Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπομονή, 60 μέρες είναι υπεραρκετές 

Είσαι σίγουρος ε; :P

Κουπόνι για κρέας; Αν είσαι κυβέρνηση είσαι large, αν είσαι πολίτης,αισιόδοξος...

Σαν λαχνός θα είναι...θα το δίνουν σε 100 και θα κερδίζει ο ένας ας πούμε...:P :D

• Like 1
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοίτα το είχαμε ξεφτιλίσει κρέας κρέας κάθε μέρα! Καιρός ήταν να έρθει μια κυβέρνηση στην Ελλάδα να μας το κόψει για το καλό μας, για το μέλλον των παιδιών μας! Λέμε όχι στο κρέας κάθε μέρα, όχι στην χοληστερίνη όχι στην παχυσαρκία!!

• Like 2
Δημοσ.

Κοίτα το είχαμε ξεφτιλίσει κρέας κρέας κάθε μέρα! Καιρός ήταν να έρθει μια κυβέρνηση στην Ελλάδα να μας το κόψει για το καλό μας, για το μέλλον των παιδιών μας! Λέμε όχι στο κρέας κάθε μέρα, όχι στην χοληστερίνη όχι στην παχυσαρκία!!

ποιο κρεας εδω εχουμε ξεσκιστει στο ρυζι και τα μακαρονια αδερφε.

Για τον φιλο που ανοιξε το θεμα ειχαν πει οτι οσοι δεν εχουν καρτα θα πληρωνονται στα ταμεια οπως οι συνταξιουχοι, οποτε περνα μια βολτα και ρωτα αν γινεται επειδη εισαι ανεργος να σου βγαλουν βιβλιαριο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικα μου το ανοιξαν ειπα ειναι για ταμειο και ολα οκ  δεν θα μου το εκαναν λεει αν δεν ηταν αναγκη, πηραν και την απολυση μου και την κρατησαν, λεει χρειαζεται, ποσες χιλιαδες υπογραφες εβαλα, το ερωτηματολογιο δεν ξερω τι ηταν δεν το διαβασα, απλα περιμενα μια ξανθια να το ετοιμασει, η καρτα λεει θα σταλει με ταχυδρομο σε 10 μερες

Δημοσ.

Για το ανοιγμα λογαριασμου χρειαζεσαι πλεον,εκαθ. οικονομικου ετους 2014 και ταυτοτητα οντως και πλεον και βεβαιωση ΟΑΕΔ,εργοδοτη(αν προκειται για μισθοδωσια κλπ). Και αυτο γιατι επιτρεπεται μονο για αυτα τα ατομα το ανοιγμα λογαριασμου. Οσο για τις χιλιαδες υπογραφες που εβαλες να υποθεσω οτι εβαλες 1-3υπογραφες στα επιβεβαιωτικα(αναλογα τι σου ελειπε),1 για κωδικο ταυτοποιησης,2 για καρτα και 1 για το ερωτηματολογιο :P

Οι 10 μερες να υποθεσω ειναι για την χρεωστικη καρτα παρολα αυτα δεν ειναι σιγουρο γιατι σε αλλον του ηρθε σε 7 μερες σε αλλον σε 15.

Δημοσ.

τελικα μου το ανοιξαν ειπα ειναι για ταμειο και ολα οκ  δεν θα μου το εκαναν λεει αν δεν ηταν αναγκη, πηραν και την απολυση μου και την κρατησαν, λεει χρειαζεται, ποσες χιλιαδες υπογραφες εβαλα, το ερωτηματολογιο δεν ξερω τι ηταν δεν το διαβασα, απλα περιμενα μια ξανθια να το ετοιμασει, η καρτα λεει θα σταλει με ταχυδρομο σε 10 μερες

Το ερωτηματολόγιο είναι κάτι παπαριές και καλά για το επενδυτικό σου προφιλ και  έτσι.

Δημοσ.

