Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γεια σε ολους, ειμαι λιγο απελπισμενη και ειδα ενα ποστ εδω για τα New Day οποτε ειπα να γραψω τη περιπτωση μου να μου πειτε τη γνωμη σας και τι να κανω. Η γιαγια μου ηρθε Θεσσαλονικη να με επισκευτει (ειμαι φοιτητρια) και καναμε βολτα Τσιμισκη ωσπου μας πετυχαν απο τα New Day εκεινες με το χυμο και μας ειπαν για κατι δωρεαν εξετασεις και τα λοιπα. Ειχαμε πολυ ελευθερο χρονο με τη γιαγια μου οποτε λεμε τι εχουμε να χασουμε και ανεβηκαμε. 

Μας πηρε μια γυναικα σε ενα γραφειο μεσα στις γλυκες και τις κολακειες, η γιαγια μου αθωα και φιλικη με ολους οπως ηταν επιασε συζητηση και μας εφερε το θεμα στην αποτριχωση. Μας προτεινε λειζερ και μας ελεγε οτι εχουν τα καλυτερα μηχανηματα κτλ και απο αρχικη τιμη 650ευρω το εριξε σε 350 επειδη ημουν φοιτητρια λεει και επειδη συνεργαζονται με alpha bank. Η γιαγια μου ηθελε να μου κανει ενα δωρο και τελικα συμφωνησαμε να το κανουμε, πραγματικα δε μου πηγε καθολου το μυαλο οτι θα μπορουσε να παει κατι στραβα. Πεισανε και τη γιαγια μου να κανει λειζερ στο πηγουνι που εχει καποιες τριχουλες και της πηρανε αλλα 390 ευρω, μας πηγαν στη ρεσεψιον και μας εβγαλαν και κατι καρτες και την επομενη μερα πηγα στο λειζερ για τη πρωτη συνεδρια.

Ειχα καποιες ερωτησεις για το λειζερ γενικοτερα και μου λεει η κοπελα θα ρωτησεις καλυτερα το γιατρο, εμφανιζεται ο γιατρος και σκαει μυτη ενα παλικαρι λες και ηταν φοιτητης με μακρυ μαλλι κοτσιδι οτι να ναι. Σκεφτομαι αυτος ειναι ο γιατρος?!? Αλλα πηγα στην αιθουσα που μου φανηκε αρκετα ψυχρη και προχωρησαμε στη διαδικασια. Ενταξει δεν πηγε κατι λαθος ολα καλα και μολις τελειωσαμε αρχισε να μου λεει οτι εχω σημαδια στα ποδια απο το κερι και να κανω λειζερ και οτι θα το προτεινουν στη γιαγια μου. Και πηγαινω και η γιαγια μου ειχε συμφωνησει ηδη η καημενη, μας λεει η κοπελα ειναι εξευτελιστικη η τιμη και λεω για να το λεει αυτη και για να συμφωνησε η γιαγια μου ας το κανουμε και αυτο. Και παω κατω να καταθεσουμε τη πληρωμη με τη καρτα και μας πηραν 900 ευρω ρε παιδια.... Επειδη την επομενη μερα φευγαμε ταξιδι μας επεισαν να κλεισουμε το ραντεβου και πραγματικα ως τοτε ολα φαινοντουσαν μια χαρα αλλα μολις βγαινεις απο κει μεσα καταλαβαινεις οτι επεσες θυμα. Διαβασα πολλα και για τις καρτες που σου βγαζουν οτι ειναι πιστωτικες και βγαινεις χρεωμενος και τωρα οταν γυρισω θεσσαλονικη θελω να παρουμε τα λεφτα μας πισω αλλα υπογραψαμε συμβολαιο και εχουν φυγει ηδη τα λεφτα. Σας παρακαλω βοηθεια νιωθω χαλια τυψεις λυπαμαι τη γιαγια μου που πηγε να κανει καλο για μενα και της πηραν τοσα λεφτα ετσι. Τι να κανω; Ευχαριστω... :/

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σαν τι θες να κάνεις; Τα λεφτά πίσω δεν τα παίρνεις, είναι επαγγελματίες απατεώνες.

ακυρωση συμβολαιου και επιστροφη χρηματων δεν γινεται; δε μπορει κατι θα πρεπει να μπορει να γινει! 

Δημοσ.

