Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.. Όπως ξέρετε το facebook είναι ο χειρότερος ρουφιάνος, οπότε, υπάρχει κάποια ρύθμιση έτσι ώστε όταν πατάω σε κάτι like εγώ να μην φαίνεται στους άλλους? Τι εννοώ? αν πατήσει κάποιος like σε κάτι, κάποια στιγμή στην αρχική σελίδα θα εμφανιστεί μια ανάρτυση που λέει "αρέσει στον τάδε" ή ¨σχολίασε ο τάδε".

Δημοσ.

Καλησπέρα.. Όπως ξέρετε το facebook είναι ο χειρότερος ρουφιάνος, οπότε, υπάρχει κάποια ρύθμιση έτσι ώστε όταν πατάω σε κάτι like εγώ να μην φαίνεται στους άλλους? Τι εννοώ? αν πατήσει κάποιος like σε κάτι, κάποια στιγμή στην αρχική σελίδα θα εμφανιστεί μια ανάρτυση που λέει "αρέσει στον τάδε" ή ¨σχολίασε ο τάδε".

Χαχαχαχαχα ποσες φορες το εχω πει εγω αυτο για το συγκεκριμενο θεμα,το ξερω οτι ειναι πολυ σπαστικο αλλα δυστυχως δεν μπορεις να κανεις κατι.

• Moderators
Δημοσ.

Χαχαχαχαχα ποσες φορες το εχω πει εγω αυτο για το συγκεκριμενο θεμα,το ξερω οτι ειναι πολυ σπαστικο αλλα δυστυχως δεν μπορεις να κανεις κατι.

δεν ειναι το ΦΒ ρουφιανος ο κοσμος τα λεει απο μονος του! 

Δημοσ.

Οοοοοιιιι χοληηηη :P

Girlfriend control? :P

Δεν νομίζω να γίνεται κάτι...

Χαχαχα δεν έχω κοπέλα, γενικά δεν θέλω!

Τι νοημα εχει να πατας like και να μην το βλέπει καποιος?

Μην πατα΄ς Like τοτε!!

Μα εγώ πατάω like για να το δει αυτός που το ανέβασε. Όχι για τους άλλους.. Ααααα δειτε τι ανέβασε και μου αρέσει ξερω γω?

Οοοκ ευχαριστώ πολύ όλους!! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...