Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η εθνική τράπεζα έχει ενημερωθεί με αντίστοιχη επιλογή στο ibank για εμβάσματα εξωτερικού.

Εγώ δοκίμασα ήδη να στείλω... και φαίνεται να προωθήθηκε κανονικά.

Δημοσ.

πως γινεται ακριβως να κανεις top up εναν λογαριασμο paypal? Μου βγαζει "To top up your PayPal account, all you need to do is link a bank to your account. To get started, please enter your bank information below." και ζηταει ενα IBAN λογικα ειναι ο λογαριασμος απο τον οποιο θα στειλεις το εμβασμα ομως πρεπει να ειναι στο ιδιο ονομα που εχεις δηλωσει στο paypal?

Δημοσ.

σωστά, όπως και με Πειραιώς που μόλις δοκίμασα

Δηλαδη απο Πειραιως ειναι πιθανο για αγορα στο εξωτερικο;;;

Δημοσ.

Δηλαδη απο Πειραιως ειναι πιθανο για αγορα στο εξωτερικο;;;

κοίτα μόλις πραγματοποίησα έμβασμα στο εξωτερικό, που υπο κανονικές συνθήκες δεν μου επέτρεπε. προφανώς αύριο θα ολοκληρωθεί και σε 2-3 μέρες θα πιστωθούν στον λογαριασμό του εξωτερικού. Από εκεί και περα αυτό δεν εχει να κανει με τις αγορές των ελληνικών καρτων που ήδη έχουμε.

Δημοσ.

με δεδομένη την άρση εμβάσματος στο εξωτερικό, όποιος θέλει ας κοιτάξει τις εφαρμογές/ ιστοσελίδες, μιας και το paypal δεν παρέχει debit card.

mywirecard, loot, monese, ffrees, number26, revolut.

Έχω λογαριασμό στη Number26.

Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.

Βασικά είναι ο ιδανικός λογαριασμός, ελπίζω να μην αλλάξουν τις χρεώσεις τους (ουσιαστικά δεν έχουν καμία χρέωση).

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη δε το κατεχω καθολου. Τι ακριβως ειναι εμβασμα και που μας βοηθαει με τις αγορες μεσω ιντερνετ απο εξωτερικο; Γιατι να κανω αγορα μεσω εμβασματος και οχι με προπληρωμενη/πιστωτικη καρτα;

Δημοσ.

Επειδη δε το κατεχω καθολου. Τι ακριβως ειναι εμβασμα και που μας βοηθαει με τις αγορες μεσω ιντερνετ απο εξωτερικο; Γιατι να κανω αγορα μεσω εμβασματος και οχι με προπληρωμενη/πιστωτικη καρτα;

...........  Ρωτα τον Γκικα τον Χαρδουβελη ...... το κατεχει καλα αυτος. :confused:

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια επειδη κ εγω εχω μπλεξει ασχημα με πληρωμες στο ebay ..., το σύστημα με το 2ο account στο paypal τελικα παιζει η το εχουν μπλοκαρει;

Δημοσ.

καλημερα , πηγα να κανω αναληψη στο paypal λογω επιστροφης χρηματων αφου εκανα ακυρωση μιας παραγγελιας , και μου εβγαλε αυτο το μηνυμα "You cannot add a bank account at this time" αφου εβαλε τον αριθμο iban. Ξερετε τι συμβαινει ? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Παιδια επειδη κ εγω εχω μπλεξει ασχημα με πληρωμες στο ebay ..., το σύστημα με το 2ο account στο paypal τελικα παιζει η το εχουν μπλοκαρει;

Απο οσο ξερω ισχυει αρκει τα 2 accounts να μην ειναι ειναι ιδιου "τυπου".

Δηλαδη μπορεις να εχεις ακριβως τα ιδια στοιχεια (ονοματα,διευθυνσεις) και στα 2 αν το ενα ειναι personal και το αλλο business.

Δημοσ.

καλημερα , πηγα να κανω αναληψη στο paypal λογω επιστροφης χρηματων αφου εκανα ακυρωση μιας παραγγελιας , και μου εβγαλε αυτο το μηνυμα "You cannot add a bank account at this time" αφου εβαλε τον αριθμο iban. Ξερετε τι συμβαινει ? Ευχαριστώ

Κι εγω ειχα το ιδιο προβλημα..εστειλα mail για το θεμα..μετα απο 2 μερες με πηρανε τηλεφωνο αλλα στο κινητο μου εδειχνε οτι η κληση ειναι απο Δουβλινο...ετσι δεν το σηκωσα...Μου στειλανε mail οτι επαιρναν αυτοι κτλ. Εδω ειναι ακριβως τι μου εγραψαν.

Thank you for contacting PayPal regarding the issues with adding your bank account to your PayPal account.

Μy name is Marius and I'd like to assure you there's no need to worry. I have carefully reviewed your account and I'd like to inform you that we can help you to add this bank account to your PayPal account; however, we have to ask you to call us.

I tried to call you just few minutes ago, but I was not able to reach you.

This is important, because this process can be done only when speaking directly with you.

To assist you with your issue, we recommend contacting us by telephone and we will be more than happy to help you.

The call won't take long, it's a matter of verifying your ownership on the account and adding the bank for you, which in total shouldn't take longer than a couple of minutes.

Our customer support telephone line (00353 1 436 9111) is open from 8.00am to 4.30pm GMT Monday to Friday. Rates from overseas landlines and mobile phones will vary. You can also use Skype to call us as it is known to offer better rates than local operators (usually a fracture of your local operator's standard rate).

To speak securely about your account you will be asked for a One-time Passcode to confirm your identity. This ensures that we speak only with the account holder and that sensitive account information is not given to a third party.

We look forward to hearing from you shortly.

Yours sincerely,

Marius

PayPal

Copyright © 1999-2015 PayPal. All rights reserved.

PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.

Société en Commandite par Actions

Registered Office: 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg

RCS Luxembourg B 118 349

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...