Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δέν θέλω να σε απογοητεύσω απλά να γνωρίζεις οτι για μια επηχήριση δέν είναι απλό να πάρεις ένα υπάληλο και άντε δουλευε και πάρε λευτά όσα και να είναι αυτά τα λευτά έστω οτι εσύ θές 5 ευρό για 4 ώρες,πρέπει να ασφαλιστείς,πρέπει να έχεις βιβλιάριο υγείας.

Σε άλη περί[τωση σε κάποιο έλενχο πχ ίκα το μαγαζί τρώει 10.500€ πρόστιμο οπότε πρέπει αναγαστικά να σφαλιστείς λίγοι θα πάρουν το ρίσκο να σε προσλάβουν έστι εκτός άν είναι τετοια δουλειά και περιοχή που ο εργοδώτης μπορεί να σε ''χ'ωσει'' σε μια βάρδια πχ 4-5 το βράδυ.

Οπότε το θέμα ασφάλειας δέν είναι δικό σου πρόβλημα αλλά του εργοδώτη.

Είχα πάρει τηλ το ίκα κάποιοα στιγμη να ρωτήσω για αυτό και μου είπαν οτι για ιμιαπασχόληση δηλαδή να δουλευει κάποιος 2 φορές την εβδομάδα κάπου πρέπει να πληρώνει το μαγαζί 20ευρό ικα για κάθε μέρα που δουλευει..

Τώρα άν κάποιος ασφαλιστεί κανονικά είναι περίπου 350 το μήνα μόνο το ίκα του.

Για ένα μαγαζάκι 350 είναι λευτά δέν είναι απλά ένα επιπλέον έξοδο το μήνα..

• Like 1
Δημοσ.

180 ή 600 παίρνεις τελικά;

600 σύνολο ΘΑ παίρνω σε ένα μήνα απο τώρα,όταν μετακομίσω(δε τα παίρνω ακόμα).180 € το επιδομα και 200€ η απ τη συνταξη του πατερα μου που έχει απεβιώσει και 220€ απο μέρος των ενοικίων του μίνι ξενοδοχείου μας.Ε σύνολο 600.Αλλά όπως είπα μόνο τα έξοδά μου είναι 400€

Δημοσ.

Τουλάχιστον ελπίζω να μήν είσαι απο αυτούς που ''δέν έχουν να φάνε'' αλλά το malboro malboro...ενοω οτι δέν κάνεις περιτά έξοδα και πολυτέλειες όπος το κάπνισμα...κάνεις?

Δημοσ.

Θα παίρνεις από το κράτος 380 ευρώ το μήνα. Εχεις εισόδημα άλλα 220 χωρίς να κάνεις κάτι. Από όσα γράφεις, είσαι ικανός για εργασία παρόλο το ψυχιατρικό πρόβλημα που έχεις. Θέλεις λοιπόν να βρεις έναν τρόπο να παίρνεις κι άλλα μαύρα λεφτά.

Πες μου ότι βλέπεις το πρόβλημα σε όλα αυτά και καταλαβαίνεις ότι τέτοιες νοοτροπίες μας έφεραν στην κατάσταση που είμαστε και μας εμποδίζουν να φύγουμε.

• Like 5
Δημοσ.

Με τετοιο χαμό και κρίση που υπάρχει αυτη την στιγμή στην Ελλάδα δεν υπάρχει τίποτα, εδω δεν έχουν λεφτά οι τράπεζες για να πληρωθούν οι μισθοι τι να λεμε τώρα.

Αλλα για 2-3 ώρες την ήμέρα ίσως βρω κάτι και όχι τώρα ,μετά απο μερικούς μήνες...

Σε τουριστικά μέρη έχει δουλειές...πως πάτε από τουρισμό εκεί;

Δημοσ.

Θα παίρνεις από το κράτος 380 ευρώ το μήνα. Εχεις εισόδημα άλλα 220 χωρίς να κάνεις κάτι. Από όσα γράφεις, είσαι ικανός για εργασία παρόλο το ψυχιατρικό πρόβλημα που έχεις. Θέλεις λοιπόν να βρεις έναν τρόπο να παίρνεις κι άλλα μαύρα λεφτά.

Πες μου ότι βλέπεις το πρόβλημα σε όλα αυτά και καταλαβαίνεις ότι τέτοιες νοοτροπίες μας έφεραν στην κατάσταση που είμαστε και μας εμποδίζουν να φύγουμε.

Αφου είναι έτσι.οκ ζητάω συγγνώμη και καταλαβαίνω οτι δεν πρέπει να δουλέψω μαυρα.

Δημοσ.

Είμαι αρκετά σίγουρος ότι τρολάρεις. Δεν μπορεί. Αρνούμαι να το πιστέψω.

Από το λίγο που είχα δει τι έλεγες κατά περιόδους, νομίζω πως είσαι έξυπνος αρκετά, για να κάνεις τέτοιο τρολάρισμα.

Αν το συζητάς σοβαρά, ο idomeneas7 σου απάντησε.

• Like 1
Δημοσ.

Ωχ θα φας κράξιμο μπόλικο..

Από Ρέθυμνο δεν είμαι, δίνω ιδέες τότε.

Σε μαγαζιά με τουριστικά είδη, σίγουρα κάποιες ώρες έχουν περισσότερη κίνηση και θα ήθελαν κάποιοι άτομο.

Διαφημιστικά.

Βοήθεια σε λαϊκές αγορές.

Ενοικιαζόμενα, αν έχεις γνωστούς για βοήθεια, πχ να πηγαίνεις να παίρνεις από το λιμάνι τους τουρίστες να τους οδηγάς στην επιχείριση.

Κάτι άλλο δεν μου έρχεται τώρα.

πώς και δεν κράζεις εσύ;

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...