jmirko15 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Όλα τα μαγαζιά πληρώνουν προμηθευτές μέσω τράπεζας. Ιδίως όσοι αγοράζουν από το εξωτερικό. Ούτε καν επιταγές. Το ρευστό θα πρέπει να κοπεί, και με αυτή την κίνηση θα παταχτεί η φοροδιαφυγή και το λαθρεμπόριο (ιδίως καυσίμων). Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που χρησιμοποιείτε κατα κόρον ρευστό. Στις άλλες, ρευστό χρειάζεσαι μόνο για ναρκωτικά και που..νες. Και άμα ο άλλος δεν έχει card machine, πηγαίντε στον επόμενο. Άστους να κλείσουνε. Θα ξεβρωμίσει η αγορά, και θα ανοίξει χώρος για σωστούς επαγγελματίες. Από ότι θυμάμαι δεν γίνεται το "ρευστό" να κοπεί. Δεν είναι νόμιμο. Και καταντάει κουραστικό να θέλετε μερικοί να "επιβάλετε" τις απόψεις σας σε όλους. Δεν λέω να μην δέχονται κάρτες (δικαίωμα τους atm) αλλά να μην δέχονται ρευστό και μόνο πλαστικό χρήμα γιατί έτσι;.. Και ναι είναι "φτηνή λύση" και δικαιολογία η φοροδιαφυγή. 1
Fulgore Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Απο την στιγμη που εχει τονιστει οτι οσο κραταει η τραπεζικη αργια τα μαγαζια επιβαλεται να δεχονται τις καρτες και καποια καταστηματα δεν δεχονται,τοτε καλα κανει ο κοσμος και κραζει. Οταν τελειωσει η αργια ας κανει ο καθενας οτι θελει. Επισης γιατι αραγε εχει ανεβει η τιμη στα κινητα τις τελευταιες μερες αφου δεν υπαρχει ρευστο και δεν δεχονται καποια καταστηματα καρτες??? Από ότι θυμάμαι δεν γίνεται το "ρευστό" να κοπεί. Δεν είναι νόμιμο. Και καταντάει κουραστικό να θέλετε μερικοί να "επιβάλετε" τις απόψεις σας σε όλους. Δεν λέω να μην δέχονται κάρτες (δικαίωμα τους atm) αλλά να μην δέχονται ρευστό και μόνο πλαστικό χρήμα γιατί έτσι;.. Και ναι είναι "φτηνή λύση" και δικαιολογία η φοροδιαφυγή. Και εγω εχω συνηθισει η αληθεια ειναι τα μετρητα επειδη ποτε μου δεν κουβαλαγα ουτως ή αλλως πολλα χρηματα πανω μου(εκτως απο τα καλαντα παλια με δραχμες αν αυτο μετραει ). Καλως ή κακως ειμαστε στα μεσα του 2015 και πρεπει να γινεται σιγα σιγα και εδω η συναλλαγη με καρτες πιο διαδεδομενη για τις αγορες. 1
Apoll Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 http://www.naftemporiki.gr/story/973874/popek-aparadekti-i-upoxreosi-polisis-kausimon-me-pistotikes Δυστυχώς, προσθέτει, «οι συντάκτες της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, δεν έλαβαν υπόψη τους την αδυναμία ρευστοποίησης των χιλιάδων ευρώ που συσσωρεύονται καθημερινά από τις πωλήσεις μέσω καρτών, τα οποία όμως δεν μπορούν να εισπράξουν οι Πρατηριούχοι, εξαιτίας των κλειστών τραπεζών». Να μην μπορούν οι βενζιπώλες να αγοράσουν λαθραία καύσημα. τσκ τσκ. Κατάντια. Απελευθέρωση αύριο πρωί, και ας πουλάνε και τα super market καύσημα με αυτόματες μηχανές όπως στο εξωτερικό.Δηλαδή εγώ που πάω και το βάζω μόνος μου με την κάρτα, όπως ο κάθε ο Άγγλος και Γερμανός, είμαστε χωρίς πολιτισμό; Ή μας κλέβει το μηχάνημα; (χαχαχα) 2
jmirko15 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Και εγω εχω συνηθισει η αληθεια ειναι τα μετρητα επειδη ποτε μου δεν κουβαλαγα ουτως ή αλλως πολλα χρηματα πανω μου(εκτως απο τα καλαντα παλια με δραχμες αν αυτο μετραει ). Καλως ή κακως ειμαστε στα μεσα του 2015 και πρεπει να γινεται σιγα σιγα και εδω η συναλλαγη με καρτες πιο διαδεδομενη για τις αγορες. Εγώ απλώς λέω ότι δεν βλέπω τον λόγο για να "επιβάλεις" κάτι τέτοιο. Δεν είπα ότι είναι κακό να υπάρχει σαν επιλογή.
Fulgore Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 http://www.naftemporiki.gr/story/973874/popek-aparadekti-i-upoxreosi-polisis-kausimon-me-pistotikes Να μην μπορούν οι βενζιπώλες να αγοράσουν λαθραία καύσημα. τσκ τσκ. Κατάντια. Απελευθέρωση αύριο πρωί, και ας πουλάνε και τα super market καύσημα με αυτόματες μηχανές όπως στο εξωτερικό. Αν ομως κλεισουν τα βενζιναδικα και ενσωματοθουν στα Super market και απολυθει κοσμος μετα θα κραζουν και θα ριχνουν μουτζες στους εαυτους τους .
Προτεινόμενες αναρτήσεις