Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

bourdela.com

Μιλάμε για απίστευτο γέλιο,συζητήσεις για τα πάντα χωρίς λογοκρισίες!

Καλα εκει το 90% ειναι καμμενοι.Κλαινε,αλλα το 50αρι πανε και το σκανε στο καθε βρωμο....

• Moderators
Δημοσ.

Καλα εκει το 90% ειναι καμμενοι.Κλαινε,αλλα το 50αρι πανε και το σκανε στο καθε βρωμο....

Αυτες οι "βρωμο.." ειναι πολυ χρησιμοτερες στην κοινωνια απ οτι η καθε kim kardashian και οι αντιστοιχες της.

Αλλα για καποιο περιεργο λογο οι δευτερες ειναι αποδεκτες και αξιοζηλευτες.

• Like 7
Δημοσ.

η καθε kim kardashian και οι αντιστοιχες της.

Πάει στο διάολο για τις «αντίστοιχες», αλλά...

...πες μου ότι παρερμήνευσα και ότι δεν τόλμησες να αμφισβητήσεις τη χρησιμότητα τής Kim!!!

Δημοσ.

Καλα εκει το 90% ειναι καμμενοι.Κλαινε,αλλα το 50αρι 20αρι πανε και το σκανε στο καθε βρωμο....

Δημοσ.

Κάτι ήξερε ο Βαρουφάκης και έβαλε όριο αναλήψεων στα 50-60 ευρώ :lol:

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Πάει στο διάολο για τις «αντίστοιχες», αλλά...

...πες μου ότι παρερμήνευσα και ότι δεν τόλμησες να αμφισβητήσεις τη χρησιμότητα τής Kim!!!

Ι stand corrected. Η εναρξη της καριερας της ηταν μια ενδοξη στιγμη για το internet.

• Like 2
Δημοσ.

Έχετε να προτείνεται κάποιον youtuber που να ασχολείται με pc hardware, αλλά να αξίζει και σαν άτομο και σαν γνώσεις. Γιατί κάτι βλαμμένα όλο βρίσκω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Then you realise οτι οι περισσότερες δεν το κανουν με την θέληση τους.....

Επεξ/σία από WorldOfGlass
Δημοσ.

Then you realise οτι οι περισσότερες δεν το κανουν με την θέληση τους.....

...κι εσύ, πώς ακριβώς συμπέρανες ότι το αρχικό μου ειρωνικό σχόλιο περί «χρησιμότητας», έγινε εξ αιτίας τού video που εννοούσε o Gi0; Το να θεωρώ άχρηστη, κάθε celebrity ανθυποκατηγορίας Kardasian, ασχέτως τού αν έχει εμφανιστεί - εκουσίως ή μη - σε σχετικές υπερπαραγωγές, δεν παίζει;  

Δημοσ.

...κι εσύ, πώς ακριβώς συμπέρανες ότι το αρχικό μου ειρωνικό σχόλιο περί «χρησιμότητας», έγινε εξ αιτίας τού video που εννοούσε o Gi0; Το να θεωρώ άχρηστη, κάθε celebrity ανθυποκατηγορίας Kardasian, ασχέτως τού αν έχει εμφανιστεί - εκουσίως ή μη - σε σχετικές υπερπαραγωγές, δεν παίζει;  

Βασικα το σχολιο στο οποιο ηθελα να απαντησω ηταν αυτο:

Απλα ημουν απο κινητο και εκανα παραθεση λαθος comment. Απορω πως εβγαλες νοημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...