Να πας στο συνήγορο του καταναλωτή όσο πιό γρήγορα γίνεται. 'Εχω γνωστό που την είχε πατήσει έτσι πριν 7 χρόνια, του είχαν χρεώσει μέσα σε ένα μήνα 5.000 και ο βλάκας δεν τους κυνηγησε. Από τότε πληρώνει κάθε μήνα οσα μπορεί και το χρέος είναι καπου 7.000 τώρα, ενώ έχει ήδη πληρώσει σχεδόν άλλα τόσα αλλά οι τόκοι τόκοι).

Ο συνηγορος του καταναλωτή έχει ξαναχειριστεί τέτοιες υποθέσεις και έχει δικαστικό προηγούμενο. Αν το τρέξεις, μια χαρα θα τα πάρεις πίσω.

Δημοσ.

Καλά που ζεις;

Για ποιο λόγο έπιασες κουβέντα μαζί τους;

Με τόσο χρήμα σε ένα καλό Ινστιτούτο θα σε έκαναν καινούρια

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Να πας στο συνήγορο του καταναλωτή όσο πιό γρήγορα γίνεται. 'Εχω γνωστό που την είχε πατήσει έτσι πριν 7 χρόνια, του είχαν χρεώσει μέσα σε ένα μήνα 5.000 και ο βλάκας δεν τους κυνηγησε. Από τότε πληρώνει κάθε μήνα οσα μπορεί και το χρέος είναι καπου 7.000 τώρα, ενώ έχει ήδη πληρώσει σχεδόν άλλα τόσα αλλά οι τόκοι τόκοι).

Ο συνηγορος του καταναλωτή έχει ξαναχειριστεί τέτοιες υποθέσεις και έχει δικαστικό προηγούμενο. Αν το τρέξεις, μια χαρα θα τα πάρεις πίσω.

τι ακριβως ειναι αυτο και που μπορω να τους βρω; ζητανε χρηματα; συγγνωμη αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα. ευχαριστω για την απαντηση ομως

Δημοσ.

Έξυπνοι οι τύποι και οι κοπέλες,οι οποίες σίγουρα δε σας διάλεξαν τυχαία.

Γυναίκα εσύ,ηλικιωμένη η γιαγιά σου,αμέσως είπαν,"ωπ τι λαυράκια πετύχαμε.Να τις ξεζουμίσουμε"!Σόρρυ κιόλας που το λέω έτσι,μιας και δεν σε ξέρω,αλλά δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.

Το 'πες άλλωστε και εσύ 

η γιαγια μου αθωα και φιλικη με ολους οπως ηταν επιασε συζητηση και μας εφερε το θεμα στην αποτριχωση. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έξυπνοι οι τύποι και οι κοπέλες,οι οποίες σίγουρα δε σας διάλεξαν τυχαία.

Γυναίκα εσύ,ηλικιωμένη η γιαγιά σου,αμέσως είπαν,"ωπ τι λαυράκια πετύχαμε.Να τις ξεζουμίσουμε"!Σόρρυ κιόλας που το λέω έτσι,μιας και δεν σε ξέρω,αλλά δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.

Το 'πες άλλωστε και εσύ 

το γνωριζω ηδη οτι πιαστηκα κοροιδο. θα το εκτιμουσα αμα αντι να το τονιζες προσπαθουσες να βοηθησεις:)

Δημοσ.

Όπως σου είπαν και παραπάνω,πάρε στον συνήγορο του καταναλωτή τηλέφωνο και πες τους τι έγινε,να δουν αν μπορεί να γίνει κάτι αν και δύσκολο το βλέπω.

Δημοσ.

δεν καταλαβα ποια ειναι η απατη? Σας προσφέρανε καποιες υπηρεσίες με τιμή που σας γνωστοποιησαν και συμφωνήσατε.  

Επίσης απο ποτε για μια αποτρίχωση κάνεις συμβόλαιο? Σπίτι αγοράζεις? Οι κάρτες που κολλάνε? 

Εν τελη, τι διαολο υπογράψατε? Λογικά πάντως πρεπει να μπορείτε να υπαναχωρήσετε.

• Like 1
Δημοσ.

σαν τη να μπορείς να κάνεις? οικειοθελώς πήγες, την υπογραφή σου έβαλες, τις όποιες υπηρεσίες τους δέχτηκες. λεφτά πίσω μη περιμένεις.

Δημοσ.

Υπάρχει δικαστικό προηγούμενο, πρόκειται για αντέντιμες εμπορικές πολιτικές και φυσικά γίνεται να πάρει πίσω τα λεφτά ή έστω να μην πληρώσει άλλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...