πολυ καλη και με πολυ καλο μονιτορ.θα ελεγα οτι καλυτερο εχω δει σε πανελ τελευταια.

τις  αλλες 2 τις προτεινω βαση με οτι εχω διαβασει σε ολα τα reviews που τις αφορουν.

καλες αγορες.

Επεξ/σία από jimmy1973
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jimmy1973 είπε

αμ αυτο λεω...

γιατι να τις αφορα-σχεδον-ολες και εμεις να το αποδεχομαστε..?

τεσπα...

https://www.skroutz.gr/s/20814885/Gigabyte-Aorus-CV27Q-Curved-Gaming-Monitor-27-QHD-165Hz.html

https://www.skroutz.gr/s/20847863/Asus-TUF-Gaming-VG27AQ-Gaming-Monitor-27-QHD-165Hz.html

https://www.skroutz.gr/s/24959140/Gigabyte-G27Q-Gaming-Monitor-27-QHD-144Hz.html

αυτες τις τρεις εχω ξεχωρισει..

την πρωτη την εχω δει σε φιλο.ειναι πολυ καλη και με πολυ καλο μονιτορ.θα ελεγα οτι καλυτερο εχω δει σε πανελ τελευταια.

τις  αλλες 2 τις προτεινω βαση με οτι εχω διαβασει σε ολα τα reviews που τις αφορουν.

καλες αγορες.

Θα πηγαινα εδω μονο για τη χαοτικη διαφορα στο contrast ratio σε σχεση με την DELL S2721DGFA αν και δε ξερω κατα ποσο θα μου σκαει καλα ή ασχημα στο ματι σαν χρηστης samsung VA panel που ειχα μεχρι τωρα το οποιο εχει εξαιρετικο contrast. Βεβαια σε ολα τα υπολοιπα το dell τα παταει κατω ολα χωρις εξαιρεσεις στη κατηγορια του βαση του ''hardware unboxed''. Ευχαριστω για τη βοηθεια παντως!

rwrwtwrw.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Θα πηγαινα εδω μονο για τη χαοτικη διαφορα στο contrast ratio σε σχεση με την DELL S2721DGFA αν και δε ξερω κατα ποσο θα μου σκαει καλα ή ασχημα στο ματι σαν χρηστης samsung VA panel που ειχα μεχρι τωρα το οποιο εχει εξαιρετικο contrast. Βεβαια σε ολα τα υπολοιπα το dell τα παταει κατω ολα χωρις εξαιρεσεις στη κατηγορια του βαση του ''hardware unboxed''. Ευχαριστω για τη βοηθεια παντως!

rwrwtwrw.png

οπως νομιζεις θα πραξεις.

η dell ειναι κορυφαιο ονομα στις οθονες και με το καλυτερο after sale support με διαφορα απο ολους τους υπολοιπους.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι βλακεία να πάρεις 27άρι monitor 4Κ?

Η χρήση είναι το coding.

Ρωτάω γιατί στους περισσότερους στα reviews που βλέπω τους φαίνονται όλα πολύ μικρά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, skiabox είπε

Είναι βλακεία να πάρεις 27άρι monitor 4Κ?

Η χρήση είναι το coding.

Ρωτάω γιατί στους περισσότερους στα reviews που βλέπω τους φαίνονται όλα πολύ μικρά.

Για 4k θα πω 32" και πάνω. Δεν θα βλέπεις πραγματικά τίποτα και για να γράψεις 10 γραμμές θα σου βγαίνουν τα μάτια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουμε πρόταση για 32" 2Κ ή 4Κ για προγραμματισμό και surfing ?

Παίζει να κουμπώσει και xbox series s

Ξεκούραστη όσο γίνεται γιατί κάθομαι πάνω απο 10 ώρες την ημέρα και αν γίνεται να έχει και usb-c για να φορτίζει μελλοντικό laptop

EdIt: IPS κατά προτίμηση

Budget 450e

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, jimmy1973 είπε

dell 3220dgf

LG 32GK850F

Συγνώμη ξέχασα να αναφέρω ότι θα προτιμούσα IPS μου φαίνονται πιο ζωντανά τα χρώματα (μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια έχω χρόνια να δώ VA panel απο κοντά )

επίσης δεν έχει καμία usb-c

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, tsofras είπε

Συγνώμη ξέχασα να αναφέρω ότι θα προτιμούσα IPS μου φαίνονται πιο ζωντανά τα χρώματα (μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια έχω χρόνια να δώ VA panel απο κοντά )

επίσης δεν έχει καμία usb-c

χμμμ....

κατσε γιατι εγω οτι εψαχνα ηταν σε va.

παντως το dell χρωματικα ειναι αριστο...!

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, AlexGr3 είπε

Για 4k θα πω 32" και πάνω. Δεν θα βλέπεις πραγματικά τίποτα και για να γράψεις 10 γραμμές θα σου βγαίνουν τα μάτια. 

Φίλε μου 32άρα 4k έχω ήδη αλλά στο γραφείο δεν χωράει και 2η 32άρα γιατί από δίπλα έχω έναν διάδρομο τρεξίματος.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, jimmy1973 είπε

χμμμ....

κατσε γιατι εγω οτι εψαχνα ηταν σε va.

παντως το dell χρωματικα ειναι αριστο...!

Ξεχάσα να αναφέρω ότι υπάρχει περίπτωση να κουμπώσει και xbox s επάνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...