ΤΙ 2 και 3 υπογραφές ολόκληρες σελίδες υπέγραφα   άσε άσε η κάρτα με λέει θα σταλεί μετά από 15 μέρες, επίσης με πήραν σήμερα τηλέφωνο, καλά εκείνη την μέρα δεν με είπαν φερε και την απόλυση πήγα σπίτι και την πήρα και ξανά πήγα, αλλά σήμερα με πήραν γύρω στις 11:30 και μου λένε φερε μια βεβαίωση που κάναμε, εγώ νόμιζα της κάρτας την βεβαίωση, πήγα εκεί μου λέει βεβαίωση οαεδ θέλει, πάω στον οαεδ την παίρνω αμέσως την έβγαλα φωτοτυπία και τελικά κράτησαν την φωτοτυπία, το πρωτότυπο το κράτησα εγώ γιατί έχει και σφραγίδα γιανη βαρουφακη πίσω ωραία πράγματα τελικά

Δημοσ.

Ανοιγμα λογαριασμου χωρις επισημη βεβαιωση που να δικαιολογει το ανοιγμα λογαριασμου για Οαεδ ή Μισθοδωσιας δεν γινεται.

Γιαυτο και επιμενουν τοσο πολυ στις βεβαιωσεις.

Βεβαια το γεγονος οτι σου βγαλανε λογαριασμο και καρτα χωρις να σου ζητησουν βεβαιωση εξ αρχης δεν το σχολιαζω,και παλι καλα που το πηρανε χαμπαρι....

Δημοσ.

Τελικά η κάρτα μου στάλθηκε απλά θέλει ενεργοποίηση, κάλεσα ένα νούμερο 181818 αλλά πρέπει να είναι με χρέωση και δεν απαντάνε κιόλας και καθημερινή να είναι τα ίδια μαλον θα πάω απ εκεί να μου το κάνουνε, πρώτη φορά είδα τράπεζα που να μην έχει το πιν στην επιστολή ολόκληρη διαδικασία χρειάζεται για ένα πιν

Δημοσ.

Τελικά η κάρτα μου στάλθηκε απλά θέλει ενεργοποίηση, κάλεσα ένα νούμερο 181818 αλλά πρέπει να είναι με χρέωση και δεν απαντάνε κιόλας και καθημερινή να είναι τα ίδια μαλον θα πάω απ εκεί να μου το κάνουνε, πρώτη φορά είδα τράπεζα που να μην έχει το πιν στην επιστολή ολόκληρη διαδικασία χρειάζεται για ένα πιν

Εγώ πάλι ποτέ δεν έχω δει pin στην ίδια επιστολή με την κάρτα, και έτσι είναι το ορθό, φαντάσου να έπεφτε η επιστολή σε λάθος χέρια...

Δημοσ.

Πηγα τελικα σημερα γι αυτο το πιν και ξεχασα την ταυτοτητα και δεν με κανανε τιποτα με λενε φερε την ταυτοτητα φερε και το κινητο σου και ελα οτι να ναι και ολα αυτα για 4 νουμερακια

(βασικα μετα μπωρο να αλλαξω το πιν μεσα απο το ατμ; να βαλω ενα δικο μου)

Δημοσ.

Πηγα τελικα σημερα γι αυτο το πιν και ξεχασα την ταυτοτητα και δεν με κανανε τιποτα με λενε φερε την ταυτοτητα φερε και το κινητο σου και ελα οτι να ναι και ολα αυτα για 4 νουμερακια

(βασικα μετα μπωρο να αλλαξω το πιν μεσα απο το ατμ; να βαλω ενα δικο μου)

Ε τι περίμενες, να σε εξυπηρετήσουν χωρίς ταυτότητα?

Δεν χρειάζεται να ξαναπάς, γίνεται και τηλεφωνικά από 08:00 ως 20:00 στο νούμερο που έγραψες παραπάνω.

Το pin όχι μόνο μπορείς να το αλλάξεις, αλλά κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης της κάρτας στο ATM θα σε υποχρεώσει να το αλλάξεις, αλλιώς δεν θα μπορέσεις να κάνεις καμία συναλλαγή.

Δημοσ.

Ε τι περίμενες, να σε εξυπηρετήσουν χωρίς ταυτότητα?

Δεν χρειάζεται να ξαναπάς, γίνεται και τηλεφωνικά από 08:00 ως 20:00 στο νούμερο που έγραψες παραπάνω.

Το pin όχι μόνο μπορείς να το αλλάξεις, αλλά κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης της κάρτας στο ATM θα σε υποχρεώσει να το αλλάξεις, αλλιώς δεν θα μπορέσεις να κάνεις καμία συναλλαγή.

Δεν σε υποχρεωνει κανενας. Μπορεις να κρατησεις το pin που παιρνεις απο την τραπεζα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...