Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω συμμετασχει σε εναν διαγωνισμο και πρεπει να στειλω τα κουπονια ταχυδρομικως με σφραγιδα ταχυδρομειου οπως αναφερει αλλα επειδη δεν πρεπει να εχω στειλει ποτε γραμμα στην ζωη μ σαν νεοελληνας μπορει να μου εξηγησει καποιος τι πρεπει να κανω; αυτο που φανταζομαι οτι πρεπει να κανω ειναι να παρω ενα φακελο απο το περιπτερο, να βαλω μεσα τα κουπονια, να γραψω εξω την διεθυνση αποστολης, να παω  στα ελτα και να ζητησω να βαλουν σφραγιδα ταχυδρομειου και να το στειλουν;  αυτη ειναι η διαδικασια;;

Δημοσ.

Το κάθε δέμα/γράμμα που περνάει από τα ΕΛΤΑ σφραγίζεται (πάνω ακριβώς στα γραμματόσημα). Έτσι τα γραμματόσημα "ακυρώνονται" (δεν μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν).

Η σφραγίδα αυτή που μπαίνει αναφέρει και τοποθεσία (Αθήνα, Πάτρα, κλπ) αλλά και ημερομηνία. Αυτό που σου είπαν για "σφραγίδα ταχυδρομείου" είναι ότι επειδή ο διαγωνισμός λογικά έχει κάποια ημερομηνία που λήγει, αυτοί θα κάνουν δεκτά τα κουπόνια που θα λάβουν ακόμα και μέρες μετά (το γράμμα μπορεί να πάρει Χ αριθμό ημερών για να φτάσει) αρκεί η σφραγίδα να έχει ημερομηνία προγενέστερη της λήξης πράγμα που σημαίνει ότι στάλθηκε νωρίτερα.

• Like 3
Δημοσ.

Εχω συμμετασχει σε εναν διαγωνισμο και πρεπει να στειλω τα κουπονια ταχυδρομικως με σφραγιδα ταχυδρομειου οπως αναφερει αλλα επειδη δεν πρεπει να εχω στειλει ποτε γραμμα στην ζωη μ σαν νεοελληνας μπορει να μου εξηγησει καποιος τι πρεπει να κανω; αυτο που φανταζομαι οτι πρεπει να κανω ειναι να παρω ενα φακελο απο το περιπτερο, να βαλω μεσα τα κουπονια, να γραψω εξω την διεθυνση αποστολης, να παω  στα ελτα και να ζητησω να βαλουν σφραγιδα ταχυδρομειου και να το στειλουν;  αυτη ειναι η διαδικασια;;

το κάνεις ποιο λιανα γιατί δε σε καταλαβαίνω?

Δημοσ.

Το κάθε δέμα/γράμμα που περνάει από τα ΕΛΤΑ σφραγίζεται (πάνω ακριβώς στα γραμματόσημα). Έτσι τα γραμματόσημα "ακυρώνονται" (δεν μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν).

Η σφραγίδα αυτή που μπαίνει αναφέρει και τοποθεσία (Αθήνα, Πάτρα, κλπ) αλλά και ημερομηνία. Αυτό που σου είπαν για "σφραγίδα ταχυδρομείου" είναι ότι επειδή ο διαγωνισμός λογικά έχει κάποια ημερομηνία που λήγει, αυτοί θα κάνουν δεκτά τα κουπόνια που θα λάβουν ακόμα και μέρες μετά (το γράμμα μπορεί να πάρει Χ αριθμό ημερών για να φτάσει) αρκεί η σφραγίδα να έχει ημερομηνία προγενέστερη της λήξης πράγμα που σημαίνει ότι στάλθηκε νωρίτερα.

οκ σε ευχαριστω τα μαλα

το κάνεις ποιο λιανα γιατί δε σε καταλαβαίνω?

εννοω οτι η πλειοψηφια των νεων, παιδιων σημερα δεν χρησιμοποιουν την παραδοσιακη αποστολη γραμματων σαν μεσο επικοινωνιας.

Δημοσ.

Αν πας τελευταία μέρα είναι καλύτερα να τους το πεις, γιατί, τουλάχιστον παλιότερα, υπήρχε περίπτωση να μην το σφραγίσουν την ίδια ημέρα. Οπότε τους λες ότι θέλεις να έχει σημερινή σφραγίδα.

Δημοσ.

Αν δώσεις το φάκελο στο γκισέ του ταχυδρομείου, τη σφραγίδα την βάζουν επιτόπου. Και φυσικά εφόσον υπάρχει προθεσμία στο πότε θα το στείλεις, σιγουρεύεσαι ότι θα μπει επιτόπου η σφραγίδα.

Αν τον ρίξεις σε ταχυδρομικό κουτί, η σφραγίδα θα μπει όταν φτάσει το περιεχόμενο του κουτιού στην διαλογή.

Αν το δώσεις σε πρακτορείο των ΕΛΤΑ(δλδ κάποια συνεργαζόμενη επιχείρηση) η σφραγίδα πάλι θα μπει όταν φτάσει ο φάκελος στη διαλογή. Έχει τύχει να το αφήσω σε πρακτορείο Πέμπτη και να μπει σφραγίδα Δευτέρας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...